Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne protezi ayol doğal büyüttüm ben krem aldımm bir abla yapıyor günde üç defa krem süre süre büyüttüm ama meme başım küçük halenmerhaba, proteziniz varsa meme ucunuz da zamanla genisleyecektir
Mutlu doğumlar. Artık bende doğal bir kadınım cnm ameliyat oldum artık vajinam varBen doğal kadınım benimde küçük dalga geçilecek bir durum değil aksine eşim de gayet mutlu, hamileyim belki o süreçte büyür
fake hesap ya. kendince takılıyormerhaba, proteziniz varsa meme ucunuz da zamanla genisleyecektir
Malmısın.? Ayten diye nasıl fake hesap olsun? Ayrıca açık açık belirttim yoksa geri zekalı mısın takılıyomuş? Takılacak bir durum mu var? Ciddi olarak bişey sordum insansan insan gibi cevap verirsin hayvansan bu şekilde saçma sapan cevap verirsin işte kendini belli ettin allah belanı versinfake hesap ya. kendince takılıyor
Gerçekten geri zekalısın kocaman ismim yazıyor herşeyi açık açık anlattım senin gibi şerefsizlik yapmıyorum. Yazıklar olsun allah senin gibi pisliklerin belasını versin asıl amca sensin demekki? Ben kadınım ispat ta ederim gerekirse yaz özel'den vajina mı da atarım o zaman yanımdaki belden bağlamalı dildomu takar seni...... Sen anladın amcaHe abi he
MuneGerçekten geri zekalısın kocaman ismim yazıyor herşeyi açık açık anlattım senin gibi şerefsizlik yapmıyorum. Yazıklar olsun allah senin gibi pisliklerin belasını versin asıl amca sensin demekki? Ben kadınım ispat ta ederim gerekirse yaz özel'den vajina mı da atarım o zaman yanımdaki belden bağlamalı dildomu takar seni...... Sen anladın amca
Erkek degılsende ..beyın fonksıyonların calışmayan birisin .. sapıklıgında bir adabı olmalı .. buneydı şimdiGerçekten geri zekalısın kocaman ismim yazıyor herşeyi açık açık anlattım senin gibi şerefsizlik yapmıyorum. Yazıklar olsun allah senin gibi pisliklerin belasını versin asıl amca sensin demekki? Ben kadınım ispat ta ederim gerekirse yaz özel'den vajina mı da atarım o zaman yanımdaki belden bağlamalı dildomu takar seni...... Sen anladın amca
İspat istersen numaranı at whatsapp tan resmimi atayımfake hesap ya. kendince takılıyor
Hee amca ayten diye erkmi olur vajina sı olan erkek mi olur? Watsaptan ispat ederim kahpelik şerefsiz lik yapmıycaksan istersen görüntü lüde konuşurumErkek degılsende ..beyın fonksıyonların calışmayan birisin .. sapıklıgında bir adabı olmalı .. buneydı şimdi
İlla bi gösteresin var yaniHee amca ayten diye erkmi olur vajina sı olan erkek mi olur? Watsaptan ispat ederim kahpelik şerefsiz lik yapmıycaksan istersen görüntü lüde konuşurum
Şu üsluba bak. Ergen erkek yazı stili.Hee amca ayten diye erkmi olur vajina sı olan erkek mi olur? Watsaptan ispat ederim kahpelik şerefsiz lik yapmıycaksan istersen görüntü lüde konuşurum
Sen her postunda kadın olmadığını ispat ediyorsun zaten?Amca ne erkeği yaa senin yazdığın üsluba göre cevap veriyorum amca. Ben kadın olduğumu ispat ederim o zaman ne bok yersin?