Meme protezini çıkaranların ameliyat sonrasi sureci

sibel78

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
14
8
Merh.dun protez cikarma ameliyati oldum.eger cikarip birakanlar varsa sureci nasil atlattilar yazabilirlerse sevinirim.bir ay dikkatlimi olucam. Ev isi yapamiycakmiyim.kollarimi kaldirip tisort giyemiyorum.

Merhaba , ben büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Neden çıkardınız acaba
Doktorum 4 yil once bana hic denettirmeden kendi kafasina gore ayarlayip koydu.bende guvenmistim.365 koydu.ve nefes alma problemlerim hic gecmedi.sıkısıyorum surekli.agirlik hissi hic gecmedi.omuzlarim düştü.tasiyamadim.bu fazlaliktan kurtuldum cok sukur.bence kucuk olmasi yapay olmasindan daha iyidir.siz bilirsiniz gene ama ben kimseye tavsiye etmem.iki sefer aci cektim ve iki sefer maddi kayba ugradim.

Ilk halinden daha kotu duracak biliyorum.sarkik duracak.ama fazlaliktan kurtuldum.

Ilk halinden daha kotu duracak biliyorum.sarkik duracak.ama fazlaliktan kurtuldum.
Niye fazlalik gibi durdugunu hissediyordunuzki. Benimkiler 300 cc keske sıgsaydıda daha buyuk olsalardı diyorum. Hic fazlalikmis gibi gelmiyor bana. Protez cikarttirma ameliyati nekadara oldunuz. Protez ameliyati gibi o islemde pahalimi

Çok geçmiş olsun.Sizin için üzüldüm.İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz bir an önce.Herkesin başına gelcek diye bir şey yok bunu biliyorum ama bunları okuyunca korkuyorum .Oysaki çok istiyorum, çok ihtiyacım var

Çok geçmiş olsun.bu ameliyat işleri hiç uzaktan göründüğü gibi değilmiş.çok ayrıntı,özen isteyen ameliyatlar.küçük bir hata insanın hayatını mahvediyor.neyse bununla savmış olun.koskoca silikon taktıranlar var,demek ki sizin bünye kaldıramamış.

Merh.dun protez cikarma ameliyati oldum.eger cikarip birakanlar varsa sureci nasil atlattilar yazabilirlerse sevinirim.bir ay dikkatlimi olucam. Ev isi yapamiycakmiyim.kollarimi kaldirip tisort giyemiyorum.
Herkesin sorusuna cevap verdim.ama kendi soruma birturlu xevap alamiyotum.uc hafta oldu hala kas ce kemik agrilarim devam ediyor.

Sanki kaslarimi kemiklerimi kirdilar.okadar cok aciyor.taktirmak bile bukadar acili degildi.acaba yanlisbiseymi yaptilar diye tedirginim.cunki doktorum ilk defa cikartma yapmis.

Sanki kaslarimi kemiklerimi kirdilar.okadar cok aciyor.taktirmak bile bukadar acili degildi.acaba yanlisbiseymi yaptilar diye tedirginim.cunki doktorum ilk defa cikartma yapmis.
merhaba cok gecmis olsun. kas alti miydi implantlariniz? ben doktorumla cikarma konusunu konustugumda ameliyat sonrasi bir haftanin biraz acili gecebilecegini soylemisti kas onarimi yapilacagi icin. size bu islem yapildi mi? bunun disinda baska bir doktor da 3 ay kadar agir kaldirmamak (fitness vs) ve yaklasik bir sene boyunca yuz ustu yatmamak gereki demisti bana.

Kasaltiydi

Hâlâ ağrıyor mu canım yaa çok üzüldüm,Allahım şifanı versin inşaallah,ağrın sızın dinsin.
Başka bir doktora mı danışsan? Senin için araştırıcam inş bulurum birşeyler.doktorun ilk kez protez çıkarması da tabi insanı tedirgin ediyor.

Merhaba
cok gecmis olsun kime oldunuz?

Yukarda bahsettiginiz agrilar kesinlikle normal degil baska doktora göründünüzmü?

Tes lr.iki ay oldu olali.fakat gogus kaslarima bicak sokup cikartiyorlar.igneler batirip cikariyorlar.saglikli olucam diye cikarttim.fakat sagligimdan oldum resmen.sali gunu dahiliyeye gidicem.cunki doktorum benle ilgili degil deyip gecistirdi.baska doktora git dedi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…