Merhaba geçen sene meme protezi ameliyatı oldum Dr um doc olduğu için bilgisi fazla olur diye sonsuz güvendim. Kas üstüne silikonu koydu ilk ameliyatım olduğu için acısını tarif edemem onun üzerine bi acı yok diye söylüyordum. İlk 1 ay efasane bi görünüm vardı tamda istediğim gibiydi, daha sonraki aylarda silikonlar aşağı kaymaya başladı aradan 5 ay geçtikten sonra dr um tekrar bi ameliyat olmam gerektiğini bu kez kas altına yerleştireceğini söyledi. Evet ikinci kez tekrar ameliyat oldum ilk ameliyat acısı acı falan değilmiş ilk 1 hafta nefes alamıyordum heryerimde bıçaklar saplanmış hareket edemiyordum kaşığı ağzıma götüremedim böyle tarif edeyim.2. hafta çok şiddetli olmasa da yine ağrım vardı o süreç bi şekilde bitti 3 hafta sonra ancak iş başı yapabildim. Kas altına yerleştirildikten sonra silikonlar hiç istediğim görüntüyü vermedi Dr böyle olur dedi, memelerim sarkmış ve laftı kaymış bi görüntüsünü vardı. O kadar çok rahatsız oluyorum ki her ay Dr a gidiyorum yaptığı hatayı kabullenmiyor çöm doğal çok güzel savuşturuyor…
Bu arada başka bi Dr a daha gittim silikonun kapsülün içinde olmadığını tekrar bi ameliyat olması ve kapsüllerin temizlenip silokunu içine yerleştirilmesini söyledi… kafayı yiyecem bu nasıl bi talihsizlik. Baya bi uzun yazdım konu anlaşılsın diye 12 kasımda beni 2 kez ameliyat eden Dr a tekrar ameliyat olacağım bu kez kasın altına bi yer açacağını ve silikonları oraya yerleştireceğini söyledi. Ben bittim diyecek hiç bişey kalmadı
Bu arada başka bi Dr a daha gittim silikonun kapsülün içinde olmadığını tekrar bi ameliyat olması ve kapsüllerin temizlenip silokunu içine yerleştirilmesini söyledi… kafayı yiyecem bu nasıl bi talihsizlik. Baya bi uzun yazdım konu anlaşılsın diye 12 kasımda beni 2 kez ameliyat eden Dr a tekrar ameliyat olacağım bu kez kasın altına bi yer açacağını ve silikonları oraya yerleştireceğini söyledi. Ben bittim diyecek hiç bişey kalmadı