Bebek Beslenmesi Meme Reddi Başladı ne yapmam lazım:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Meme reddine cozum bulabildiniz mi
Evet doktor tavsiyesiyle başladım çünkü yetmiyordu . Şu an kızım 2 buçuk aylık meme reddine çözüm bulamaadım ama arara deniyorum hala. Veriyorum çok ağlatmadan soğutmadan. Geri zamandada pompayla sağıyorum

Evet doktor tavsiyesiyle başladım çünkü yetmiyordu . Şu an kızım 2 buçuk aylık meme reddine çözüm bulamaadım ama arara deniyorum hala. Veriyorum çok ağlatmadan soğutmadan. Geri zamandada pompayla sağıyorum
Cok soru sordum ama sagdiginizda kac cc cikiyo.

Emzirme desteklkleyici sistemi denediniz mi

Benim bebegim 90 versemde kusmuyor 45 veriyirum gunde en fazla 6 kere. Siz doktor tavsiyesi ile mi basladiniz mamaya
Cok soru sordum ama sagdiginizda kac cc cikiyo.
Benim başlarda 30cc bile çıkmıyordu . Ben max. Oda sabah saatinde 70i gördüm oda hep değil . Gün gün değişiyor ara ara hiç gelmediği bile oluyor bunun mantığını inanın çözemedim. Sadece alabildiği kadar alsın kafasındayım artık. Çünkü oda bende o kadar yoruldukki . Her türlü şeyi denedim. Ama. O kadar akıllılarki ordan gelmediğimiz anladığında. Çığlık başlıyor. Emmeyi kesiyor.

arkadaşlar çok sıkıntılı bir durumum var. Bebeğim 50 günlük . 3 hafta erken doğdu.sezeryanla.ilk hafta sütüm gelmedi. Sonra çok az geldi. Kendi sütüm yetmediği için hem sarılık oldu hastanede kaldık hemde. Kilo artışı az oldu. Mecburen mamaya başladık doktor kontrolünde.Ama önce emziriyorum sonra mama veriyorum.ne kadar anne sütü alırsa kar gözüyle bakıyorum Ne kadar emerse okadar az mama almış oluyordu böylelikle
ama şu günlerde
Bebeğim memeyi reddetmeye başladı .Sanki etinden et koparıyorlar gibi çıldırıyor emmemek için 2 saattqn fazla uğraşıyorm bazen bir kanıp 5 dk emiyor sonra gene basıyor yaygarayı .
Ne yapmam lazım bilemedim tavsiyelerinize ihtiyacım var
Nasıl bir düzen kurmalıyım
Birde elektrikli pompa tavsiyeniz varmı

Merhsba benimde bebegim 39 gunluk ilk gunden beri memeyi almadi. Hala emmiyor . Meme harici agzina ne versem emiyor. Memeyi görünce çığlığı basiyor morarana kadar agliyor. Uykudayken vermeye çalışınca memeye hic agzini acmiyor
Sağıp veriyorum sutum azalacak yetmeyecek fite cok korkuyorum. Bu durumda olan var mi nsdil aştınız durumu. Lutfen bana yardım edin.cok üzgün ve caresizim

Back