Öncelikle geçmiş olsun. Maalesef bu forumda verdiğiniz kararda size destek olacak ve yol gösterecek pek kimseyi bulamazsınız
herkes ağız birliği etmiscesine sonradan süper olacagini falan söyleyeceklerdir. Bence önemli olan sizin hisleriniz ve yasadiklariniz .. ama biraz dikkat ederseniz silikon yüzünden sizin gibi sorunlar yaşayanlar, büyüklüğü ve küçüklüğü konusunda memnun olmayanlar, asimetri olanlar vs durumunda olanlar da çok fazla. Ben 8 sene önce bir hata yaptım ve( buradan özellikle çok etkilendigime inaniyorum) çok basit bir islem ve sonrasında süper hissedecegim gibi şeylerle silikon taktırdım. Asimetrik memeler ve emzirmeye sarkan memelerim oldu
bilmiyorum belki de çok istemiyormusum. Maddi imkansizliklardan çıkarmayı erteliyordum. Ama en son bu silikonlarin hasta ettiğini ve hatta bu sebeple lenfomadan hayatini kaybeden kadınlar olduğunu öğrendiğim an araştırmaya başladım ve sonuç olarak bir ay önce bunlardan kurtuldum. Şuan kendimi çok ama çok iyi hissediyorum
. Her geçen gün deformasyon biraz daha toparlanıyor. Eskisi gibi olmayacak zaten yas aldikca aynı deformeler olacaktı. Sizin çok yeni. Sadece kendinizi dinleyin ve ne istediğinize odaklanın. Vücudunuz eski haline döner her şekilde onu düşünmeyin.siz sadece aklınıza ne kalbinize sorunbu soruyu
hakkınızda en hayırlısı olur inşallah