Meme protez sonrası dikiş izi

ceyhira

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
1.617
243
38
Merhaba kızlar 5 mayısta meme ucundan meme protezi ve dikleştirme ameliyatı oldum. Dün bir aylık kontrolüm vardı korseyi ve bantları çıkardık. Dikiş izi için krem sorduğumda aşağıdaki ürünü kullanmamı tavsiye etti. Aranızda kullanan bu ürünü bilen var mı? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim ☺️

Eklentiler

• IMG_6533.png
    IMG_6533.png
    184,1 KB · Görüntüleme: 105
Yardımcı olacak yok mu :KK43: bundan aldım ama çok rahatsız ediyor beni kaşındırıyor sıkı olduğundan izi çıkıyor hiç sevmedim Contractubex mi kullansam bunu kullanmasam mı diye düşünüyorum fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim 🙏

Merhaba. Benim doktorum birinci ay geçtikten sonra contratubex veya sarı kantaron yağı kullanabilirsin demişti. Yağ için biraz bastırarak masaj yaparak kullan dedi.

Merhaba ben doktorumun tavsiyesiyle allscar iz kremini kullanıyorum. Sarı kantaronda aldım arada bir onu da sürüyorum. 10.günde başladım kullanmaya

Merhaba ben doktorumun tavsiyesiyle allscar iz kremini kullanıyorum. Sarı kantaronda aldım arada bir onu da sürüyorum. 10.günde başladım kullanmaya
Ben bandı 15. günde doktorun izniyle çıkardım ama iz için krem yada yağı hemen tavsiye etmediler. 1.ay dolana kadar bekle denildi. Her doktor farklı söylüyor. Kimisi riske atmak istemiyor. Kimisi 5. günde yan yatabilirsin derken kimisi 3 ay yan yatırmıyor. Bazısı 1 ay korse zorunlu derken bazısı hiç korse vermiyor. İlginç.

Ben bandı 15. günde doktorun izniyle çıkardım ama iz için krem yada yağı hemen tavsiye etmediler. 1.ay dolana kadar bekle denildi. Her doktor farklı söylüyor. Kimisi riske atmak istemiyor. Kimisi 5. günde yan yatabilirsin derken kimisi 3 ay yan yatırmıyor. Bazısı 1 ay korse zorunlu derken bazısı hiç korse vermiyor. İlginç.
Evet doktorların farklı şeyler önermesini bende garipsiyorum. Benim bandajlarım ameliyattan sonraki 3.günde çıktı şuan sadece korse var onu da 1 ay kullanacakmışım. 10.gün kontrolünde de masaj ve krem tavsiye etti onları yapmaya başladım. Kremler zaten hemen etki etmiyormuş 2-3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş.

X