• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucum kanıyor.

Badenin Annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
2
0
1
27
Merhaba. Göğüs ucum olmadığı için silikon uç ile emziriyorum. Ama bir göğsüm ikiye ayrıldı ve göğüslerimin ikisinde de çatlaklar var. Emzirirken canım çok ağrıyor. O yüzden arada mama veriyorum doktor tavsiyesiyle. Sanırım bu yüzden sütümde azalma oluyor. Kanama oluyor arada bebeğim emerken kanla karışık süt emiyor haliyle kanla karışık süt kusuyor. Ama bu beni korkutuyor. Lansinoh kullandım yumuşama yapıyor ama bir türlü iyileşmiyorum. İki gündür garmastan pomat kullanıyorum. Ama geçecek gibi durmuyor. Her türlü çözüme açığım. Benimle aynı problemleri yaşayan ve çözüm bulan iyileşen var mı?

Merhaba. Göğüs ucum olmadığı için silikon uç ile emziriyorum. Ama bir göğsüm ikiye ayrıldı ve göğüslerimin ikisinde de çatlaklar var. Emzirirken canım çok ağrıyor. O yüzden arada mama veriyorum doktor tavsiyesiyle. Sanırım bu yüzden sütümde azalma oluyor. Kanama oluyor arada bebeğim emerken kanla karışık süt emiyor haliyle kanla karışık süt kusuyor. Ama bu beni korkutuyor. Lansinoh kullandım yumuşama yapıyor ama bir türlü iyileşmiyorum. İki gündür garmastan pomat kullanıyorum. Ama geçecek gibi durmuyor. Her türlü çözüme açığım. Benimle aynı problemleri yaşayan ve çözüm bulan iyileşen var mı?
Emzirme pozisyonunuz yanlış ilk önce bunu düzeltmeniz lazım. Bol bol video izleyin . Meme ucunuzu değil mümkün olduğunca siyah bölgeyi almalı. Ucu çıkartıp çıplak emzirmeniz daha iyi olur yani. Benimde her emzirme işkence gibi oldu bağırıp ağlıyordum 2. Ayın sonunda emzirme seklimi ve bebeğin kavramasini duzelttikden sonra geçti . Memenizi asla kuru kuru emzirmeyin vermeden önce sütünüzü sıkın nemlendirin ucunu öyle verin. Emzirme sonrası sağım yapın sütünüzün artması için. Ayrıca memenizin ucuna sütünüzü sıkıp ovalayip öyle açık kalmasın böylece hava almasını sağlayın . Gümüş kapak öneririm .

Zeytinyağı sür Emin ol Bütün kremlerden daha çok faydası olacaktır

Back
X