Merhaba kaç cc takıldı, hangi marka , kaç para ödediniz?
Merhaba ben de protez yaptırmak istiyorum.Sürecinizin iyi geçmesine çok sevindim güzel günlerde kullanın inşallah.3.gün işe başladığınıza göre kas üstü mü oldunuz.Benim dokum az olduğu için kas altı olacak muhtemelen çok daha ağrılı olurMerhabalar merak edenler için süreçle ilgili bilgi vermeye devam ediyorum bu gün 8.ci günüm zaten 3 gün istirahatten sonra işimin başına dönmüştüm , herşey harika ilerliyor bademcik ameliyatım bile daha sıkıntılı geçmişti , ödem yavaş yavaş azalmaya başladı göğüste yumuşama başladı ve görüntü harika Dr.Ümran beyin ellerine ve emeğine sağlık iyiki yollarımız kesişmiş
Hayır benim dokum fazla olmasına rağmen kas altı protez oldum ama süreç benide gerçekten çok şaşırttı dün 12. günümdü kontrole gittm , bandajları çıkarttılar nasıl masaj yapacağımı gösterdiler 2 hafta sonra masaja , 21 gün sonrada iz giderici kreme başlayacağım 2,5 hafta daha korse kalacak , kontrol esnasında dikişlere bakmaya korktum acaba nasıldır diye bir şokta o zaman yaşadım , tabiyki izler var ama yeni operasyon olmuş gibi değildiMerhaba ben de protez yaptırmak istiyorum.Sürecinizin iyi geçmesine çok sevindim güzel günlerde kullanın inşallah.3.gün işe başladığınıza göre kas üstü mü oldunuz.Benim dokum az olduğu için kas altı olacak muhtemelen çok daha ağrılı olur
Geçmiş olsun öncesi sonrası resim çektiniz mi acaba dikiş izleri çok belli miHayır benim dokum fazla olmasına rağmen kas altı protez oldum ama süreç benide gerçekten çok şaşırttı dün 12. günümdü kontrole gittm , bandajları çıkarttılar nasıl masaj yapacağımı gösterdiler 2 hafta sonra masaja , 21 gün sonrada iz giderici kreme başlayacağım 2,5 hafta daha korse kalacak , kontrol esnasında dikişlere bakmaya korktum acaba nasıldır diye bir şokta o zaman yaşadım , tabiyki izler var ama yeni operasyon olmuş gibi değildi
Geçmiş olsun öncesi sonrası resim çektiniz mi acaba dikiş izleri çok belli mi
Özelden yazdımEvet çektim ama vücudumda ( kolumda belimin yan tarafında vs )tattolar var o yüzden biri tanıyabilir paylaşım yapamıyorum ,şöyle söyliyim iz tabii ki var bir sürede o izler olacak zamanla yok olacak fakat şöyle bir durum var bugün 13. günüm ben açıkçası kırmızı yaralı filan kötü dikiş izi görünümü izi beklerken dün muayene esnasında bantlar çıkartıldığında gördüm görüntü sanki 2,5-3ay önce ameliyat olmuşum gibi bir iz görüntüsü var açıkçası böyle görünce çok mutlu oldum