- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
Ay bebem 6 kiloya yaklassa bari 4 aylikken hala 5 kilolarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bugün bir arkadasimla konuştum iki kizida bu ay bırakmış daha da tutturamamıs , inşallah sıkıntı çıkmaz da atlatırız gerçekten mememde süt kaliyo artık sertBu ay en zor aymis bunu bir atlatalim gececek insallah
Benimki üstü başıyla 6 çıktı boyu 63 çıktı şuan ne bilmiyorum ama inan millet kg dan dert yaniyo keşke benimkide öyle olsaAy bebem 6 kiloya yaklassa bari 4 aylikken hala 5 kilolarda
Gogsunu elinle sag mutlaka hepsini olmasa da rahatsiz eden kismi cnm birakmaz merk etme cnm biberon da vermiyrsn birakmaz yaniİnşallah bugün bir arkadasimla konuştum iki kizida bu ay bırakmış daha da tutturamamıs , inşallah sıkıntı çıkmaz da atlatırız gerçekten mememde süt kaliyo artık sert
5800 falandir fena degil cnm bizimki 5400 falan tahminim 11 gun sonra 4 aylik olcak bakalim:s ay 3 aylikken 5200du ustunun dusulmus haliBenimki üstü başıyla 6 çıktı boyu 63 çıktı şuan ne bilmiyorum ama inan millet kg dan dert yaniyo keşke benimkide öyle olsa
Yok vermiyorum 20 gündür inşallah inşallah emzikte vermiycem ama kendini yırtıyoGogsunu elinle sag mutlaka hepsini olmasa da rahatsiz eden kismi cnm birakmaz merk etme cnm biberon da vermiyrsn birakmaz yani
Aramızda 4 gün mü vardı ? Ya emmiyolar yemiyolar ki hani emse almasa da çok üzülmem ama emmiyo işte mamayı bile zar zor yiyiyor5800 falandir fena degil cnm bizimki 5400 falan tahminim 11 gun sonra 4 aylik olcak bakalim:s ay 3 aylikken 5200du ustunun dusulmus hali
Benim oğlumda aynı son günlerde hele yırtınırcasına ağlıyor emmek istemiyo artık mama istedim doktor onuda yazmıyo normal mama alerji yaptı, kilo alımı da iyi ama gel de bana sor o kiloyu nasıl aldırdığımı iki saat kesintitiz ağlama çığlık çığlığa memeyi istememe, biberon emzikte kullanmıyoruz galiba dönemsel gün içinde böyle ağlama atağı geldiğinde artık çok takmamaya başladım, ağlar vaziyette duymazdan gelip sallıyorum ayaklarımda iyice yorulup uykuya geçtiği an alıp emziriyorum.. gece uyanmalarında zaten sorun yok o zaman emiyor. Bazen ayakta evi gezdirip yatağın üzerinde karanlıkta oturup hoplayarak tutturmayı deniyorum o kadar zor günler geçiriyorum ki halime ağlayasın geliyor ama ilerde bugübleri hatırlayınca bu torucu anlar değil bebeklerimizin güzel anıları gelşcek hep aklımıza onu hayal ediyorum bidaha böyle küçük olmayacağını ne kadar zor da olsa elbette geçeceğini düşünmeye çalışıyorum. Uykuda bakıyorum kıyamıyorum ama çok yoruyor beni.. öyle ya da böyle bu günlerde geçecek benimki 5 aylık oldu bile sen ne yap et emzirmeye gayret et dediğim gibi iyice krize girince duyma onu salla mayışınca al emzir bide mesela benimki emerken oynucak şeyler arıyo eli hep boynumda muska takıyorum onunla oynuyor uykuya dakana kadar, o da iyi olur o tarz bişey de olabilir.Merhabalar arkadaşlar, 3 ay 13 günlük bebeğim var son 1 aydır meme reddi ile uğraşıyorum . Bebeğimin kolikligi ile savaşırken meğer daha kötü olan meme reddi imiş , gerçekten psikolojim bozuldu çok üzülüyorum yani sadece uyku esnasında emzirmeye çalışıyorum acaba benim gibi olup bu konuda bu durumu yenen var mı ? Biberon kullanmıyorum . Yardımcı olup ,öneride bulunursanız çok sevinirim
3 gun sanirim cnm aynen emseler yarar yani anne sutucislerinden belli oluyor hepsi dolu dolu olmasi lazmAramızda 4 gün mü vardı ? Ya emmiyolar yemiyolar ki hani emse almasa da çok üzülmem ama emmiyo işte mamayı bile zar zor yiyiyor
Emzikten bisi olmaz ins alismis sonucta ama biberon vermezsen sknti olmzYok vermiyorum 20 gündür inşallah inşallah emzikte vermiycem ama kendini yırtıyo
Gün içinde ciş yapiyo ama mesela en son saat 8 gibiydi bezini değiştim şimdi değiştim çok az çiş yapmış3 gun sanirim cnm aynen emseler yarar yani anne sutucislerinden belli oluyor hepsi dolu dolu olmasi lazm
İnşallah bugün bir arkadasimla konuştum iki kizida bu ay bırakmış daha da tutturamamıs , inşallah sıkıntı çıkmaz da atlatırız gerçekten mememde süt kaliyo artık sert
Gün içinde ciş yapiyo ama mesela en son saat 8 gibiydi bezini değiştim şimdi değiştim çok az çiş yapmış
Emzikten bişey olur.Emzikten bisi olmaz ins alismis sonucta ama biberon vermezsen sknti olmz
Okdr olur cnm normalGün içinde ciş yapiyo ama mesela en son saat 8 gibiydi bezini değiştim şimdi değiştim çok az çiş yapmış
Amuda kalkacam en sonunda bugün besiginin içine eğilip emmesini sağladım bu tontik halimle ama bir iki çekti yine bıraktıDegısık emzirme pozisyonları da var.. Ters emzirme gibi.. Bi de onları deneyin.. Belkı işe yarar
Sağım yapmıyorum valla hatta sağım yapmamı öneren arkadaşlarım var sütüm azalır diye , şu çıplak olayını yapıcam gerçi yatakta yaptım ama hiç umrunda değil gibi bilmiyorum ya o pes edecek ya da ben . Buarada ben 1.ay memeyi emmedi diye ağlamıştım muhtemelen ilk aydan beri red varEmziği de çöpe atın. Emzik meme reddi sebebidir.
Tazyik varsa geriye doğru yaslananarak emzirmeyi deneyin. Sağım yapmayın. Sadece belki elle 1-2 defa olabilir o fışkırmayı almak için. Gereksiz yapılan sağımlar da tazyik sebebidir.
Bol bol ten tene temas deneyin. Bebek sadece bezle, siz de üstünüz komple çıplak olacak şekilde bol bol alın koynunuza, öpün koklayın, 1-2 defa olmaz ama sürekli yapacaksınız.
Yani sence ?Okdr olur cnm normal
Benimki de cok doldurmuyor bazen doluyor tam. Bilemiuorum ama cok cok emse hepsi full dolu olur herhaldeYani sence ?