Burda başlamıştı araştırmalar çokta güzel arkadaşlıklar kurmuştuk
Sonrasında kızıma hamile kaldım ve koptum buralardan
Neyse mentor marka 300cc yuvarlak protez dual plan yöntemiyle göğüs altı kesisiyle hayatıma girdi
Başlarda çok büyük gelsede emzirmeninde etkisiyle sanırım çokta doğal görünür oldular gözüme
Hiç sorunda yaşamadım yok gibiydiler onlar olmadan öncesini bile zor hatırlar oldum
Bir kaç ay önce sağ göğsümde üst kısımda çökme farkettim çok fazla değildi önemsemedim emzirmeden ve aşırı zayıflamamdan dolayıdır dedim hatta hiç dikkate almadım
Sonuçta deformasyon olabilirdi,protez yani
Dün banyodan sonra aynı meme ucunda bir değişiklik farkettim
Ürktüm...
Yarın için randevu aldım genel cerrahtan
Acaba dedim benim yıllar öncesinin bilgi dağarcığından bir yaşayan çıkarmı diyede meraklandım
Beni neler bekliyor bilmiyorum
Belkide kendi kendime vesvese yapıyorum
Protezlerinde çökme yaşayan oldumu aranızda
Yada herhangi bir nedenle göğüs taraması yapılırken,protezli olunca süreç nasıl işliyor
Çok merak ediyorum
Varmıdır yaşayan
Sonrasında kızıma hamile kaldım ve koptum buralardan
Neyse mentor marka 300cc yuvarlak protez dual plan yöntemiyle göğüs altı kesisiyle hayatıma girdi
Başlarda çok büyük gelsede emzirmeninde etkisiyle sanırım çokta doğal görünür oldular gözüme
Hiç sorunda yaşamadım yok gibiydiler onlar olmadan öncesini bile zor hatırlar oldum
Bir kaç ay önce sağ göğsümde üst kısımda çökme farkettim çok fazla değildi önemsemedim emzirmeden ve aşırı zayıflamamdan dolayıdır dedim hatta hiç dikkate almadım
Sonuçta deformasyon olabilirdi,protez yani
Dün banyodan sonra aynı meme ucunda bir değişiklik farkettim
Ürktüm...
Yarın için randevu aldım genel cerrahtan
Acaba dedim benim yıllar öncesinin bilgi dağarcığından bir yaşayan çıkarmı diyede meraklandım
Beni neler bekliyor bilmiyorum
Belkide kendi kendime vesvese yapıyorum
Protezlerinde çökme yaşayan oldumu aranızda
Yada herhangi bir nedenle göğüs taraması yapılırken,protezli olunca süreç nasıl işliyor
Çok merak ediyorum
Varmıdır yaşayan