denizill ben de 26 Nisanda ameliyat olucam boyum 1.58 kilom da 49 neredeyse hiç meme dokum yok doktor 240 Cc önerdi onun dediğine uyucam sanırım daha da büyük olmaz zaten ama inşallah düzgün olur ve garip bir görüntü olmaz :/ kolaylıklar ikimize de
yuvarlak,kas üstü,damla ...vs hangisi ?
benim de 21 inde normalinde caymazsam bu doktordan ..
Ay inşallah istediğimiz gibi olur sana da kolay gelsin canım
Ben o fikri biliyorumözelden mesaj atıyorum kendi fikrimi
buraya da yazayım rahmetli tuğrul turan ın dedigi gibi meme kas ın üstünde olurBen o fikri biliyorumve katılıyorum
beni de izlemeye alir misin :/ ayni sekilde sifir dokum var ve ameliyatima tam 1hafta kaldi biraz moralim duzelir belkiSeni izliyorum csnım. Resimlerime baksıfır dokum vardı. 325 cc yuvarlak ️kasaltı / dual plan koltukaltı kesisi.
Seni izliyorum csnım. Resimlerime baksıfır dokum vardı. 325 cc yuvarlak ️kasaltı / dual plan koltukaltı kesisi.
Benim kasaltı yuvarlak yüksek profil 375 cc. boyum 1.70 kilo 56 omuzlarım geniş hatta doktorum 400 bile olur dedi ama ben çok büyük istemedim hatta 325 den fazla da istemiyorum dedim ama uyandıktan sonra 375 cc yi duyunca eyvah dedim hiçde eyvah değilmiş iyiki de öyle yapmış :) doktorum benim için en uygun olan boyutu ve tekniği uygulamış ve inş hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamayız...... bence bikaç dr daha git valla ben damla memeyi beğeniyoum ama bana olmazdı zaten hiçbir drda önermedi kime gittin bu arada dr kim..? ve nerde yaşıyorsun... muayne ücreti almayan birçok dr var ben sakaryada yaşıyorum ama acıbadem maslakta oldum ameliyatımı.
Benim kas altı yuvarlak. Doktorum genel olarak herkese yuvarlak yapmayı tercih ettiğini söyledi damla biraz daha riskli geldi bana da nasıl olucak diye düşünmektense yuvarlak görüntüye daha aşina olduğum için ok dedim
ameliyatımı prof dr. Şükrü Yazar yaptı muayne ücreti dahil 11500 tl verdim.Fiyat olarak ne kadar verdin acaba
Selam siteye yeni üyeyim size soru sorabilir miyimMerhaba, benim de meme dokum hiç yoktu, erkek memesi gibiydi. O yüzden hislerini çok iyi anlıyorum. 1.5 yıl önce ilk görüştüğüm doktora ameliyat oldum. Hiç senin kafaya taktığın şeyleri uzun uzadıya düşünmedim. Doktorum ilk görüşmede bana güven verince hemen ameliyat günümü aldım beklemeden.. Artık canıma tak etmişti çünkü.. Ve her şeyi doktoruma bıraktım. Vücuduma en uygun büyüklük olsun dedim, gerisine karışmadım. Sonucunda harika memelerim oldu. İyi ki uzun uzun düşünmemişim ve hemen olmuşum bu ameliyatı. Zira bekleyecek erteleyecek hiçbir şey yokmuş. 1.5 yıldır artık benim de memelerim var ve bu gerçekten çok büyük bir mutluluk benim için.. İsteyen, düşünen herkes lütfen ertelemesin ve hemen uygulamaya geçsin.
Selam siteye yeni üyeyim size soru sorabilir miyim
Hayirli ugurlu olsunn :)Merhaba, öncelikle konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum daha yeni üye oldum yanlışsa şimdiden kusura bakmayın..
Yarın sabah uzun bir süre sonra yine bir plastik cerraha uğrayacağım küçüklüğolanieri hiç çıkmayan memelerim için..İlk kez 12 yaşımda bir tuhaflık olduğunu sezince annemle birlikte endokrine gitmiştik bir hormon bozukluğu var mıdır diye fakat çıkmadı ,ondan sonra bikaç sene aralıklarla değişik hem endokrin hem plastik,estetik doktorlarına gittik ama sağlık problemi çıkmadı yapısal olarak bu kadar küçük olduğuna karar verdiler.Ama biraz daha bekleyelim derken artık ameliyat olmaya karar verdim artık birşeyleri gizlemeye çalışmaktan o kadar yoruldum ki..En yakın arkadaşımın yanında ,sevgilimin yanında memelerimin olmadığını saklamaya çalışmaktan,aynada kendimi görmekten,her sene belki büyümüştür heyecanıyla bikini deneyip hiçbir bedenin olmamasından,beni böyle kim kabul eder düşüncesinden, ama herşeye rağmen daha kötü bir şeyim olamamasına da şükrediyorum tabiki ama çok yoruldum çok doldum.
Benim gibi olanlar da burada bu sayfalara bakıyormudur bilmiyorum ama psikolojim çok bozuk desteklerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum artık ameliyat olmak istiyorum fakat çok kafam karışık internetten araştırıyorum hala bazı şeyler tam oturmadı kafamda.
1. Her doktor için değişik düşünceler var aynı doktor için iyi kötü diyenler. ..biraz da iyi doktor düşüncesi değil de şans ve herkesin vücudunun farklı olması olarak algılıyorum bu düşünceyi.
Peki o halde ,Bir doktorun iyi olduğuna nasıl karar verebilirim?Siz nasıl karar verdiniz?
2. Boyum:167 kilo:53 göğüs altı çevresi/kafesi :77 cm bel:71cm kalça:90 cm Kemiklerim ve üst bedenim ince,kaburgalarım kısmen görünüyor etim gevşek
Biraz fazla bilgi verdimtam sağlıklı olmayacaktır tabiki ama vücuduma uygun kaç cc?? buna bir türlü karar veremedim .Tek benim isteğimle ilgili olmadığını biliyorum ama en azından benim ölçülerimde olanlarınız varsa sizin cc lerinizi öğrenip fikir sahibi olabilirim
275 cc nasıl ?
Kapsül vs problemler yaşamamak için büyük değil de ortalama bir rakam söylemek istiyorum doktora ama çok da küçük olmamalı o acıya değmeli ve vücudumla orantılı olsun isterim.Önerisi olan?
3 .meme altı kesiği mi koltuk altı kesiği mi? Meme altı kesiği izi çok belli olur mu?İnternette fotoğraflardan pek birşey bulamadım malum ama gördüklerimde iz çok belli gibi görünüyor?
4. Adana için doktor ,hastane önerisi olanlar bu konuda hiçbirşey bulamadımama ameliyatı devlet hastanesinde yaptırmayı düşünmüyorum.
Ay çok heyecanlandım
Yorumların lütfen,bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler
Slm.bende 1 ay oldu ameliyat olalı kas altı 450 cc yuvarlak natrella takıldı, bu arada 50 kilo yum 1,67 boy,gayet güzel oldu, ve memem 73 cm di, tahta ydi yani,kesinlikle yuvarlak ve biraz büyük taktirin.çünki çok büyük olmuyor ve anca dolduruyor memeyi hüsrana ugramayin sonra ,doktorum ferruh bingul ankarada ,çok bilgilivücudum göğüs kafesim zayıf olduğu için mi acaba yada doğal dursun dedim diye mi..
fotoğraf yollasam bi yorum yapabilir misiniz ya ?
Canım 73cm göğüs çevresimiydi altımıydı. Bi de şuan göğüs çevren kaç olduSlm.bende 1 ay oldu ameliyat olalı kas altı 450 cc yuvarlak natrella takıldı, bu arada 50 kilo yum 1,67 boy,gayet güzel oldu, ve memem 73 cm di, tahta ydi yani,kesinlikle yuvarlak ve biraz büyük taktirin.çünki çok büyük olmuyor ve anca dolduruyor memeyi hüsrana ugramayin sonra ,doktorum ferruh bingul ankarada ,çok bilgili
Mutluluk beni izlermisin, bbenim henüz yeni ve daha aşağı inecekmi çok merak ediyprumBen o fikri biliyorumve katılıyorum
İzliyorum cnmMutluluk beni izlermisin, bbenim henüz yeni ve daha aşağı inecekmi çok merak ediyprum
Asıl yuvarlak protez doğal meme formunda oluyor. Damla değil ki gerçek meme yapısı.. Damlada üst lob boş kalacak, alta doğru da benim fikrimce sarkık duruyor. Kaç tane damla gördüysem bu böyle.. Damla protezin sertliği de yuvarlak protez gibi yumuşak değil. Şeklini korusun diye daha sert yapılıyor. Bir de dönme riski var ki kas üstündeyken bu risk daha fazla bana göre.. Gördüğüm hiçbir damla memeyi beğenmedim şimdiye dek ben, tabi bu benim fikrimdir. Beğenenler olabilir. 48 kiloyken ameliyat oldum ve gram memem yoktu, yuvarlak hiç de yapay durmuyor, ne de kemiklerim belli oluyor. Kas üstü ileride sarkma yapabiliyorken, kas altında sarkma minimum seviyede oluyor çünkü kas sarkmaz.
Sen istisna, zaten senin damla olduğuna ben inanamıyorum
Acaba dr yuvarlak taktı ama bana damla mı dedi acaba?Sen istisna, zaten senin damla olduğuna ben inanamıyorum