Meme ucu cevresi kabarcıklar

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
834
298
33
27
Herkese merhaba. Tekrar bi konu açıp bisey danışmak istiyorum. Adetim 3 gün gecikti yumurtlamadan 5 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı ve hala devam ediyor dokununca ve üstüne yatinca acıyor meme ucu çevremde bugün kabarcıklar farkettim öncesinde dikkat etmedim belkide bilmiyorum ama adet mi olacağım yoksa gebe olabilirmiyim bununla ilgili bilgisi olan var mı bulanik biraz görünüyor mu bilmiyorum ama

Eklentiler

• 20231215_125450.webp
    20231215_125450.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 4.056
benim her zaman var böyle
O zaman sorun yok sadece merak ettim muhtemelen ben farketmedim hiç yada hamilelik kafasına girdiğim için vücuduma çok bakıyorum bi kac gündür henüz test yapmadım biraz daha gecikmesini beklicem belki adet olurum kaçıncı gün yapmaliyim eğer adet olmazsam 3 gün gecikme var suan

Ben suan hamileyim ve ogrenmeden once gogus hassasiyeti ve kabarcikla suphelendim bence bi test yap umitlendirmek istemem ama 🥰

O zaman sorun yok sadece merak ettim muhtemelen ben farketmedim hiç yada hamilelik kafasına girdiğim için vücuduma çok bakıyorum bi kac gündür henüz test yapmadım biraz daha gecikmesini beklicem belki adet olurum kaçıncı gün yapmaliyim eğer adet olmazsam 3 gün gecikme var suan
Şimdi bile yapsan çıkar canım

Hamile kaldığım ay fark ettiğim ilk değişiklik meme ucu ağrısıydı. Memenin kendisi değil ucu sızlıyordu
Benimde dokununca sızlıyor sadece birde çok nadir komple sizlayip geçiyor. Sizinde böyle miydi? Adetime 1 hafta kaldı da merak ettim bu belirtilerden biri mi diye 🙄

Hamile kaldığım ay fark ettiğim ilk değişiklik meme ucu ağrısıydı. Memenin kendisi değil ucu sızlıyordu
Benim uçlarında sizlama var ama gün içerisinde bir veya iki kez oluyor yani ben uyurken göğsümün acısıyla uyandim dün ilk defa böyle.bisey yasiyorum adet öncesi gogus agrim olurdu hep ama 4 5 gün önce başlar gecerdi 15 gündür ağrıyor gecmiyo anlam veremiyorum

Back
X