- 16 Şubat 2016
- 169
- 63
- 37
- Konu Sahibi PitayaElif
çoook şanslısın ozaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoook şanslısın ozaman :)
Şimdi nasıl oldunuz acaba iyi msiiniz?
27. günüm ağrılar kısmen geçti ama acıya dönüştü. yani hareket ettikçe yerinden oynayan protez canımı yakıyor. Muhtemelen içerdeki yara kuruyana kadar böyle devam edecek. Bir yere uzanmak istesem hala kısıtlı oluyor hareketlerim ama önceki sıkıntıları düşündükçe iyileştim diyebiliyorum.
teşekkürler sanada geçmiş olsun canımTekrar çok geçmiş olsun haklisin protez biraz agrili oluyor ama gececek hic kalmayacak benim 2 ayi gecti simdi cok rahatim gercekten
Merhaba bende bunu cok merak ediyordum.icimi raratlattiniz.6 subatta ameliyat gunu aldim.sonrasi icin epey kaygilarim vardi.insallah hersey iyi olurBenim de en merak ettiğim şey buydu, protezler hissediliyor mu? Hayır hissedilmiyor en azından kendi adıma cevap verecek olursam.. Vücutla bütünleşiyor, yumuşuyor. Kendi parçan gibi oluyor. Bu konuda merakın olmasın.
M
Merhaba bende bunu cok merak ediyordum.icimi raratlattiniz.6 subatta ameliyat gunu aldim.sonrasi icin epey kaygilarim vardi.insallah hersey iyi olur