Meme protezi 2. Gün :(

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
Arkadaslar bugun 2. Gunum kas altı 375 cc yapıldı. Ben ne zaman kendım yatıp kalkabılcrm. Destek olmadan hıcbısı yapamıyorum cok pısmanım sınırlerım cok bozuk sureklı aglama halındeyım. Boyle kalmayacak dımı geçecek bu durum

Hıc hareket edememek normal mi kendımı oynatamıyorum bıle

Ben aşırı kolay geçirirdim süreci. Yani ameliyattan çıkıp, odama geçip hastanenin bahçesinde dolandım. Yaklaşık 3 gün sonra baya rahatlamiştim. Bi arkadaşım 7 gün oturarak uyudu. Bir diğeri 14 gün. Kişiden kişiye farklı. Kesinlikle 7 gün sonra rahatlama gelir ama ağrı olmasa bile kolları yukarı kaldırmayın zaten

Yok kaldıramıyorum zaten kolum oynamıyo bıle

Bende kas altı oldum. İlk 5 gün feci ağrılar çektim uyuyamıyordum bile ağlıyordum hergün. 10. Günden sonra rahat uyumaya 2. Haftadan sonra uyurken sağa sola doğru yatabildim. Sertlik ise 6.7. Ay geçti diyebilirim suan yumusacık

Bende suan ağlayıp duruyorum o kadar pısmanımkı nasıl yaptım boyle bısey dıye resmen elımı kolumu oynatamıyorum. Insallah bıran once gecer boyle cok zormus.

Bende suan ağlayıp duruyorum o kadar pısmanımkı nasıl yaptım boyle bısey dıye resmen elımı kolumu oynatamıyorum. Insallah bıran once gecer boyle cok zormus.
Ellerim falan da ödemli benim hep.parmaklarım bile şiş ödemden .ilk 5 gün bitseydi sanki daha iyi olacak

Merhaba ameliyatınızın üzerinden baya zaman geçmiş şu anda nasılsınız, benim 6. Günüm ve şu an aynı sizin o günkü duygularınızı yaşıyorum ne zaman geçecek bu ağrılar tamamen

Ben 04.11 de ameliyat oldum dualplan kas altı 325 cc. Sizin gibiydim aynı. 1 hafta zor geçti benim için. Sonra yavaş yavaş azaldı yani her gün biraz daha iyiye giderken 2. Kontrolümde sol göğsümde hematom oluştuğunu ve tekrar ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. 3 gün ağladım tam iyi oluyorum derken tekrar o ağrıları yaşayacakmıyım gerçekten diye korktum. 20sinde 2. Ameliyatımı oldum yarım saatlik birşey Di... Korktuğum gibi olmadı iyileşme sürecine kaldığı yerden devam etti ve şuan çoook iyiyim ağrı sızı yok ameliyat olmamış gibiyim tabi dikkat ediyorum hala özellikle sol göğsüme 2 defa müdahale edildi. Çok pişmanlık yaşadım keşke olmasaydım diyordum ilk zamanlar ama şimdi iyiki de olmuşum geçti bitti diyorum. Sonuçdan fazlasıyla memnunum. Sadece çok sabır gerektiren bir ameliyat. Üstelik birde 2 çocuğum var biri 3 diğeri 7 yaşında. Umarım siz de o kısa sürede toparlayanlardan olursunuz

Of sizin de çok zor olmuş süreciniz üstelik çok güçlü kalmışsınız, umarım ben de bundan 1-2 ay sonra buraya yazarken güzel duygularla yazarım desteğiniz için teşekkürler

Merak etmeyin herşey çok güzel olacak ileriyi düşünün biraz dişinizi sıkın güzel günlerin ne kadar yakın olduğunu hayal edin motivasyonunu yüksek tutun ki çabucak iyileşin

ah ,geçmiş bitmiş bile 2. kısım. Çok sevindim iyi olmanıza da. Sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…