• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi meme ve biberon

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmacan86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
73
11
98
arkadaşlar çalışmaya başlayacağım.dolayısıyla sütümü bırakacağım.bebeğim 4. ayını bitirmiş olacak başlayınca.sütü biberonla içirtecektim ama biberona alışıp memeyi bırakmasından korkuyorum. bebeğine hem biberon hem meme verip, memeyi de bıraktırmamayı başaran var mı?yani biberona alışıp beni bırakır mı?tecrübeleriniz nedir?

arkadaşlar çalışmaya başlayacağım.dolayısıyla sütümü bırakacağım.bebeğim 4. ayını bitirmiş olacak başlayınca.sütü biberonla içirtecektim ama biberona alışıp memeyi bırakmasından korkuyorum. bebeğine hem biberon hem meme verip, memeyi de bıraktırmamayı başaran var mı?yani biberona alışıp beni bırakır mı?tecrübeleriniz nedir?

benimki de 4.5 aylık kendisi bırakmak üzere şu an.:( çoğunlukla mama veriyorum. geceleri bir de gündüz derin uykusunda emziriyorum. eskisi kadar emmiyor ama bu da yeter yine de benim için, ins 6 aya kadar devam ederiz...

Canım merak etme ben oğluma doğduğu günden itibaren biberon takviyesi yaptım 2 yaşına kadar da anne sütünü bırakmadı. Biberona alışan anne memesini bırakır efsanesinin doğru olmadığını ispatlamış oldu oğlum. Her çocuk aynı değil elbet biberon kullanmadan annesini emmeyen arkadaşlarımın bebekleri de vardı o yüzden bunları hiç düşünme emmeyi seviyorsa ikisinide emer zaten:)

Canım merak etme ben oğluma doğduğu günden itibaren biberon takviyesi yaptım 2 yaşına kadar da anne sütünü bırakmadı. Biberona alışan anne memesini bırakır efsanesinin doğru olmadığını ispatlamış oldu oğlum. Her çocuk aynı değil elbet biberon kullanmadan annesini emmeyen arkadaşlarımın bebekleri de vardı o yüzden bunları hiç düşünme emmeyi seviyorsa ikisinide emer zaten:)

teşekkür ederim, inan böyle şeyleri duyunca çok seviniyorum

hic uzulme canim benim 3.bebegim bu.kizim 1.5 yasina kadar beni emdi deli gibide biberon kullandi oglum 2 yasina kadar emdi beni yaninda biberonla simdi osmanimda aynen hem mama hem meme sorun yok sukur ki ama ben asla biberon emziklerini acmadim hep yeni dogan kullandim 6 aya kadar aynen memede zorlandigi kadar mamadada zorlayarak icti 6 aydan sonradada iyice anne memesine duskunluk oluyor allahin izniyle birakmaz seni

Back