• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MEME PROTEZİNDEN SONRA KALAN YARA İZİ 6 AY SONRA ACİLLL YARDIM LÜTFEN

Dr as

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
114
30
48
39
Merhaba kızlar , 6 ay önce meme protezi ameliyatı oldum ve dikiş izleri için dr FİTO kremi kullanmamı söyledi hatta ben sabah kantaron yağı akşamları FİTO kremi kullanım ancak dikiş izlerim hala çok belirgin :( sizler ne kullandınız ya da bu zamandan sonra ne kullanabilirim. dr fito ya devam et diyor ancak faydası yok :( düşünce ve tavisyelerinizi bekliyorum :(

Merhaba kızlar , 6 ay önce meme protezi ameliyatı oldum ve dikiş izleri için dr FİTO kremi kullanmamı söyledi hatta ben sabah kantaron yağı akşamları FİTO kremi kullanım ancak dikiş izlerim hala çok belirgin :KK43: sizler ne kullandınız ya da bu zamandan sonra ne kullanabilirim. dr fito ya devam et diyor ancak faydası yok :KK43: düşünce ve tavisyelerinizi bekliyorum :KK43:
merhaba canım ne yaptın izlerin ne durumda?

ben de domuz yağı,sliskar ve contratubex kullanıyorum kantoran yağı da arada kullanıyorum 7 ay oldu izlerim kırmızı hayla geçmedi

ben de domuz yağı,sliskar ve contratubex kullanıyorum kantoran yağı da arada kullanıyorum 7 ay oldu izlerim kırmızı hayla geçmedi
izleriniz ne durumda? ten renginiz nedir acaba? beyaz tenlilerde iz hafif kırmızı şeklinde oluyormuş bu yüzden sordum doktor banada contratubex verdi ama ben bulamadım dermatix kullanmaya başladım gelişmeleri yazarım bu tüp bitsin contratubexe geçecem yurtdışında satılıyormuş bakalım ama izleirm genel olarak iyi durumda sadece düğümlerin olduğu yerler daha koyu renkli

Back