• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucunda dayanılmaz ağrı neden olabilir? Tüm testler temiz.

EloraViolet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
4.011
16.901
123
Annem 57 yaşında. Yaklaşık bir haftadır meme ucunda çok ağrısı varmış. Bugün söyledi, hastaneye gittik mamagrofi gibi testler yapıldı ve sonuçları temiz çıktı. Sonucun olduğu kağıtları okudum bir şey çıkmamış kitle vs. Yakın zamanda bir operasyon

Ama meme ucundaki ağrısı geçmedi. Kaslarını zorlamıştır dediler. Annem ağrıdan sızlanıyor sadece ucunda ağrı varmış.

dün bende mamografi çekildim meme ucu agrısı genelde ıltıhap veya enfeksıyondan olur dedı doktorum. keske ultrasonda cekılseydı onda hersey daha netmıs

Ultrason çekilmiş, ben işlemler sırasında annemin yanında değildim. Ama iltihap, enfeksiyon denmemiş. Bir şey yok demişler. Anlamadım bir şey. Ultrason raporu yokta elimde, mamografiye baktım temiz o rapor.

Ultrason çekilmiş, ben işlemler sırasında annemin yanında değildim. Ama iltihap, enfeksiyon denmemiş. Bir şey yok demişler. Anlamadım bir şey. Ultrason raporu yokta elimde, mamografiye baktım temiz o rapor.
başka doktora gidin istersenız bişey yok muhtemelen ultrasonda temızse. iltihap falan olmussa ilaç falan verırler belkı o ağrıyı biliyorum zor :/

başka doktora gidin istersenız bişey yok muhtemelen ultrasonda temızse. iltihap falan olmussa ilaç falan verırler belkı o ağrıyı biliyorum zor :/

Size de çok geçmiş olsun. Bakalım artık pazartesini bekleyeceğiz doktorla görüşmek için.

Back