ruuptur nedir acabamerhaba, ayni seyi 3.5 ay once yasadim. aci ve agriyla uykumdan uyandim. sonrasinda sikintilar birkac gun devam edip sonra kesilmek seklinde devam etti. iki gun once mr cektirdim ve ruptur oldugu ortaya cikti. cok sukur kapsulun disina cikmamis henuz. lutfen korkmayin. her aci ruptur olacak diye bir sey yok. sizin daha 6 ay olmus. ama doktorunuzla gorusun mutlaka.
implantimda yirtilma varruuptur nedir acaba
İmplantınızda yırtılma nasıl oldu ve hangi markaydı. Geçmiş olsunimplantimda yirtilma var
uykumda oldu. aciyla uyandim. markasi mentorİmplantınızda yırtılma nasıl oldu ve hangi markaydı. Geçmiş olsun
Darbe gelmediği sürece yırtılması çok zor değil mi hatta kesici delici bir şey olması lazım. Yoksa bana pek mümkün değilmiş gibi geliyoruykumda oldu. aciyla uyandim. markasi mentor
Kesici bir cisim ile silikon protezler üzerinde baskı yapsanız dahi delinmesi gerçekten çok zor. Bir de delinse bile patlamaz akar. Ama bu durum ile karşılaştığımız bir durum değildir. (Googledan direk alıntı yaptım)uykumda oldu. aciyla uyandim. markasi mentor
çok geçmiş olsun doktor nasıl olduğuyla ilgili bilgi verdi mi ? Çünkü nerdeyse imkansız gibi birşey ya , hani bu silikonlar çok dayanıklıydı mermi gelen bi kadın ölmüyordu falan. Kamyon geçse parçalanmıyordu böyle böyle pazarlanıyordu yani bunlar çok şaşırdım şuan.. Çok geçmiş olsun peki sonrasında ki süreçte ne yaptınız ? Yırtılma sonrası doktorunuz ne dedi çıkarttırdınız mıuykumda oldu. aciyla uyandim. markasi mentor
tesekkurler. ne yazik ki oyle bir sey yok. sektorde rant buyuk oldugu icin o sekilde pazarlaniyor. ben herhangi bir darbe almadim. ptesi doktor randevum var. ameliyat tarihini netlestirecegiz. onumuzdeki hafta cikarttirmis olmayi umuyorum. duzenli kontrollerinizi yaptirmayi unutmayin. yirtilmis implantlar bazi kisilerde hic belirti vermeyebiliyorçok geçmiş olsun doktor nasıl olduğuyla ilgili bilgi verdi mi ? Çünkü nerdeyse imkansız gibi birşey ya , hani bu silikonlar çok dayanıklıydı mermi gelen bi kadın ölmüyordu falan. Kamyon geçse parçalanmıyordu böyle böyle pazarlanıyordu yani bunlar çok şaşırdım şuan.. Çok geçmiş olsun peki sonrasında ki süreçte ne yaptınız ? Yırtılma sonrası doktorunuz ne dedi çıkarttırdınız mı
bende patlama degil yirtilma oldu. ruptur bu anlama geliyor. buradan rupture yol acabilecek sebeplere bakabilirsiniz: Risks of Breast ImplantsKesici bir cisim ile silikon protezler üzerinde baskı yapsanız dahi delinmesi gerçekten çok zor. Bir de delinse bile patlamaz akar. Ama bu durum ile karşılaştığımız bir durum değildir. (Googledan direk alıntı yaptım)
Merhaba, ameliyatı ne zaman olmuştunuz ?bende patlama degil yirtilma oldu. ruptur bu anlama geliyor. buradan rupture yol acabilecek sebeplere bakabilirsiniz: Risks of Breast Implants
selamlar ben 6 ay önce meme protezi ameliyatı oldum ama geçen sabah sağ mememin altında şiddetli bir acıma , ağrı ile uyandım sonrasında ağrı ara ara devam etti bugün daha iyiyim ama ağrı yine vuruyor ara ara bunu yaşayan var mı protez kaydı diye çok korkuyorum gözle görünür bir belirti yok gibi ya da ben mi anlayamadım bilmiyorum doktorumla henüz konuşmadım birkaç günün geçmesini bekledim zaten şehir dışındayım yaşayan var mı acaba ?
Merhaba , benim doktorum 1 sene boyunca bu tarz ağrıların devam edebileceğini söylemişti ama doktorunuzla görüşün tabii ertelemeyin.selamlar ben 6 ay önce meme protezi ameliyatı oldum ama geçen sabah sağ mememin altında şiddetli bir acıma , ağrı ile uyandım sonrasında ağrı ara ara devam etti bugün daha iyiyim ama ağrı yine vuruyor ara ara bunu yaşayan var mı protez kaydı diye çok korkuyorum gözle görünür bir belirti yok gibi ya da ben mi anlayamadım bilmiyorum doktorumla henüz konuşmadım birkaç günün geçmesini bekledim zaten şehir dışındayım yaşayan var mı acaba ?
16 sene olduMerhaba, ameliyatı ne zaman olmuştunuz ?
mr'da ortaya cikti. oncesinde ultrason cekilirken radyolog soyledi ve emin olmak icin mr tavsiye ettiÇok gecmiş olsunyırtılma oldugu nasıl anlasıldı peki
çok geçmiş olsun kontrol sonrası bize de lütfen bilgi verin umarım hızlı ve kolayca halledilecek bir işlen yapılırtesekkurler. ne yazik ki oyle bir sey yok. sektorde rant buyuk oldugu icin o sekilde pazarlaniyor. ben herhangi bir darbe almadim. ptesi doktor randevum var. ameliyat tarihini netlestirecegiz. onumuzdeki hafta cikarttirmis olmayi umuyorum. duzenli kontrollerinizi yaptirmayi unutmayin. yirtilmis implantlar bazi kisilerde hic belirti vermeyebiliyor