öncelikle herkese iyi akşamlar .iftar saatinde meme başı problemi yüzünden ağlıyorum.gerçekten çok sıkıldım.belki benmle aynı problemi yaşıyanınz vardır ama kimbilir yüzde kaç.yine bi umutla sizlere sormaya karar verdim.
sorunum şöyle; meme başlarında biri sürekli kabuklu durumda .ve bu kabuklar kopuyor.sonra tekrar meme başı şeklinde bir çıktı oluyor fakat yine kabuklu ve yine kopuyor.kendim bildim bileli bu durumdayım.bir çok doktora gittim cildiye,göğüs dahilinde.kremler verip durdular.ama hiç bir işe yaramadı.estetik cerrahi ile görüşmemi istediler.bu yüzden de konuyu buraya açmayı uygun gördüm.
benmle aynı sorunu yaşıyan veya meme ucu estetiği geçirmiş olanınız var mı?
şimdiden teşekür ederim....
benim gebelikten dolayı olmuştu kuruyup kopmuştu böyle gerçekten çok kötü durumdaydı tişörtlerim takılıyordu sütyensiz giyince çareyi
Excipial lipo kremde buldum bana iyi geldi dene istersen
benim gebelikten dolayı olmuştu kuruyup kopmuştu böyle gerçekten çok kötü durumdaydı tişörtlerim takılıyordu sütyensiz giyince çareyi
Excipial lipo kremde buldum bana iyi geldi dene istersen
cevabınız için çok teşekür ederim.ben daha 21 yaşındayım.niye böle bi sorunum var bilmiyorum.bir çok krem de denedim ismini verdiğiniz kremi de araştırıcağım.