Pes etme canım. Benim bebeğim 4 aylık şu an ve oda ilk başlarda red ediyordu ama attık biberonu red ediyor. Bende çok ağladım hatta pes edecektim neredeyse şimdide bir yere çıkamıyorum meme istiyor sadece
Emzik biberon varsa derhal çöpe atın. Sürekli ten tene temas yapın. Sizin üst tarafınız çıplak bebek de sadece beziyle kalacak şekilde bebeği koynunuza yatırın. memeyi alması için zorlamayın. Beraber duş da işe yarıyor. Netten Tomrisin emzirme notlarını mutlaka okuyun.
Pes etme canım. Benim bebeğim 4 aylık şu an ve oda ilk başlarda red ediyordu ama attık biberonu red ediyor. Bende çok ağladım hatta pes edecektim neredeyse şimdide bir yere çıkamıyorum meme istiyor sadece
Emzik biberon varsa derhal çöpe atın. Sürekli ten tene temas yapın. Sizin üst tarafınız çıplak bebek de sadece beziyle kalacak şekilde bebeği koynunuza yatırın. memeyi alması için zorlamayın. Beraber duş da işe yarıyor. Netten Tomrisin emzirme notlarını mutlaka okuyun.[/QUTEşekkür ederim cnm
Hemen pes etmeyin benimkide ilk günlerde reddetti, her emzirme öncesi göğüslerinizi yıkayın kendi kokunuz dışındaa başka bir koku olmasın teniniz tenine temas etsin, birde sütünüz fazla ise bundan dolayıda reddediyor olabilir, eger öle ise emzirmeden önce 3-4 dakika göğüslerinizi sagın
Valla benim çok daha uzun sürmüştü. Bak bi kaseye mama koy kaşıkla ver hemen memeyi ver ardından. Bunu tekrarla devamlı. Birde göğüs ucun ıslak olsun memeyi verdiğinde
Valla benim çok daha uzun sürmüştü. Bak bi kaseye mama koy kaşıkla ver hemen memeyi ver ardından. Bunu tekrarla devamlı. Birde göğüs ucun ıslak olsun memeyi verdiğinde
Çünkü Bebek çok açkende almaz memeyi. Bende bunları deneyerek alıştırmıştım memeye. Şimdide işim varken mama veya sağdıcım sütü biberonla içsin diye uğraşıyorum