Meme protezi

Bobolife

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
23
3
33
Arkadaşlar lütfen yarım edin çok çağresizim bugün muayne oldum meme büyütme estetiği için balıkesir atatürk devlet hastanesinde 1600 tl hastane masrafları protez içinde mentor yuvarlak protez 8.800 lira fiyat verdi. protezin fiyatı bumu gerçekten ? Dr bunu tavsiye etti bu arada.

Ben de devlet hastanesine muayne için gittim sadece protez fiyatı 9000 tl demişti doktor. Başka yerde ameliyat oldum mentor yuvarlak protez taktılar iyi bir marka o konuda endişelenmeyin

Merhaba aslinda fiyat cok makul doktoruma kontrole gittigimde iyiki yaptirmissin protez fiyatlari cok artti demisti hakli olabilir doktorun onemli olan kaliteli malzeme ve doktor secimin

Ben de kocaelinde devlet hastanesinde oldum.Bugün 6. günüm..Aynı fiyatlar ödedim..

Teşekkür ederim..Sadece sabahları yataktan kalkarken zorlanıyorum..Bir de kollarımı yukarı kaldıramıyorum..Onun dışında dün çıktım gezdim..Ağrım acım yok denecek kadar az..Kas altı 405 cc takıldı:))

G

Çok gecmis olsun

Kızlar tam anlamıyla kuvvet ,kol kaldırma ne zaman eski haline dönüyor . Birde ameliyattan sonra korse takılıyor sanırım metal kopçe fln bişey oluyormu üstünde .

Kızlar tam anlamıyla kuvvet ,kol kaldırma ne zaman eski haline dönüyor . Birde ameliyattan sonra korse takılıyor sanırım metal kopçe fln bişey oluyormu üstünde .
1 ayı buluyor. Ameliyat sütyeni giyiliyor ve sıkı bir sütyen.. Önden fermuarlı oluyor genelde..

merhaba boy ve kilonuz nasıldı 405 cc tahminen kaç beden durdu yani büyüklüğü ne durumda bende olucam ve 168 boy 52 kiloyum arkadaşım 400den aşağı koydurma diyo çünkü benimkiler havası inmiş balon gibiler neredeyse hiç yok full destekli 75 a takıyorum

Vucut yapinla alakali kac cc olacagi. Benim 167 boy 55 kilo ile omuzlarim genisti 325 cc yuvarlak hp kas alti konuldu. 3 aya yaklastim. Simdilik boyutundan cok memnunum. Cok şükür.

Mentor marka protezler 3.000 -3.500 tl araliginda. Dolara zam geldi o yuzden fiyatlar firladi demeleri cok buyuk yalan. Benim ameliyat oldugum zamanlarda dolar 6.5 -7 yi gormustu bile. Dususe gectiginde ameliyat oldum.
15 ocak 2019 tarihinde ve oncesinde dolar ne kadarmis bakin arastirin.
Ben bu tarifte 3.000 tl verdim proteze
Cok para kazanmanin bir yolu dolar yukseldi.
Eeee dustude noldu silikonlarda fiyat dususu mu yapiliyor sanki.

Gerçekten yaa öyle fiyat artırıyorlar demek.).protez en son yani geçen haftaki fiyatlari nagor 3500 mentor 3600 TL .

Protez fiyatlarına nereden bakıyorsunuz acaba

Benim 425 takıldı. Boyum sizinle aynı ama 10 kilo fazlayım sizden. Kilodan çok omuz ve göğüs kafesi genişliği ile alakalı. 4. Ayım bitti ve büyük ama doğal bir dolgunlukları var memnunum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…