Meme protezi sonrasi morarma

samuelina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2023
77
24
38
Merhaba ameliyatta 3. Gunum
İlk iki gun cok guzel gecti . Agrim azdi morarma odem vs yoktu su anda cok agrim var ikinci gun itibariyle. Diyafram bolgesinde ve sol gogsumde morluk var odem zaten cok fazlalasti morluk normal midir bugun korseyi bir kez actim bakmak icin hemen geri taktim anlik ondan olabilir mi actigimda morluk yoktu bir kac saat icinde olusmus

İlk iki gun cok guzel gecti . Agrim azdi morarma odem vs yoktu su anda cok agrim var ikinci gun itibariyle. Diyafram bolgesinde ve sol gogsumde morluk var odem zaten cok fazlalasti morluk normal midir bugun korseyi bir kez actim bakmak icin hemen geri taktim anlik ondan olabilir mi actigimda morluk yoktu bir kac saat icinde olusmus
Yok açmayla birşey olmaz beresi sonradan çökmüstür benimde çok mordu 1 hafta sonra fln gecti

Çok geçmiş olsun💐 inşallah sürecinizde kolaylıkla geçer. Benim morartı olmadı ama burada çok yorum da okudum. Morarma yaşayanlar vardı ve normal bir durum olduğunu zamanla geçtiğini söylüyorlardı.

Çok geçmiş olsun💐 inşallah sürecinizde kolaylıkla geçer. Benim morartı olmadı ama burada çok yorum da okudum. Morarma yaşayanlar vardı ve normal bir durum olduğunu zamanla geçtiğini söylüyorlardı.
Tesekkur ederim ilk gun agrim yoktu ama eve gecince sanirim ignelerinde etkisi gecince bayagi bir agrim basladi morarlamalar basladi bakalim seyredecegiz ne olacak bi tik kucuk geldi gozume su anda odem olmaya basladi ve buyudu tabi ama ilk gun boyle degildi umarim oturunca memnun kalirim ilk goruntusu bana kucuk geldi

Benim göğsümün birinde dikiş yerinde morluk vardı bir de direklerin çıktığı yerler morardı hepsi geçiyor endişeniz olmasın 🌸

X