Memen az da olsa var demek ki, doktor kas üstü dediğine göre.. Damla protez benim göz zevkime hitap etmiyor, zevk meselesi.. İnşallah her şey istediğin gibi olur.cevap verdiğin için teşekkürler..
bir buçuk saat önce doktorla görüştüm çok ilgiliydi güven verdi .Ben de zaten vücudumla orantılı olsun istiyorum dedim ,teşekkür etti ona bıraktığım için.Ölçü de aldı mentor kullanıyormuş damla-kas üstü- meme altı kesiği ve vücuduna uygun olanı seçerim dedi karar verdiğim zaman ama bi cc söylemedi .Ben de zaten bundan büyük olsun ve bir sağlık problemi yaşatmasın da başka bişe istemiyorum .erkek gibi gezmek istemiyorum.ama karar verdim gibi haftaya görüşeceğim aynı doktorla sanırım haftaya cuma ameliyat olacağım inşallah ayın 22 si oluyor sanırım .Bence de çok düşünmeye gerek yok şansımı denemek zorundayım sonuçta.Babam biraz anestezi olayından çekindi ,sağlık açısından birşey olur diye endişeli ama sen istiyorsan ol dedi.ben de o riskleri göze alacağım çünkü zaten pek bir doktor hastane ameliyat bilgisi edinemiyorum daha fazla bu memesizlikle de yaşamak istemiyorum.
Tekrardan teşekkürler desteğin için.
Benim ameliyat olduğum 2 ay oldu birşey söylemek için erken olabilir ama boyutunden ve görüntüden memnunum şuan 4 dr gördü 5. tamam dedim:) gittiğim 4 drda kasüstü veya dual plan dedi sonuncu dr kasaltı yapıcam 375 cc olacak dedi ama diğer drlar hiç kasaltı dememişti hepsi kasüstü uygun buldu dedim birazda korktum açıkcası ama doktoruma güvenip ameliyatımı oldum sonuç gayet güzel..:) karar vermek çok zor hele kararsızsan çok daha zor inş herşey gönlünce olur.ya genelde hep kas altı yuvarlak yapılmış arkadaşlar size okuduğum kadarıyla benim doktor kas üstü-damla diyor cidden kafam karıştı vazgeçmmi ameliyattan yaaa nolur cevap atın
Benim ameliyat olduğum 2 ay oldu birşey söylemek için erken olabilir ama boyutunden ve görüntüden memnunum şuan 4 dr gördü 5. tamam dedim:) gittiğim 4 drda kasüstü veya dual plan dedi sonuncu dr kasaltı yapıcam 375 cc olacak dedi ama diğer drlar hiç kasaltı dememişti hepsi kasüstü uygun buldu dedim birazda korktum açıkcası ama doktoruma güvenip ameliyatımı oldum sonuç gayet güzel..:) karar vermek çok zor hele kararsızsan çok daha zor inş herşey gönlünce olur.
Meme dokusu sıfırsa damla yapılmaz zaten.. Nasıl damla dedi doktor hayret ediyorum.iyi dileğin için çok teşekkürler..Özellikle benim gibi sıfır olanlar için çok zor bi karardır eminim hani biraz olsa memelerim damla da olsa belli olmaz yada doldurur hemen zaten ama bişe yok yani.Damla doldurmaz gibi geldi doktora da öyle dedim doldurur dedi ama doktorumun kendisi doğal seviyor.kas üstü de kapsül olayından ve damlanın dönmesi varmış, dışardan çok belli oluyomuş kas altı da ayrı bi mesele zaten.valla çok zor çıldırcam haftaya cuma ameliyat günü aldım aslında ama bu arada oldukça fazla kişiyle görüşüp fikir almak istiyorum görüşebilirsem başka dr da görüşeceğim ameliyat öncesi böyle böyle derim belki doktor da bana dediği şeylerin tam tersini dener..
Bu arada seninki de damla/kas üstü müydü ?
Meme dokusu sıfırsa damla yapılmaz zaten.. Nasıl damla dedi doktor hayret ediyorum.
Benim göğüs kafesim tümsek mesela yani çıkık, yüksek profil ile kısmen düzeldi.vücudum göğüs kafesim zayıf olduğu için mi acaba yada doğal dursun dedim diye mi..
fotoğraf yollasam bi yorum yapabilir misiniz ya ?
Benim kasaltı yuvarlak yüksek profil 375 cc. boyum 1.70 kilo 56 omuzlarım geniş hatta doktorum 400 bile olur dedi ama ben çok büyük istemedim hatta 325 den fazla da istemiyorum dedim ama uyandıktan sonra 375 cc yi duyunca eyvah dedim hiçde eyvah değilmiş iyiki de öyle yapmış :) doktorum benim için en uygun olan boyutu ve tekniği uygulamış ve inş hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamayız...... bence bikaç dr daha git valla ben damla memeyi beğeniyoum ama bana olmazdı zaten hiçbir drda önermedi kime gittin bu arada dr kim..? ve nerde yaşıyorsun... muayne ücreti almayan birçok dr var ben sakaryada yaşıyorum ama acıbadem maslakta oldum ameliyatımı.iyi dileğin için çok teşekkürler..Özellikle benim gibi sıfır olanlar için çok zor bi karardır eminim hani biraz olsa memelerim damla da olsa belli olmaz yada doldurur hemen zaten ama bişe yok yani.Damla doldurmaz gibi geldi doktora da öyle dedim doldurur dedi ama doktorumun kendisi doğal seviyor.kas üstü de kapsül olayından ve damlanın dönmesi varmış, dışardan çok belli oluyomuş kas altı da ayrı bi mesele zaten.valla çok zor çıldırcam haftaya cuma ameliyat günü aldım aslında ama bu arada oldukça fazla kişiyle görüşüp fikir almak istiyorum görüşebilirsem başka dr da görüşeceğim ameliyat öncesi böyle böyle derim belki doktor da bana dediği şeylerin tam tersini dener..
Seni izliyorum csnım. Resimlerime bakiyi dileğin için çok teşekkürler..Özellikle benim gibi sıfır olanlar için çok zor bi karardır eminim hani biraz olsa memelerim damla da olsa belli olmaz yada doldurur hemen zaten ama bişe yok yani.Damla doldurmaz gibi geldi doktora da öyle dedim doldurur dedi ama doktorumun kendisi doğal seviyor.kas üstü de kapsül olayından ve damlanın dönmesi varmış, dışardan çok belli oluyomuş kas altı da ayrı bi mesele zaten.valla çok zor çıldırcam haftaya cuma ameliyat günü aldım aslında ama bu arada oldukça fazla kişiyle görüşüp fikir almak istiyorum görüşebilirsem başka dr da görüşeceğim ameliyat öncesi böyle böyle derim belki doktor da bana dediği şeylerin tam tersini dener..
Benim kasaltı yuvarlak yüksek profil 375 cc. boyum 1.70 kilo 56 omuzlarım geniş hatta doktorum 400 bile olur dedi ama ben çok büyük istemedim hatta 325 den fazla da istemiyorum dedim ama uyandıktan sonra 375 cc yi duyunca eyvah dedim hiçde eyvah değilmiş iyiki de öyle yapmış :) doktorum benim için en uygun olan boyutu ve tekniği uygulamış ve inş hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamayız...... bence bikaç dr daha git valla ben damla memeyi beğeniyoum ama bana olmazdı zaten hiçbir drda önermedi kime gittin bu arada dr kim..? ve nerde yaşıyorsun... muayne ücreti almayan birçok dr var ben sakaryada yaşıyorum ama acıbadem maslakta oldum ameliyatımı.
Seni izliyorum csnım. Resimlerime baksıfır dokum vardı. 325 cc yuvarlak ️kasaltı / dual plan koltukaltı kesisi.
Benim kasaltı yuvarlak yüksek profil 375 cc. boyum 1.70 kilo 56 omuzlarım geniş hatta doktorum 400 bile olur dedi ama ben çok büyük istemedim hatta 325 den fazla da istemiyorum dedim ama uyandıktan sonra 375 cc yi duyunca eyvah dedim hiçde eyvah değilmiş iyiki de öyle yapmış :) doktorum benim için en uygun olan boyutu ve tekniği uygulamış ve inş hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamayız...... bence bikaç dr daha git valla ben damla memeyi beğeniyoum ama bana olmazdı zaten hiçbir drda önermedi kime gittin bu arada dr kim..? ve nerde yaşıyorsun... muayne ücreti almayan birçok dr var ben sakaryada yaşıyorum ama acıbadem maslakta oldum ameliyatımı.
özelden mesaj atıyorum kendi fikrimiya genelde hep kas altı yuvarlak yapılmış arkadaşlar size okuduğum kadarıyla benim doktor kas üstü-damla diyor cidden kafam karıştı vazgeçmmi ameliyattan yaaa nolur cevap atın