Herkese merhaba 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum,asimetrim varla yok arasındaydı.Minyon ve ince hatlıyım. Dr Sola 335cc sağ 355 cc kas zarı altı koymuş,dokum çok azdı ama sporcu olduğum için kaslarımı feda edemedim.Boyutu çok büyük geliyor ve göğüslerimle asla bütünleşemedim,benim değiller gibi hissediyorum. Meme ucu hissi var çok şükür ama derimin neredeyse %70ini hissedemiyorum bu nedenle de bir türlü alışamıyorum. Sağ taraf 1 cm daha aşağıda ve daha büyük duruyor,zamanla bu asimetri artarsa diye çok endişeleniyorum. Kas zarı altı olduğu için iyileşme ve implantın yerleşme süreci kısa oluyor yani sanırım bu benim nihai sonucum,asimetrik kaldılar. Sürekli depresyon halindeyim,pişmanlıklar var hatta bir sene sonra implantları çıkartırsam hiçbir şey kullanmasam geriye kalan meme çok sarkık ve kötü görünür mü diye düşünüyorum. Dr konusunda zaten çok şanssızım çok anlayışsız ve egolu maalesef iletişim dahi kurulmuyor kendisiyle. Kızlar deneyimi olanlar sorunlarımla ilgili fikir belirtebilir mi belki biraz motivasyon. Teşekkür ederim şimdiden