meme protezim aşağıdalar?

Benimde senden fazla farkım yok yani görüntü itibariyle değil
Yuvarlak karar vermiştik ama ameliyattan sonra doktorumdan öğrendim damla taktığını
Kaslarım çok zayıf olduğu için yuvarlağın üst tarafının çok abartılı göründüğü bunun için damlayı tercih ettiğini söyledi tabi şok:KK57::KK57: evet sütyensiz üstler dolgun dolgun durmuyor ama ne yalan söyliyim belli olmasından iyidir:KK66:

yan tabi önceki haline göre iyi..ama sanki orta yaşta bi kadınınki gibi sarkık görünsün istemiyorum...albümüme fotoğraf ekledim bir iki aydır sanki daha da aşağıya indiler.bakarsan bi yorumlarsan sevinirim ya..:KK43:

yan tabi önceki haline göre iyi..ama sanki orta yaşta bi kadınınki gibi sarkık görünsün istemiyorum...albümüme fotoğraf ekledim bir iki aydır sanki daha da aşağıya indiler.bakarsan bi yorumlarsan sevinirim ya..:KK43:
Can'ım ben baktım. Aslında çok doğal genç kız memesi gibiler, ben beğendim. Ama protezin damla VE sanırım yüksek profilli olmayan bir damla, bu yüzden üst lop boş durmuş. Doluluk alt lopta kalınca görüntü sarkık gibi geliyor sana. Kazakla zaten hiç belli olmaz memeler :KK66: kazak kaybediyor memeyi :KK66: yuvarlak VE high profil bi protez olsaydı, alttaki doluluk üstte de olacaktı. Aslında gördüğün sarkıklık bir yanılsama, altın çok dolu olması buna neden oluyor. Hiç kafana takma bence çok k güzeller :KK66:

Can'ım ben baktım. Aslında çok doğal genç kız memesi gibiler, ben beğendim. Ama protezin damla VE sanırım yüksek profilli olmayan bir damla, bu yüzden üst lop boş durmuş. Doluluk alt lopta kalınca görüntü sarkık gibi geliyor sana. Kazakla zaten hiç belli olmaz memeler :KK66: kazak kaybediyor memeyi :KK66: yuvarlak VE high profil bi protez olsaydı, alttaki doluluk üstte de olacaktı. Aslında gördüğün sarkıklık bir yanılsama, altın çok dolu olması buna neden oluyor. Hiç kafana takma bence çok k güzeller :KK66:

teşekkür ederim :) ama gerçekten moralimi bozuyor bazen... :KK43: ve tekrar ameliyat olmayı göze alamıyorum çok zayıf birr bünyem var çok ağrılı geçti süreç ameliyat olduktan sonra 3 ay zıplayamadım bile ağrıyordu spor yapamadım kilo aldım daha şuan yeni kendi memelerim gibi hissediyorum...

Baktim resimlerine evet cok hafif sarkik duruyor benimkilere gore ama herkesin yapisi farkli tabiki dr bu duruma ne diyor?

Baktim resimlerine evet cok hafif sarkik duruyor benimkilere gore ama herkesin yapisi farkli tabiki dr bu duruma ne diyor?
protez sonrası hamilesiniz ne hoş.. şuan erken tabi ama ilerleyen süreçte size etkilerini bilmek isterim.. hamileliğin son aylarında ve emzirme sürecinde deforme durumu ne olacak merak ediyorum..

Ayni seyleri bende cok merak ediyorum,yasayip gorecegiz:)))

Aynen:)) hamilelikte biraz zorlar sanırım iyice şişer ama sonrasında daha da doğallaşacağına inanıyorum:) bi başlığı hak ediyor bu konu gerçekten hiç böyle bi bilgi yok. Bekarlar merakta:)

denizill denizill burdan da yazmak istedim kesinlikle sarkık değil çok doğal tam istediğim gibi bi göğüs, muhtemelen meme uçlarınız da ameliyat öncesi aşağıdaydı ondan size sarkık gibi geliyor ama doktor zaten yuvarlağı denedi ve olmadıysa hiç aklınızda şüphe kalmasın. Moderate mi high profil mi acaba, doktorunuzla konuştunuz mu?

benimde öyle duruyor şimdiden daha 3 ay oldu.:KK43:

X