- 7 Aralık 2013
- 23
- 12
- 34
Merhaba arkadaşlar bir süredir dikleştirme ve protez düşünüyor ama cesaret edemiyordum çünkü yorumlarda çok büyük bir ızdırap olduğunu söylemiş bir çok kişi bu biraz ürkütüyordu ama yaptırma isteğim biraz daha ağır bastı 27.10.2023 te op.dr.Ümran Muslu’ya ameliyat olmaya karar verdim ,öncesinde Asistanı Gülşen hanım ile epey görüştüm sağolsun her sorduğuma detaylıca bilgi verdi cesaretimi topladım ve ameliyat olmaya karar verdim 26.10.2023 te gerekli tahlilleri yaptırdım doktorum ile görüştüm gayet ilgiliydi her sorumu saçmada olsa cevapladı , güven vericiydi ,ertesi gün sabah çizimler yapıldı ameliyat oldum, ameliyat olmaktan korkmuyordum ,,sadece ameliyat sonrası çekeceğim açılardan çok endişe ediyordum çünkü çok fazla sıkıntılı iyileşme süreci okumuştum bunun dediğini çok fazla var üzerimde, operasyon 3 saat sürdü hem dikleştirme hem protez ,,kendime geldim bir ağrı hissettim ama hemen ağrı kesiciler ve uyku ilaçları verdiler 20 dakika içerisinde bu ağrım yok oldu gerçekten hiç beklemediğim kadar konforlu geçti sağ olsun hemşire Serpil hanım düzenli olarak kontrollerini yaptı ertesi‘lerimi verdi uyuyamadığım için uyku ilacımı verdi her şekliyle son derece rahat bir operasyon geçirdim bir gece hastanede kaldım ertesi sabah iyi gerekli kontroller yapıldıktan sonra taburcu edelim her şey şu ana kadar gayet güzel gidiyor ikinci günümü bitiriyorum evimdeyim kahvemi içiyorum uzanıyorum büyük ağrılarım sızılarım yok ufak tefek ağrılar oluyor ilaçlarım da onlarda geçiyor ağrının asıl kaynağı giydirilen korse sütyen bir ay boyunca üzerimizde kalması gereken sütyen ,bu biraz baskı yapıyor ama bunada seve seve razıyım şöyle söyleyebilirim bazıları kollarını kaldıramadığını tuvalete gidemediğini söylerken ben saçlarımı topluyorum örüyorum dişlerimi fırçalıyorum mutfağa gidiyorum kendime kahvemi yapıyorum oturuyorum yatıyorum kalkıyorum tek başıma bunları yapabiliyorum bugün üçüncü günümdeyim umarım her şey böyle güzel gider Corsa olduğu için şu an durumun nasıl bilmiyorum güzel mi kötü mü duruyor hiçbir fikrim yok ilerleyen zamanda o süreci de sizlerle paylaşacağım