Meme silikon implantı olanlar lütfen yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler şimdiden

Bana mesaj atarsanız fotoğraf atabilirim ben çok memnunum gerçi daha yeni ama olsun hiç pişman değilim evde kendime şarkılar söyleyerek geziyorum. Benim için olumsuz tarağı ben ağır şeyler yapmaya bayılan bir insandim ne zaman tekrar yapabileceğimi merak ediyorum

merhaba? doktorunuz kimdi acaba? ne kadara yaptırdınız? ağrı süreci nasıl geçti ve ücret ne kadar acaba? çok sağolun keşke bana da fotoğraf atabilseniz

merhaba? doktorunuz kimdi acaba? ne kadara yaptırdınız? ağrı süreci nasıl geçti ve ücret ne kadar acaba? çok sağolun keşke bana da fotoğraf atabilseniz
Doktorum görkem çalışkan İzmir'de 45bin TL ye yaptırdım ama fiyatın artacağını söylemisti şuan ne kadardır bilmiyorum. Sürecim zor geçti ama ağrılı değildi doktorum bile ağrımın olmamasına şaşırdı fakat kollarımı hiç kullanamıyordum ve ben belki fazla nazlandığımdan kendim kalkmam evde bir şeyler yapmam epey zaman aldı şuan 3. Ayıma gireceğim çok memnunum iyi ki zorlamamışım diye bakıyorum. Bilmiyorum belki ileride komplikasyon gelişecek ama şuan için çok mutluyum

Merhaba acil yardımına ihtiyacım var nerde hangi hastane ve hangi doktora oldun acaba ne kadar ödeme yaptın toplamda

Ben haftaya ameliyat olacağım. Ozelden resim atabilirim. Ama özel mesaja kapalı hesabınız.

hala memnun musunuz? fiyatları nasıldı acaba? teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…