Meme reddi

• Konu Sahibi Konu Sahibi mha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mha

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
472
330
18
32
44 günlük bebeğim memeyi TED ediyo o biterse ben bi yerde ağlıyoruz çözüm önerisi olan var mı

Pes etme canım. Benim bebeğim 4 aylık şu an ve oda ilk başlarda red ediyordu ama attık biberonu red ediyor. Bende çok ağladım hatta pes edecektim neredeyse şimdide bir yere çıkamıyorum meme istiyor sadece

Emzik biberon varsa derhal çöpe atın. Sürekli ten tene temas yapın. Sizin üst tarafınız çıplak bebek de sadece beziyle kalacak şekilde bebeği koynunuza yatırın. memeyi alması için zorlamayın. Beraber duş da işe yarıyor. Netten Tomrisin emzirme notlarını mutlaka okuyun.

Pes etme canım. Benim bebeğim 4 aylık şu an ve oda ilk başlarda red ediyordu ama attık biberonu red ediyor. Bende çok ağladım hatta pes edecektim neredeyse şimdide bir yere çıkamıyorum meme istiyor sadece
Cnm 10 gün oldu kaç gün daha süret

Te

Hemen pes etmeyin benimkide ilk günlerde reddetti, her emzirme öncesi göğüslerinizi yıkayın kendi kokunuz dışındaa başka bir koku olmasın teniniz tenine temas etsin, birde sütünüz fazla ise bundan dolayıda reddediyor olabilir, eger öle ise emzirmeden önce 3-4 dakika göğüslerinizi sagın

Benim hiç göğüslerim öyle taş gibi olmadı fazla olduğunu sanmıyorum 20 gün oldu çok yoruldum

Valla benim çok daha uzun sürmüştü. Bak bi kaseye mama koy kaşıkla ver hemen memeyi ver ardından. Bunu tekrarla devamlı. Birde göğüs ucun ıslak olsun memeyi verdiğinde
Çünkü Bebek çok açkende almaz memeyi. Bende bunları deneyerek alıştırmıştım memeye. Şimdide işim varken mama veya sağdıcım sütü biberonla içsin diye uğraşıyorum

Valla benim çok daha uzun sürmüştü. Bak bi kaseye mama koy kaşıkla ver hemen memeyi ver ardından. Bunu tekrarla devamlı. Birde göğüs ucun ıslak olsun memeyi verdiğinde
Teşekkür ederim cnm deneyecem biraz almaya başaladı ama en fazla 5 dk oda benim zorumla

Bu gün dr gittim süt alerjisi olabilir dedi 3 hafta hiç sür ürünü yeme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…