Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ancak doktor söyleyebilir. Çook çok hafif sarkıklıklarda damla protez dikleştirmesiz iş görebiliyormuş. Ama çok az sarkık olmalı. Onun dışında garip durur.Meme protezi takılacak ama birazda sarkiklik var ama izlerken dolayı diklestirme istemiyorum protez ile toparlanirmi yaptıran arkadaşlar lütfen yardım
Ben protez takririp olduğu kadar sertlik diyeceğim çünkü en büyük sorunum içinin boş olmasıBunu ancak doktor söyleyebilir. Çook çok hafif sarkıklıklarda damla protez dikleştirmesiz iş görebiliyormuş. Ama çok az sarkık olmalı. Onun dışında garip durur.
Bu arada dikleştirme bana da korkunç geldi izledim de insan işi değil meme uçları kesilip tekrar yerleştiriliyor. Ben sanırım maalesef hiç cesaret edemeyeceğim buna Küçücük memelerimin doğumdan sonra sarkacağını bilseydim önceden silikonu taktırırdım. O zaman sarkmıyormuş
Sizin ne işlem yapıldı pekiBunu ancak doktor söyleyebilir. Çook çok hafif sarkıklıklarda damla protez dikleştirmesiz iş görebiliyormuş. Ama çok az sarkık olmalı. Onun dışında garip durur.
Bu arada dikleştirme bana da korkunç geldi izledim de insan işi değil meme uçları kesilip tekrar yerleştiriliyor. Ben sanırım maalesef hiç cesaret edemeyeceğim buna Küçücük memelerimin doğumdan sonra sarkacağını bilseydim önceden silikonu taktırırdım. O zaman sarkmıyormuş
Yaaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm sağlık çok önemli çok tabiki diklestirme bu yüzden beni çok korkutuyor tek işlem biraz rahatlatıyor tek kesi tek protez ne bilim yaa bilemedim kadın olmak ne zormuş böyle aslında derdim sert ve dolgun olsun istiyorum çünkü içi hiç yok oldu gitti sarkikliga razı olacağımMerhabalar,
Ben ilk 2018 yılında Dr Caner Kaçmaza meme dikleştlrme ameliyatı oldum.
Kas altı protez ile meme dikleştirmeyi aynı anda yaptı.
Ameliyat tan ayılma aşamam çok zor geçti ,uyandırılmadan odaya alındığım için çok fazla acı çekerek uyandım tekrar sakinleştirici verilerek uyutuldum.
Sonrası güzel olur umudu ile kas altının zorluklarına 15 gün dayandım.Memelerimin işk kontrolünde biri küçük biri büyüktü ve silikonlar yıkarıda memelerim daha aşağıdaydı.Caner bey silikonların biraz ineceğini memelerime de 300 ve 275 cc taktığını çünkü eşit olmadığını söyledi.
Ama maalesef memelerim eşitti ve aynı ccy takmadığı için büyükelikleri farklıydı bunu da kabul ettm.Ancak 2 yıl geçmesine rağmen silikonlar inmedi ve 4 memem var gibiydi
Kendisine tekrar gittim zar zor durumu kabul etti ,çünkü bsşka cerrahlarada gittiğimde operasyon kaynaklı dediler.
Neyse 2. Amrliyatımı 2022 mayısında oldum şu anda dikişlerim iyileşmiyor keloit oldukar.Ameliyata giderken bana güven elimden gelenin dn iyisini yapacağım dedi bende güvendim Slikonlarımı kas altından kas üstüne almış blraz aşağı alacaktı halbuki ve aynı silikonlar olduğu için şu an daha fazla belirgin bir büyüklük küçüklük farkı var.Sol tarafında çok agresif kesi ve dikiş uygulaması yaptığı için keloitim iyileşmiyor .Kendisi kortizon igneleri vurdu keloitlere çok acılıydı derin çok inceltilmiş maalesef.Ben cildiyede lazer yaptırdım ama faydasız.Şu an hastanedeyim sol mememde agresif kesilerden kaynaklı sol el parmağımda hissizlik var ve norolojiye gelip gidiyorum sürekli.Hem sağlığımdan oldum hem de iyimelmeyen yaralarım ve dikişlerim var.Çok çok üzgünüm siz siz olun iyi düşünün.
İşte sarkıklık varsa maalesef direkt silikon mantıken de olmuyor. İnşallah gerek kalmaz dikleştirmeyeBen protez takririp olduğu kadar sertlik diyeceğim çünkü en büyük sorunum içinin boş olması
Merhabalar,
Ben ilk 2018 yılında Dr Caner Kaçmaza meme dikleştlrme ameliyatı oldum.
Kas altı protez ile meme dikleştirmeyi aynı anda yaptı.
Ameliyat tan ayılma aşamam çok zor geçti ,uyandırılmadan odaya alındığım için çok fazla acı çekerek uyandım tekrar sakinleştirici verilerek uyutuldum.
Sonrası güzel olur umudu ile kas altının zorluklarına 15 gün dayandım.Memelerimin işk kontrolünde biri küçük biri büyüktü ve silikonlar yıkarıda memelerim daha aşağıdaydı.Caner bey silikonların biraz ineceğini memelerime de 300 ve 275 cc taktığını çünkü eşit olmadığını söyledi.
Ama maalesef memelerim eşitti ve aynı ccy takmadığı için büyükelikleri farklıydı bunu da kabul ettm.Ancak 2 yıl geçmesine rağmen silikonlar inmedi ve 4 memem var gibiydi
Kendisine tekrar gittim zar zor durumu kabul etti ,çünkü bsşka cerrahlarada gittiğimde operasyon kaynaklı dediler.
Neyse 2. Amrliyatımı 2022 mayısında oldum şu anda dikişlerim iyileşmiyor keloit oldukar.Ameliyata giderken bana güven elimden gelenin dn iyisini yapacağım dedi bende güvendim Slikonlarımı kas altından kas üstüne almış blraz aşağı alacaktı halbuki ve aynı silikonlar olduğu için şu an daha fazla belirgin bir büyüklük küçüklük farkı var.Sol tarafında çok agresif kesi ve dikiş uygulaması yaptığı için keloitim iyileşmiyor .Kendisi kortizon igneleri vurdu keloitlere çok acılıydı derin çok inceltilmiş maalesef.Ben cildiyede lazer yaptırdım ama faydasız.Şu an hastanedeyim sol mememde agresif kesilerden kaynaklı sol el parmağımda hissizlik var ve norolojiye gelip gidiyorum sürekli.Hem sağlığımdan oldum hem de iyimelmeyen yaralarım ve dikişlerim var.Çok çok üzgünüm siz siz olun iyi düşünün.
Ya işte ne bileyim en azından biraz sert olur dokunduğum zaman deri değilde sertlik gelmesi bile beni mutlu edecekİşte sarkıklık varsa maalesef direkt silikon mantıken de olmuyor. İnşallah gerek kalmaz dikleştirmeye
Tabi kii. Güzel de olur ama silikon dolgu malzemesi meme içine sıkılmadığı için alta konduğunda üstteki dokuyla uyumlu olmalı. Yoksa silikon üstte kalır meme doku aşağıda kalır. Çok garip dururYa işte ne bileyim en azından biraz sert olur dokunduğum zaman deri değilde sertlik gelmesi bile beni mutlu edecek
Teşekkürler ,Allah kimseye yaşatmasın inşallah.Ayyy çok geçmiş olsun
Evet evet oda var doktor Bi sıkıntı olmaz sadece hayalindeki meme için diklestirme olsa daha iyi olur dedi tabi yine sana kalmış nasil istersen dediTabi kii. Güzel de olur ama silikon dolgu malzemesi meme içine sıkılmadığı için alta konduğunda üstteki dokuyla uyumlu olmalı. Yoksa silikon üstte kalır meme doku aşağıda kalır. Çok garip durur
Daha önce operasyon geçirmiş birinden dr iyiyse tavsiye alın ,görün öyle karar verin.Çünkü ilkinde de kötüydü şu anda da hem kötü hem de ciddi komplikasyonlarla yaşıyorum.Hep sporcu sütyeni takıp krem sürüyorum.Her günüm zehir gibi inanın. Tabii ki Caner Kaçmaz için öyle değildir o hayatına devam ediyor ama ben her gün mutsuzluk duyuyorumYaaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm sağlık çok önemli çok tabiki diklestirme bu yüzden beni çok korkutuyor tek işlem biraz rahatlatıyor tek kesi tek protez ne bilim yaa bilemedim kadın olmak ne zormuş böyle aslında derdim sert ve dolgun olsun istiyorum çünkü içi hiç yok oldu gitti sarkikliga razı olacağım
Ayyyy güzelmiş öyle bi ihtimalin olmasıEvet evet oda var doktor Bi sıkıntı olmaz sadece hayalindeki meme için diklestirme olsa daha iyi olur dedi tabi yine sana kalmış nasil istersen dedi
Nerde olmuştun peki bu amaliyati hangi hastane ne kadar bir ücret ödedin peki peşine düşüp dava acsaydin keşke peşini bırakmasaydın bu duruma getirmekte suçDaha önce operasyon geçirmiş birinden dr iyiyse tavsiye alın ,görün öyle karar verin.Çünkü ilkinde de kötüydü şu anda da hem kötü hem de ciddi komplikasyonlarla yaşıyorum.Hep sporcu sütyeni takıp krem sürüyorum.Her günüm zehir gibi inanın. Tabii ki Caner Kaçmaz için öyle değildir o hayatına devam ediyor ama ben her gün mutsuzluk duyuyorum
Merhaba, Plastik Cerrahım Dr Caner Kaçmaz her iki operasyonuda farklı hastanelerde yaptı.Muayenehanesi Bagdat caddesinde.Bu ay ben de kendisine hem boyuttaki farklılıklar hemde travmatik dikişler için dava açacağım.İkinci ameliyatımda hiç merak etmeyin elimden gelenin en iyisini en güzelini yapacağım demişti bende inandım Demekki en iyi bu kadar yapabiliyor.Tüm ailen özellikle annem en az benim kadar üzgün.Nerde olmuştun peki bu amaliyati hangi hastane ne kadar bir ücret ödedin peki peşine düşüp dava acsaydin keşke peşini bırakmasaydın bu duruma getirmekte suç