Meme Ucu Problemi Delirmek Üzereyim :

O kadar güzel su serptiniz ki içime teşekkür ederim :KK61:
Ama olmayan bir şeyi çocuk nasıl çıkarır hiç mi yoktu sizin de
yoktu canim puruzsuz du diyebilirim :KK66:
hafif bir pembelik, minicik bir delik:KK66:
sut sagarken birkac delik oldugunu farkedince sasirmistim bile :KK66:
zaten gogus ucu cikaricilar emzirme oncesinde cooook ise yariyor. dedim ya hic kafana takma..

Aynen benimde öyle ve iki çocuğumuda sadece 6ay sagarak süt verebildim maalesef...neler neler yapmadımki ama maalesef bir milimden öte çıkaramadım..

meme ucunu degil zaten memenin ondeki kucuk yuvarlak halkayi agzina vermelisin.zamanla hallolur zaten.ayrica sut sagim makinalarida biraz buyutuyor.benimde yoka yakindi.ilk cocuk emmedi.makinayla denedik birkac hafta.ikinci cocukta nohut buyuklugune ulasmisti

Aynen benimde öyle ve iki çocuğumuda sadece 6ay sagarak süt verebildim maalesef...neler neler yapmadımki ama maalesef bir milimden öte çıkaramadım..
Benim gözümü biraz da görümcem korkuttu, ilk çocuğu şu anda 3. Sınıfa gidiyor ama yaşamak için yemek derler ya aynen öyle yoksa hiç yemek yemeyecek. Görümcemin de böyle problemi varmış 3 gün annesini emmiş çocuk :KK61:

Onun için krem olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim

Meme ucu kucuk oldugunde bebek cekerken cikiyor ve bu derin catlaklara neden oluyor, lansinoh ve garmastan bastaci :KK66: ayrica dedigim gibi bebek o koyu kismin tamamini almali agzina, dogru emzirme teknigiyle ucun buyuklugu onun emme performansini etkilememeli.

meme ucunu degil zaten memenin ondeki kucuk yuvarlak halkayi agzina vermelisin.zamanla hallolur zaten.ayrica sut sagim makinalarida biraz buyutuyor.benimde yoka yakindi.ilk cocuk emmedi.makinayla denedik birkac hafta.ikinci cocukta nohut buyuklugune ulasmisti
İnşallah ya :KK61:

Tek isteğim ileride çocuğumu emzirebilmek derdim görünüş de değil :KK43:
Evlenirken de çok çekiniyordum eşimden ama Sağolsun o hiçbir zaman bunu bir problem olarak görmedi napıcam bilmiyorum :KK61:
Meme ucu cikaricilar var gerci bebek emzirmeye baslamadan yani hamileligin son haftalarinda kullaniliyor ama cok moraliniz bozuluyorsa alin kullanin. Bir de ilerde illa cikacak merak etmeyin.

Meme ucu cikaricilar var gerci bebek emzirmeye baslamadan yani hamileligin son haftalarinda kullaniliyor ama cok moraliniz bozuluyorsa alin kullanin. Bir de ilerde illa cikacak merak etmeyin.
Psikolojim o kadar bozuldu ki emziren kadınların Uç Çıkarma aparatlarından aldım ama dediğim gibi dışarı çıkan sadece çatlak et Uç falan değil :KK42:

Sorun olacağını sanmıyorum zira bebek sadece meme ucunu alınca ememiyor boş bos cekiyor,ucun etrafındaki kahverengi kısmıda almalı ki ağzına süt gelsin. Meme ucu olmaması sanmıyorum engel olsun emzirmenize.
Hastanede hemşireler gösterir zaten nasıl emzirmeniz gerektiğini.

Benim gözümü biraz da görümcem korkuttu, ilk çocuğu şu anda 3. Sınıfa gidiyor ama yaşamak için yemek derler ya aynen öyle yoksa hiç yemek yemeyecek. Görümcemin de böyle problemi varmış 3 gün annesini emmiş çocuk :KK61:[/Q
Yok öyle düşünmeyin ben 6 ay azap çektim resmen ama sonrasında iki cocugumdada hiç zorluk çekmedim çok sisman değiller ama gayet iyi yerler...biri 5.5 yaşında biride 1.5 yaşında....

Yok öyle düşünmeyin ben 6 ay azap çektim resmen ama sonrasında iki cocugumdada hiç zorluk çekmedim çok sisman değiller ama gayet iyi yerler...biri 5.5 yaşında biride 1.5 yaşında....

Benim gözümü biraz da görümcem korkuttu, ilk çocuğu şu anda 3. Sınıfa gidiyor ama yaşamak için yemek derler ya aynen öyle yoksa hiç yemek yemeyecek. Görümcemin de böyle problemi varmış 3 gün annesini emmiş çocuk :KK61:
e mama yer
benim annemin ucu var da nolmuş sütü yokmuş
yedim mamayı turp gibiyim :)

Tek isteğim ileride çocuğumu emzirebilmek derdim görünüş de değil :KK43:
Evlenirken de çok çekiniyordum eşimden ama Sağolsun o hiçbir zaman bunu bir problem olarak görmedi napıcam bilmiyorum :KK61:

Normalde benimde meme ucum yoktur ama dogumdan sonra kendiliginden olustu. Bebek emdikce cikiyor merak etme :KK66:

Hic canini sikma canim digerlerinin dedigi gibi emzirebilirsin sutun de olur insallah.. Baktin sorun oluyor silikon seylerden alabilirsin turkce ismini bilmiyorum ama resmini buldum. O zaman geldiginde baktin olmuyor eczanede kesin vardir bunlardan alirsin.
a039579_001.jpg

bebek emdikçe çıkıyor merak etmeyin..yalnız bir arkadaşın dediği gibi çok çatlak falan oluyor..mutlaka kullanmanız lazım krem vs.. maalesef bazı çok bilmişler cidden çok biliyorlar:)) banada demişti ismi lazım değil biri senin çocuğun olduğunda emziremezsin bile diye..
2 oğlumuda 2,5 yaşına kadar emzirdim siz onu takmayın kafanıza ki sütünüz kaçmasın.. sonra da bayağı bayağı meme uçlu bir kadın olup çıkarsınız:))

Tatlım neden bu kadar üzülüyorsunki, sütün olsun, Bebeğin icsinde illaki sütü sagmanın bir yolu bulunur. Estetik acıdan takmıyorsan neden şimdiden bu kadar dert edindin anlamadım. Belki Bebeğin emmeyecek, benim annemin ucuda varmıs, sütüde ama ben tiksinip almamısım, halada tiksinirim emen bebeklere bakamam. bi çaresi bulunur elbet :KK66:

Ben anlamadım ya şu an için olmayan birşeye neden bu kadar canınızı sıkıp dert ediyorsunuz kendinize? Çocuğunuz olduğu zaman belki sizin dert ettiğiniz şey kendiliğinden hallolacak,belki sütünüz olmayacak, belki belki vs. bunu şimdiden dert edinmek niye?

X