Sizin kaç cc?Ya çok güzel keşke benim de bu şekilde olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kaç cc?Ya çok güzel keşke benim de bu şekilde olsa
Kendi meme dokunuz var mıydı ?Zonguldak’ta oldum tanıdığınızı sanmıyorum ama memnunum doktorumdan. 230 cc koydum dediğinde çok ağladım çektiğim acıya değmediğini hissettim fakat bokta atışı yapmış
Hayır hiç yoktu dümdüzdü ama doktor benim istediğim boyut buraya sığar dedi kas üstü yaptıKendi meme dokunuz var mıydı ?
Anladım benim 120 cc kendi meme dokum vardı 335 cc protezim 15 gün oldu benim daha bir an önce zaman geçse de yumuşasaHayır hiç yoktu dümdüzdü ama doktor benim istediğim boyut buraya sığar dedi kas üstü yaptı
Ben olmadım henüz az dokum varSizin kaç cc?
Ama cooook guzellerrrr dekolteniz muhteşem ben de sarkık ve ayrı diye birleşmez diye üzülüyordum . Hiç dert etmeyin herkes birleşik istiyor doktorunuzu ve fiyatını özelden alabilirmiyim? Zonguldak’a yolum düştüğü için araştırmak isterim doktoru ve gerekirse de ona olurum sırf bu dekolte içinHerkese merhaba, 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum, 230 cc yuvarlak kas üstü protez takıldı. Ameliyat sürecim ve sonrası gayet güzeldi bir sıkıntı yaşamadım fakat göğüslerim çok birleşik, aklıma geldikçe masaj yapıyorum fakat ayrılmıyor, revizyon olmak hiç istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Fotoğraf bırakıyorum
Herkese merhaba, 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum, 230 cc yuvarlak kas üstü protez takıldı. Ameliyat sürecim ve sonrası gayet güzeldi bir sıkıntı yaşamadım fakat göğüslerim çok birleşik, aklıma geldikçe masaj yapıyorum fakat ayrılmıyor, revizyon olmak hiç istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Fotoğraf bırakıyorum
Ediyor gibi görünüyor ama dokununca arada boşluk varMaşaAllah iyi günlerde kullanın, 29 aralıkta ben de meme dikleştirme ve implant ameliyatı oldum sizin implant cc benimkinden az olmasına rağmen epey büyük duruyor...
Memelerin arası birleşik olması daha hoş duruyor fakat bence dikkat edilmesi gereken asıl şey implantlar birbiriyle temas ediyor mu?
Merhaba boyunuz kilonuz kac acaba? Br bana meme dokum yeterli oldugundan kas ustu yapacagini soyledi 350-400 cc civari olur vucuduna dedi. Siz kas ustunde bi sorun yasadiniz mi biraz surecinizden bahsedebilirmisiniz?Bende ameliyat olucam tarih aldim cok az kaldi heycanliyim.Herkese merhaba, 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum, 230 cc yuvarlak kas üstü protez takıldı. Ameliyat sürecim ve sonrası gayet güzeldi bir sıkıntı yaşamadım fakat göğüslerim çok birleşik, aklıma geldikçe masaj yapıyorum fakat ayrılmıyor, revizyon olmak hiç istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Fotoğraf bırakıyorum
Doktorunuz kim acaba. Ben de doktor arıyorum.Merhaba boyunuz kilonuz kac acaba? Br bana meme dokum yeterli oldugundan kas ustu yapacagini soyledi 350-400 cc civari olur vucuduna dedi. Siz kas ustunde bi sorun yasadiniz mi biraz surecinizden bahsedebilirmisiniz?Bende ameliyat olucam tarih aldim cok az kaldi heycanliyim.
Doktorum serkan dinarDoktorunuz kim acaba. Ben de doktor arıyorum.
Nerede bu doktor? Bir de mahsuru yoksa fiyat ne dedi acaba?Doktorum serkan dinar
Benim sağlık turizmi yapan bi tanıdğım önermişti. Çok dr görüyo ameliyatlara falan giriyodu kendisine çok güvendiğini söylemişti ve kendisi ile kız kardeşide ona ameliyat olmuş yanı deneyimlediği içinde rahatlıkla öneririm dedi. Bakalım inşAllah hiç bir sorun yaşamadan hallolur hepsi heycan basıyo düşündükçe 90bin fiyat verdiNerede bu doktor? Bir de mahsuru yoksa fiyat ne dedi acaba?
Benim sağlık turizmi yapan bi tanıdğım önermişti. Çok dr görüyo ameliyatlara falan giriyodu kendisine çok güvendiğini söylemişti ve kendisi ile kız kardeşide ona ameliyat olmuş yanı deneyimlediği içinde rahatlıkla öneririm dedi. Bakalım inşAllah hiç bir sorun yaşamadan hallolur hepsi heycan basıyo düşündükçe 90bin fiyat verdiNerede bu doktor? Bir de mahsuru yoksa fiyat ne dedi acaba?
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba benimde sizin gibi kas üstü uygun görüldü ama bir başka doktor kas altı dedi kafam çok karışık paylaşabilir misiniz süreci acaba ameliyat olduysanızMerhaba boyunuz kilonuz kac acaba? Br bana meme dokum yeterli oldugundan kas ustu yapacagini soyledi 350-400 cc civari olur vucuduna dedi. Siz kas ustunde bi sorun yasadiniz mi biraz surecinizden bahsedebilirmisiniz?Bende ameliyat olucam tarih aldim cok az kaldi heycanliyim.