Meme silikon çok mu büyük

Bir ay önce meme dikleştirme+protez oldum. Kendi dokum biraz vardı ama sarkıktı. 350 cc mentor hp kas altı koymuş doktorum. Ben doğal olmasını istemiştim hep, ameliyattan önce 300 cc falan demiştik ona bırakmıştım, ama sonra ameliyatta 350 takmış. 1.63 boy, 60 kiloyum. Ancak bana çok büyük geliyor, ben doğal dik dursun istemiştim. Triko elbise giydiğimde ya da dar birşey yandan bakıldığında çok geniş ve büyük duruyor. Arkadaşlar bu böyle mi kalacak, çıkartmayı düşünüyorum, moralim çok bozuldu. Doktora yazdığımda normal diyor. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız, sürekli saklamaya çalışıyorum.
1.57 sol 325/sağ 350 takıldı bana çok pişmanım oturmadı zaten ve sırıtıyor. Tamam ödem iner ama küçülmez. Keşke 300 cc nin üstüne çıkmasaydı doktor

1.57 sol 325/sağ 350 takıldı bana çok pişmanım oturmadı zaten ve sırıtıyor. Tamam ödem iner ama küçülmez. Keşke 300 cc nin üstüne çıkmasaydı doktor
Ben 1,5 sene önce ameliyat oldum, dokum 0 a yakındı boyum 168 kilom 52ydi. 300 cc istememe rağmen bana da 350 takıldı. aradan 1,5 sene geçmesine rağmen sizin dediğinizle birebir aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Dar giydiğimde yandan devasa duruyor, bikini mayo seçmede aşırı zorlanıyorum. Doğal bir çıkıntı istemişken devasa memeleri olan bir insana dönüştüm. Çocuğum olursa emzirme sürecinden sonra deride sarkma da olabileceği için yeniden ameliyat olup küçülttürmeyi düşünüyorum

Ayrıca vücut formumda çok kötü duruyor, zayıf olduğumdan gögüslerim de çok büyük olunca daha kısa ve basık durmaya başladım. Popom küçük memem büyük orantısız bir vücut

Şimdi büyük gibi gelir size ama 6.7 aydan sonra normalleşiyor arkadaşım yaptırmıştı çok abartılı geldi görüntüsü ama sonra ödem geçti normale dönmüştü

Bir ay önce meme dikleştirme+protez oldum. Kendi dokum biraz vardı ama sarkıktı. 350 cc mentor hp kas altı koymuş doktorum. Ben doğal olmasını istemiştim hep, ameliyattan önce 300 cc falan demiştik ona bırakmıştım, ama sonra ameliyatta 350 takmış. 1.63 boy, 60 kiloyum. Ancak bana çok büyük geliyor, ben doğal dik dursun istemiştim. Triko elbise giydiğimde ya da dar birşey yandan bakıldığında çok geniş ve büyük duruyor. Arkadaşlar bu böyle mi kalacak, çıkartmayı düşünüyorum, moralim çok bozuldu. Doktora yazdığımda normal diyor. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız, sürekli saklamaya çalışıyorum.

Bilmiyorum ama çıkartmayı düşünüyorum, çok yukarıda büyük dikkat çekiyor. İlk 1 ay böyle mi anlamadım. Bol giyinmem gerekiyor
Hata olur bence başlangiçtan normale gelmesi belki de 6 ayı buluyor. Çok cc de takılmamış belli bir cc altı bence memeler çok ayrık duruyor tabi ki de sadece fikir benim ki ama karşılaştırdığımda öyle düsünmüştüm

Küçük implantlar ayrık ayrık duruyor bence size ideal takılmış . bahsettiğiniz cc çok yüksek değil , ilerde normalleşecektir.

Kesinlikle 300den asagi taktirmazdim 325ten... :KK43:(( 80b dolgusuz dolduruyor bu hali

Şu an gözüm alıştı, herşey yolunda. Zamanla aşağı iniyor. Ama yine de protez belli :)) memelerim dikkat çekiyor. Durumdan rahatsız değilim, seksi geliyor

X