Meme protezi

anar rana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
10
0
41
Merhaba geçen sene meme protezi ameliyatı oldum Dr um doc olduğu için bilgisi fazla olur diye sonsuz güvendim. Kas üstüne silikonu koydu ilk ameliyatım olduğu için acısını tarif edemem onun üzerine bi acı yok diye söylüyordum. İlk 1 ay efasane bi görünüm vardı tamda istediğim gibiydi, daha sonraki aylarda silikonlar aşağı kaymaya başladı aradan 5 ay geçtikten sonra dr um tekrar bi ameliyat olmam gerektiğini bu kez kas altına yerleştireceğini söyledi. Evet ikinci kez tekrar ameliyat oldum ilk ameliyat acısı acı falan değilmiş ilk 1 hafta nefes alamıyordum heryerimde bıçaklar saplanmış hareket edemiyordum kaşığı ağzıma götüremedim böyle tarif edeyim.2. hafta çok şiddetli olmasa da yine ağrım vardı o süreç bi şekilde bitti 3 hafta sonra ancak iş başı yapabildim. Kas altına yerleştirildikten sonra silikonlar hiç istediğim görüntüyü vermedi Dr böyle olur dedi, memelerim sarkmış ve laftı kaymış bi görüntüsünü vardı. O kadar çok rahatsız oluyorum ki her ay Dr a gidiyorum yaptığı hatayı kabullenmiyor çöm doğal çok güzel savuşturuyor…
Bu arada başka bi Dr a daha gittim silikonun kapsülün içinde olmadığını tekrar bi ameliyat olması ve kapsüllerin temizlenip silokunu içine yerleştirilmesini söyledi… kafayı yiyecem bu nasıl bi talihsizlik. Baya bi uzun yazdım konu anlaşılsın diye 12 kasımda beni 2 kez ameliyat eden Dr a tekrar ameliyat olacağım bu kez kasın altına bi yer açacağını ve silikonları oraya yerleştireceğini söyledi. Ben bittim diyecek hiç bişey kalmadı😢😢😢

7 gün önce meme protezi ameliyatı olmuş birisi olarak keşke yazıyı okumasaydım 🤦🏼‍♀️😞
Size de çok çok geçmiş olsun ❤️

Teşekkür ederim ameliyat sonrası süreci yine paylaşırım sıkılmadan okuyacak olursanız🙃 sizede tekrar geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim 🥰

Çok geçmiş olsun kas üstü nasıl kaydı? Deri ile birlikte sarkmış görüntüsü mü oldu ?Benim de kas üstü ,protez CC mi çok büyüktü?Ya da deri çok mi gevşekti?

Çok geçmiş olsun kas üstü nasıl kaydı? Deri ile birlikte sarkmış görüntüsü mü oldu ?Benim de kas üstü ,protez CC mi çok büyüktü?Ya da deri çok mi gevşekti?
Teşekkür ederim. Protez 300 cc büyüklük orantılı, deride sarkmasını kas altında olmadığından dolayı sarkma oluşmuş dedi. 2. Ameliyatımda kas altında olmasına rağmen ameliyat sonrası zaten sarkıktı anlayamadığım bir sürü soru işareti var. 3. Ameliyat için kas altına bi yer açıp oraya sabitleştireceği söylüyor. Siz canınızı sıkmayın benimki tarihte ilk olarak kayıtlara geçecek bu gidişle😒😒😒

Teşekkür ederim. Protez 300 cc büyüklük orantılı, deride sarkmasını kas altında olmadığından dolayı sarkma oluşmuş dedi. 2. Ameliyatımda kas altında olmasına rağmen ameliyat sonrası zaten sarkıktı anlayamadığım bir sürü soru işareti var. 3. Ameliyat için kas altına bi yer açıp oraya sabitleştireceği söylüyor. Siz canınızı sıkmayın benimki tarihte ilk olarak kayıtlara geçecek bu gidişle😒😒😒
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ya çok merak ettim. 😞

Bende yaklaşık 8 gün önce ameliyat oldum bana 350 cc silikon takıldı geçen gün açtığımda kocaman memeler ile karşılaştım ağlayacaktım. Kontrole gittiğimde dr inecek ve biraz küçülecek dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum 😩 1, 2 ay sonra gerçekten küçülme oluyormu?

Bende yaklaşık 8 gün önce ameliyat oldum bana 350 cc silikon takıldı geçen gün açtığımda kocaman memeler ile karşılaştım ağlayacaktım. Kontrole gittiğimde dr inecek ve biraz küçülecek dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum 😩 1, 2 ay sonra gerçekten küçülme oluyormu?
Öncelikle geçmiş olsun şu an ödem olduğundan dolayı büyük görünür daha sonra 1-2 beden küçülür endişelenmeyin. Kas üstüne mi takıldı ?

Kas altı yapıldı… bu arada boyum 1.60 kilom 52 umarım küçülür çünkü şu görüntü çok tuhafıma gitti

Benimki de biri 350 cc diğeri 375 cc 85 beden sütyen kullanıyorum boy 1.60 kilo 66 daha çok yenisin merak etme küçülür.önemli olan dik durması umarım istediğin gibi olur… ben cuma günü 3. Ameliyatımı olacağım 😒😒

Benimki de biri 350 cc diğeri 375 cc 85 beden sütyen kullanıyorum boy 1.60 kilo 66 daha çok yenisin merak etme küçülür.önemli olan dik durması umarım istediğin gibi olur… ben cuma günü 3. Ameliyatımı olacağım 😒😒
Çok geçmiş olsun. Çok zor ağrılı bir ameliyat umarım bu son olur 😞

X