Meme protez yaptırmak isteyen iyi düşünün

Cherry xherry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
1
0
35
Kızlar yaptırdım ve kafamda acabalar çok da mutlu Hissetmedim kendimi. Sanki kendime yazık etmişim GB hissediyorum. Henüz üçüncü günüm inşallah bu duygu geçer de alışırım bu yeni duruma. Sizler pişman oldunuz mu? Pişman olup meme protezini çıkarttıranlar yazabilir mi ? Ne kadar kaldı neler hissettiniz? Çıkarttırma zor mu? Lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var.

Kızlar yaptırdım ve kafamda acabalar çok da mutlu Hissetmedim kendimi. Sanki kendime yazık etmişim GB hissediyorum. Henüz üçüncü günüm inşallah bu duygu geçer de alışırım bu yeni duruma. Sizler pişman oldunuz mu? Pişman olup meme protezini çıkarttıranlar yazabilir mi ? Ne kadar kaldı neler hissettiniz? Çıkarttırma zor mu? Lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var.
Canim merhaba oncelikle gecmis olsun ve hayirli olsun :) su an daha cok yenisin 1 haftaya her sey cok daha hızlı duzelecek. Benim şuan 1 ay+ 1 hafta oldu ve cok memnunum çok şükür. Ama başta bana büyük gelmişti ödemlerden dolayı ve hep oyle kalacak diye cok korkup kendall jenner in fotograflarina bakip of aslinda kucuk de guzel falan diye garip bi psikolojiye girmistim 🙈 ama ödemler gidince cok guzel oluyor hic moralini bozma zamana birak cok guzel olacak :))

Geçmiş olsun. Hayırdır neden öyle düşünüyorsun arkadaşım? Pişman olma nedenlerin ne ola ki? Ve yaptırırken eski halinden memnun ve mutsuz degil miydin?
Lütfen anlatır mısın.

Kaç bedendi ve şimdi kaç oldu? Dokunuca nasıl hissediliyor?
Bana soruyorsan 3haft oldu ve daha erken beden konusunda bisi demek 😁 şunu diyebilirim 75B kullanıyordum ve istediğim sey cup'un dolması. C cup olur sanıyorum. Şuan hala şişik 75C cok dolduruyor küçük geliyor.
Ben dokunmayı seviyorum hoşuma gidiyor 🙈 yani tabii ki silikon olduğunu bildiğim için farklı algılıyorum eşim de öyle ve ikimizde memnunuz. 🤗🙏
Arkadaşlara elletirdim sanki gerçek doku gibi dediler.

Bana soruyorsan 3haft oldu ve daha erken beden konusunda bisi demek 😁 şunu diyebilirim 75B kullanıyordum ve istediğim sey cup'un dolması. C cup olur sanıyorum. Şuan hala şişik 75C cok dolduruyor küçük geliyor.
Ben dokunmayı seviyorum hoşuma gidiyor 🙈 yani tabii ki silikon olduğunu bildiğim için farklı algılıyorum eşim de öyle ve ikimizde memnunuz. 🤗🙏
Arkadaşlara elletirdim sanki gerçek doku gibi dediler.
Peki emzirme ve gebelik de nasıl bir süreç oldu eğer olduyda

Gebelik ve emzirme olmadı. Çocuklardan sonra yaptırdım. 😋

Merhaba
Ben de çocukları memeden kestim ve ameliyat olmaya karar verdim. Sütler çekilince 12 yaş çocuğu gibi oldu bu nedenle yptıracağım ama boyuna nasıl karar vereceğim bilemiyorum. Sonrdan inmeler oluşunca keşke biraz daha büyütseydim der miyşm diye düşünüyorum
Siz mutlu musunuz

X