Meme ucumu nasıl büyütürüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayten07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
66
-75
33
Merhabalar ben ayten ameliyat lı trans kadınım memelerim büyük ama meme ucum küçük nasıl büyütürüm lütfen bir ablam kız kardeşim varsa bilgisi olan bişiyler desin erkek arkadaşıım bu konuda alay ediyor benimle 😥

Ben doğal kadınım benimde küçük🤣🤣 dalga geçilecek bir durum değil aksine eşim de gayet mutlu, hamileyim belki o süreçte büyür

fake hesap ya. kendince takılıyor
Malmısın.? Ayten diye nasıl fake hesap olsun? Ayrıca açık açık belirttim yoksa geri zekalı mısın takılıyomuş? Takılacak bir durum mu var? Ciddi olarak bişey sordum insansan insan gibi cevap verirsin hayvansan bu şekilde saçma sapan cevap verirsin işte kendini belli ettin allah belanı versin

Gerçekten geri zekalısın kocaman ismim yazıyor herşeyi açık açık anlattım senin gibi şerefsizlik yapmıyorum. Yazıklar olsun allah senin gibi pisliklerin belasını versin asıl amca sensin demekki? Ben kadınım ispat ta ederim gerekirse yaz özel'den vajina mı da atarım o zaman yanımdaki belden bağlamalı dildomu takar seni...... Sen anladın amca

Gerçekten geri zekalısın kocaman ismim yazıyor herşeyi açık açık anlattım senin gibi şerefsizlik yapmıyorum. Yazıklar olsun allah senin gibi pisliklerin belasını versin asıl amca sensin demekki? Ben kadınım ispat ta ederim gerekirse yaz özel'den vajina mı da atarım o zaman yanımdaki belden bağlamalı dildomu takar seni...... Sen anladın amca
Mune Mune

Erkek degılsende ..beyın fonksıyonların calışmayan birisin .. sapıklıgında bir adabı olmalı .. buneydı şimdi 😅

Erkek degılsende ..beyın fonksıyonların calışmayan birisin .. sapıklıgında bir adabı olmalı .. buneydı şimdi 😅
Hee amca ayten diye erkmi olur vajina sı olan erkek mi olur? Watsaptan ispat ederim kahpelik şerefsiz lik yapmıycaksan istersen görüntü lüde konuşurum🤣😀😀😀😃😃🤣🤣

Çok küfür ediyorsun Ayten. Kadın olmak sadece vajina ve meme sahibi olmayla alakalı bi durum değil ki. Hatta bi çok kadının meme dokusu bile yok.
Kadın olmak daha çok ruhla alakalı. Erkek vücuduna sahip çok kadın tanıdım. Ama sen bi kadın değilsin. Hangi kadın böyle küfür eder? Dildolu mildolu saçma sapan...

Amca ne erkeği yaa senin yazdığın üsluba göre cevap veriyorum amca. Ben kadın olduğumu ispat ederim o zaman ne bok yersin?

herkese hakaret etmekten ne anlıyorsun ki bırak şu işi erkek oldugunu cok belli ediyorsun bu zekayla bu oyunlar sana 3-5 beden buyuk gellir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X