- Konu Sahibi Birmelek135
Ben 6 gun once cıkattırdım bende sadece 15 ay kaldılar keske daha erken cıkarttırsaydım kapsul faln olusmadan bı arkadas 1,5 ayda cıkattırdıydı gecen sene en ıyısını o yaptı kapsül olusmadan cıkattırdı ben cok arastırma yaptım bazı ınsanlarda sılıkon hastalık yapıo kımımde hemn belırtıler cıkıo kımınde yıllar yada aylar sonra 40 tane belırtısı var aklımda kalanları yazacagım. Gece ter,adet duzensızlıgı,huzursuz bacak huzursuz bagırsak,troıd hastalıkları,isilik,sac dokulmesı,kuru cılt,kanlı gozler,depresyon panık atak anskıyete,adrenalın yorgunlugu kronık yorgunluk,sinüs enfensıyonları sık grıp nezle olmak dahada vardı aklımda olanlar bunlarÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yarın doktorumla görüşücem biran önce çıkarttırmak istiyorum çünkü beynim bunu kabul etmiyor ve huzursuz bacak sendromu yaşıyorum her gece taktırırken sonrası ne olcak diye hiç bir düşüncem yoktu açıkcası birande böyle birşey hissetmeye başladım ve doktorum minyon tipli olmama rağmen 325 cc taktı onu suçlayamam ben seçtim cc yi sorun şu ki bana diyebilirdi bu protez sana büyük olur diyebilirdi üstelik hamile kalıp çocuk bile emzirmedim en azından bilgilendirilebilirdim neyseki artık herşey için çok geç ve protez taktırmamın önemli nedenlerinden biride bu site çünkü taktıran herkez mutlu gibi görünüyor belkide kişiden kişiye değişiyorlar ama ben kabullenirsem eğer 3 yada 5 sene sonra yine çıkarıcam ve dokum lastik gibi esneyecek taktırırken bunları hiç düşünmedim bana çok söylediler hamile kaldığında zaten büyüycek o zaman sarkarsa eğer taktırırsın diyen çok oldu ama umursamadım çekiceğim var diyormuşum şuanda Allah tan tek isteğim dileğim sorunsuz bir şekilde çıkarttırmak ve eski hallerine biran önce dönmelerini sağlamak ne kadar erken o kdar iyi