Meme protezi yaptırmayı düşünen birisinin çelişkileri

Şimdi nasıl oldunuz acaba iyi msiiniz?

27. günüm ağrılar kısmen geçti ama acıya dönüştü. yani hareket ettikçe yerinden oynayan protez canımı yakıyor. Muhtemelen içerdeki yara kuruyana kadar böyle devam edecek. Bir yere uzanmak istesem hala kısıtlı oluyor hareketlerim ama önceki sıkıntıları düşündükçe iyileştim diyebiliyorum.

27. günüm ağrılar kısmen geçti ama acıya dönüştü. yani hareket ettikçe yerinden oynayan protez canımı yakıyor. Muhtemelen içerdeki yara kuruyana kadar böyle devam edecek. Bir yere uzanmak istesem hala kısıtlı oluyor hareketlerim ama önceki sıkıntıları düşündükçe iyileştim diyebiliyorum.

Tekrar çok geçmiş olsun haklisin protez biraz agrili oluyor ama gececek hic kalmayacak benim 2 ayi gecti simdi cok rahatim gercekten

Bence doğal olsun büyük göğüslerden hoşlanmıyorum diye kendini şartlama. Bende seninle aynı düşüncedeydim ve boyumda senin gibi uzun fakat şuan inanılmaz pişmanım çünkü yapılı bi vücudum var ve takılan silikon vücuduma göre hem küçük kaldı hemde eski halimden çok bir fark oluşturmadı :) verdiğim para ve çektiğim acılara değmedi yani ama hatalı olan kesinlikle benim doğal olsun hevesim yüzünden doktoruda yanılttım :KK43:

M
Benim de en merak ettiğim şey buydu, protezler hissediliyor mu? Hayır hissedilmiyor en azından kendi adıma cevap verecek olursam.. Vücutla bütünleşiyor, yumuşuyor. Kendi parçan gibi oluyor. Bu konuda merakın olmasın.
Merhaba bende bunu cok merak ediyordum.icimi raratlattiniz.6 subatta ameliyat gunu aldim.sonrasi icin epey kaygilarim vardi.insallah hersey iyi olur

X