Bebeğim 4 aylık oldu başından beri emziremiyorum . İlk günler tutsada meme ucum kanadığı için iltihap tuttu hep veremedim sagınca bile kan geliyordu 15.20 gün böyle geçti o süreçte biberona alıştı artık geceleri sagarak vermek gün içinde aynı çok yoruyor ve üzüyor beni aslında herkes artık 4 aylık oldu tutmaz diyor ama ben emziremk istiyorum bu mümkün mü
Bebeğim 4 aylık oldu başından beri emziremiyorum . İlk günler tutsada meme ucum kanadığı için iltihap tuttu hep veremedim sagınca bile kan geliyordu 15.20 gün böyle geçti o süreçte biberona alıştı artık geceleri sagarak vermek gün içinde aynı çok yoruyor ve üzüyor beni aslında herkes artık 4 aylık oldu tutmaz diyor ama ben emziremk istiyorum bu mümkün mü
Baştan beri emziremiyosan silikon uçlar var onlardan al onlarlayım emzirmeye çalış ki meme uçların Bi iyileşsin.. İyileşince de memenin ucunu değil siyah kısmıyla beraber vermeye çalış. Biberon yerine kaşık biberon ya da enjektör kullanabilirsin. 4.aya kadar biberonla beslendiyse biraz zor ama dene bence..
Gece uykuluyken deneyin önce. Gündüzleri de yine hafif uykuluyken silikon uclarla deneyin. Biberondan direkt memeye dönüşü çok zor ama silikon uçlara daha kolay kanabilir. Önce silikon uca alistirin daha sonra normale dönünce onu da biraktirirsiniz