Sağlıcakla büyütün, emzik direkt çöpe. Küçük zaten o yüzden emzik işini çabuk halledersiniz. Mamayı eds sistemi ile verebilirsiniz. Hatta bence kesinlikle bu sistemi kullanın. Eda yi kullanamadiginizda kaşıkla verebilirsiniz. Bol bol ten teması. (Çıplak). Beraber banyo yaparken ufak ufak meme denemeleri.Merhabalar, konunun yeri burası değil biliyorum ancak daha fazla yorum ve fikre ulaşmak adına buraya yazıyorum. 2.5 aylık kızım var covidli olarak doğduğu için yoğun bakımda kaldı dolayısıyla emzige ve mama ile beslendiği için biberona alışmış olarak evimize geldi.Son 3 gündür sabah ilk emzirme harici memeyi ağzına alıyor iki dakika emdikten sonra bırakıp kafasını çevirip ağlamaya başlıyor. Bugün ayaktada emzirmeye çalıştım ama sonuç onda da aynı gibi. Sütüm yetmediği için mamayla destekliyoruz bu yüzden biberon kullanımı mevcut. Meme reddi yaşayan ve konu hakkında bilgisi olan herkesten yardımlarınızı rica ederim... Şimdiden teşekkür ederim
Cok teşekkür ederimSağlıcakla büyütün, emzik direkt çöpe. Küçük zaten o yüzden emzik işini çabuk halledersiniz. Mamayı eds sistemi ile verebilirsiniz. Hatta bence kesinlikle bu sistemi kullanın. Eda yi kullanamadiginizda kaşıkla verebilirsiniz. Bol bol ten teması. (Çıplak). Beraber banyo yaparken ufak ufak meme denemeleri.
Bebeğiniz çok küçük sabırlı olursanız sönecektir.
Emmeye başlayinca mamayı kademeli bırakın. Azalttığıniz mama miktarı kadar süt sağıp verin ve tabiki gak meme guk meme
Emzik ve biberon kullanıyor musunuzMerhabalar, konunun yeri burası değil biliyorum ancak daha fazla yorum ve fikre ulaşmak adına buraya yazıyorum. 2.5 aylık kızım var covidli olarak doğduğu için yoğun bakımda kaldı dolayısıyla emzige ve mama ile beslendiği için biberona alışmış olarak evimize geldi.Son 3 gündür sabah ilk emzirme harici memeyi ağzına alıyor iki dakika emdikten sonra bırakıp kafasını çevirip ağlamaya başlıyor. Bugün ayaktada emzirmeye çalıştım ama sonuç onda da aynı gibi. Sütüm yetmediği için mamayla destekliyoruz bu yüzden biberon kullanımı mevcut. Meme reddi yaşayan ve konu hakkında bilgisi olan herkesten yardımlarınızı rica ederim... Şimdiden teşekkür ederim
Yeni gördüm kullanıyormuşsunuz. Benim oğlum da meme reddi yaşadım biberondan dolayı. Bu yüzden biberon ve emzik vermemelisinizEmzik ve biberon kullanıyor musunuz
Malesef benimde sütüm yetmiyor.. lansinoh natural wave biberonumuz anne memesi gibi çektikçe geliyor aslında ama bilmiyorum umarım düzelir. Kaşıkla vermeyi denedim sütümü mamayi genzine kaçırdı cok korktum o yüzden..Anne memesi gibi biberonlar var sürekli akan değilde çektikçe gelen ondan deneyin
Kelin ilacı olsa başına sürer ben yapamadım ite kaka 6 aya kadar zorladım pes ettim benim sütüm azdı bi turlu arttiramadim yoksa zorlardim bebegim mama içmezse uyuyamıyordu acliktan
Kaşıkla vermeyide denedim genzine kaçırdı mosmor oldu korktum o yüzden bir daha veremedimYeni gördüm kullanıyormuşsunuz. Benim oğlum da meme reddi yaşadım biberondan dolayı. Bu yüzden biberon ve emzik vermemelisiniz
Cok teşekkür ederim hemen bakayimfa.book da falan La Leche League ( emzirme sanati) gruplari var oralara yazin hemsireler vs oluyo hesabi yoneten onlar baya yardimci oluyolar, hatta gerekirse eve gönüllü hemsire bile gonderiyorlarmis diye duydum emzirme destegi vermesi icin
Yatırarak vermeyin.Kaşıkla vermeyide denedim genzine kaçırdı mosmor oldu korktum o yüzden bir daha veremedimcok sagolun
MerhabaMerhabalar, konunun yeri burası değil biliyorum ancak daha fazla yorum ve fikre ulaşmak adına buraya yazıyorum. 2.5 aylık kızım var covidli olarak doğduğu için yoğun bakımda kaldı dolayısıyla emzige ve mama ile beslendiği için biberona alışmış olarak evimize geldi.Son 3 gündür sabah ilk emzirme harici memeyi ağzına alıyor iki dakika emdikten sonra bırakıp kafasını çevirip ağlamaya başlıyor. Bugün ayaktada emzirmeye çalıştım ama sonuç onda da aynı gibi. Sütüm yetmediği için mamayla destekliyoruz bu yüzden biberon kullanımı mevcut. Meme reddi yaşayan ve konu hakkında bilgisi olan herkesten yardımlarınızı rica ederim... Şimdiden teşekkür ederim
Uyurken hic denemedim 2 3 gündür var bu durum sabah ilk uyandığında gayet güzel emiyor anlayamıyorum o yüzdenOglumda kızımda hic biberon kullanmamalarina ragmen ara ara meme reddi yasadık bizde.
Hatta kizimin 12 saat emmedigi icin e biberonda almiyor doktora goturdugumu biliyorum.
Birkac gun sürüp geciyordu.
Ama sizin durum daha farkli uyurken aliyor mu?
Eds yi deneyin insallah alisirKaşıkla vermeyide denedim genzine kaçırdı mosmor oldu korktum o yüzden bir daha veremedimcok sagolun
canim benim Allah yardimcin olsun. benim bebegim de memeyi reddetmisti dogdugunda, agzini kapatti kucucuk bebek. cok zor bir sey. ama seninle alakali bir sey degil. bebek isterse emer isterse emmez, yapabilecegin bir sey yok. sen onermeye devam et, ama almiyorsa mamayi ver, bir sure sonra guclenince belki isteyemeye baslar. ikinci cocuguma biberonun her cesidini verirdim ama emmek isteyince saatlerce emerdi. tamamen bebege bagli. onemli olan besinini almasi.Merhabalar, konunun yeri burası değil biliyorum ancak daha fazla yorum ve fikre ulaşmak adına buraya yazıyorum. 2.5 aylık kızım var covidli olarak doğduğu için yoğun bakımda kaldı dolayısıyla emzige ve mama ile beslendiği için biberona alışmış olarak evimize geldi.Son 3 gündür sabah ilk emzirme harici memeyi ağzına alıyor iki dakika emdikten sonra bırakıp kafasını çevirip ağlamaya başlıyor. Bugün ayaktada emzirmeye çalıştım ama sonuç onda da aynı gibi. Sütüm yetmediği için mamayla destekliyoruz bu yüzden biberon kullanımı mevcut. Meme reddi yaşayan ve konu hakkında bilgisi olan herkesten yardımlarınızı rica ederim... Şimdiden teşekkür ederim
Facede emzirme akademisi diye bir grup var, oraya üye olun derim. Birde nette tomris hanımın emzirme notları var oda çok faydalı. Dert etmeyin geçecek, emecek bebişiniz sizi,yeterki sağlık olsun.Merhabalar, konunun yeri burası değil biliyorum ancak daha fazla yorum ve fikre ulaşmak adına buraya yazıyorum. 2.5 aylık kızım var covidli olarak doğduğu için yoğun bakımda kaldı dolayısıyla emzige ve mama ile beslendiği için biberona alışmış olarak evimize geldi.Son 3 gündür sabah ilk emzirme harici memeyi ağzına alıyor iki dakika emdikten sonra bırakıp kafasını çevirip ağlamaya başlıyor. Bugün ayaktada emzirmeye çalıştım ama sonuç onda da aynı gibi. Sütüm yetmediği için mamayla destekliyoruz bu yüzden biberon kullanımı mevcut. Meme reddi yaşayan ve konu hakkında bilgisi olan herkesten yardımlarınızı rica ederim... Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?