- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
arkadaslar merhaba meme protezinde 10.senem doldu uzun süredir foruma girmedim şöyle bir neler oluyor diye bakmak istedigimde bazı yorumlar cok kafamı karıştırdı. benimle aynı durumda olanlar için ve meme protezinden sonra neler oluyor -uzun vadede- merak edenler için bu konu başlığını açmak istedim. ben 2009 da meme protezimi yaptırdım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım bazıları 10 sene sonunda değiştirmek gerektiğini savunuyor ama doktorum bu protezlerin ömürlük oldugunu ve beni rahatsız edecek bir durum olmadıkca cıkartmam gerekmediğini söylemişti diye hatırlıyorum. yaptıgım arastırmalarda vücudu zehirliyor gibi şeyler okudum yurtdısında bu konuda ciddi problemler yaşayanlar varmış ama ne kadar doğru bilemiyorum tabii. ister istemez insan korkuyor hemen cıkarttırmalı mıyım diye düşünmedim degil. ben henüz doğum yapmadım ama önümüzdeki yıllarda düşünüyorum en büyük endişem hamilelik ve sonrası konusundaydı şimdi birde bu diger konular cıktı. kısacası arkadaslar ciddi bir sorun yaşayan saglık acısından ya da dogum emzirme sonrası cok kötü oldu hamilelikten önce cıkartın diyenler var mı ben bunu merak ediyorum?benim için konusacak olursak 10 senede hiç bir sıkıntı yaşamadım.sadece cok hafif bir sarkma yumuşama var diyebilirim yani o da ister istemez olacak sanırım.