meme protez

yuvarlak,kas üstü,damla ...vs hangisi ?
benim de 21 inde normalinde caymazsam bu doktordan ..
Ay inşallah istediğimiz gibi olur sana da kolay gelsin canım

yuvarlak,kas üstü,damla ...vs hangisi ?
benim de 21 inde normalinde caymazsam bu doktordan ..
Ay inşallah istediğimiz gibi olur sana da kolay gelsin canım

Benim kas altı yuvarlak. Doktorum genel olarak herkese yuvarlak yapmayı tercih ettiğini söyledi damla biraz daha riskli geldi bana da nasıl olucak diye düşünmektense yuvarlak görüntüye daha aşina olduğum için ok dedim

Fiyat olarak ne kadar verdin acaba

dual plan- yuvarlak karar vermişti doktor ama ameliyatta denemiş aşırı yapay durdu vücuduna dedi( böyle üst kısmım zayıf baya göğüs kemiklerim görünüyor belki de ondan olmadı )damla koydu ben de damla-kas üstü istemiyor gibiydim ama vücuduma bu uyunca ve dual plan olunca ses etmedim.Pazartesi oldum şuan daha yeni ama gayet iyi duruyor yuvarlak çok garip olurmuş gerçekten ..

Selam siteye yeni üyeyim size soru sorabilir miyim

Hayirli ugurlu olsunn :)

Son düzenleme:
vücudum göğüs kafesim zayıf olduğu için mi acaba yada doğal dursun dedim diye mi..
fotoğraf yollasam bi yorum yapabilir misiniz ya ?
Slm.bende 1 ay oldu ameliyat olalı kas altı 450 cc yuvarlak natrella takıldı, bu arada 50 kilo yum 1,67 boy,gayet güzel oldu, ve memem 73 cm di, tahta ydi yani,kesinlikle yuvarlak ve biraz büyük taktirin.çünki çok büyük olmuyor ve anca dolduruyor memeyi hüsrana ugramayin sonra ,doktorum ferruh bingul ankarada ,çok bilgili

Canım 73cm göğüs çevresimiydi altımıydı. Bi de şuan göğüs çevren kaç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…