Meme protezim ve korkularım

Blackberry34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
26
3
37
Selam arkadaşlar Salı günü ameliyatım var,fakat hala ne istediğime kendim bile karar veremedim,protez konusunda.Bazı yorumları okudukça da gerilmedim değil..!
İyileşme süreci,şişlikler,sertlikler vs gözümü korkuttu açıkçası..
16 aylıkta bir kızım var ve ameliyattan sonra iki küçük kızımla (biri 3 biri 16 aylık) yanlız kalacağım yardımcı olacak kimse yok maalesef bu süreç gerçekten çokmu zor geçecek?? Kucaklama yada herhangi bir eşya kaldıramayacakmıyım ya çocuklarım durmazsa ?!

Cnm ilk bir hafta desteksiz imkanı yok kalkamıycaksın,, illa biri olmalı yanında. Çocukların çok küçük illaki durmıycaklardır onlarada bakıcak biri lazım en azından ilk bikaçgün kesinlikle ilgilenen olmalı. Seninde çok desteğe ihtiyacın olucak tabi. o ilk haftayı atlatınca gün gün herşey rahatlıycak, kendi işini kendin görmeye başlaman için 4güne ihtiyacın var ,en azından benim öyle oldu ,4.gün gayet iyiydim her işimi kendim görmeye başlamıştım ufaktan.bende yalnızdım Tabi benim çocuklarım büyük 9-8yaşındalar onlar bana yardımcı oldular hep. Ama seninkiler ilgi zamanlarındalar daha ve ister istemez üzerler seni .Sense istirahat etmek zorundasın. Kendine dikkat etmen lazım.

Edit :Mj tekrarı :)
Cevap için çok teşekkür ediyorum kucak olayını nasıl çözerim bende bilmiyorum, ama kardeşimde kalabilirim gib, gelin var çoluk çocuğu yok annem çalıştığı için onunla yardımlaşmam mümümkün değil artık 3.4 gün idare etsin hoş mecbur değiller ama rica edeceğim elimden gelen başka bişey yok şu an maalesef ki

Birşey daha sorayım aklıma gelmişken ameliyat için verilen yatırılan paranın içinden mi tahlil masrafları mamografi usg gibi şeyler istiyorlar mı yoksa ben sadece sabah erken gel dediği saatte gidecekmiyim?

Merhabalar. Fiyatın içinde tersler mamografiler dahildir. Yine de arayıp sormanda fayda var. Saat konusuna gelince bi 20-30 dakika önceden gitmen iyi olabilir.

Ameliyattan sonra kendini halsiz hissedeceksin. Kolunu kaldıramazsın, kapıyı itmek için bile çok zorluk çekeceksin. Bu durumda annen/kayınvaliden/görümcen/ablan varsa çocukları ona bırakman senin için iyi olacaktır. Çocuğu değil de bir eşyayı kaldırman zor olacak... umarım ameliyatın iyi geçer, istediğin sonuça ulaşırsın. ❤️

Dün ameliyat oldum,evet. Kas altı 450 cc konuldu her iki tarafa da,asimetri mevcuttu düzeltildi.Fakat baktığımda üstten basılmış ezik bir meme görüntüsü var şu an çok mutusuzum ve pişmanım açıkçası.Ağrım hiç olmadı sadece yatıp kalkarken oluyor hafif bir acı, onun dışında rahatım ama görüntü benim moralimi çok bozuyor şu an!

Geçmiş olsu canım ❤️ Ağrı hissetmemen ne güzel ! Hayal ettiğin o göğüslere kavuşmana çok az kaldı. Şimdiden şahane bir görüntü eldetmek için çok erken. Silikonların tamamen yerleşmesi bir süre alacaktır. Sen moralını bozma. Bir kaç aya kalmaz iyi ki yaptırdım dersin ❤️

Az önce doktor kontrolünden çıktım iyi gidiyor düzelecek daha sabır şart diyor da ben ameliyattan çıkıp bana gösterdiğin foto gibi olacak sandım deyince (adam garibim benden neler çekiyor yaa) zamanı var deyip 10 dk güldü bana bakıp bekliyim bakalım yapacak bişey yokmuş öyle dedi sabır edicem artık zor da olsa

X