Meme operasyonum

nnnnnnnnnn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
29
7
44
27 Ocak yani dün meme büyütme yapıldı.su an hastaneden yazıyorum.sabahin besi😊
350 CC motiva ergonomiks takılmış.325 konuşmuştuk aslında.1 58 boy 52 kilohisar Continental Ümraniye de oldum.dr elif eren Aydın'a.
Her şey birden oldu hadtane ve personelden de Dr. Hn dan da memnunum ama şu ana kadarbiraz yukarıdaki ve henüz görmedim sonucu umarım mutlu olurum.
3 bayan doktora gittim.birisi Leyla ervas Nişantaşı.biri Ataşehir eser hn. Leyla hn. Çok tatlı çok güzel muayene etti ve elif hn ile aynı ürünü aynı ölçüyü söyled.
Gözlemlerim:
İçinize sinen doktor olmalı.2. Dr Eser hn.bana göğüs ucu ve kas üstü demişti ve belli olabilir yağ dökünüz az dedi.diger 2 Side öyle dedi ve bu sebepten kas altı dual yaparız diye açıkladı. Bu arda muayene ücreti sadece eser hn aldı ve sorularıma da o kadar net cevap alamadım.oysa nette çok yorum okudum onla ilgili ama belki bana öyle denk geldi.ben kendi tecrubemi aktarıyorum.
Hastane evinize yakın olmalı.ben o sebepten de Anadolu'yu seçtim.
Hastane tam teşekküllü olmalı.
Aynı teknik için farklı fiyat ödemeye gerek yok.yani semt farkı.
Yapila yorumlar ve göğüs modelleri kimseyi bağlamıyor.
En son karar ameliyat ta alınıyor kesilince kas sertliği,doku durumu o zaman net görülüyor.
Ben 3 doğum yapmış emzirmesini 6 ay önce tamamlamış annneyim.gosterdigim görsellerde ban benzediğini düşündüğüm göğüsler büyüklük olarak aynıydı ama duruş meme başı yönü göğüs ayrikligi farklıydı Dr söyleyince fark ettim.
Ne istediğinizi anlatabilmek çok önemli😊elinizde gorselle gidebilirsiniz.sunu kesin istemiyorum şunu çok beğendim ...gibiben ifade edebildiğini düşündüm.sknucu görünce anlayacağım bunu
Çok okuyup araştırdım.merak ettiklerinizi tahmin ettiğim için detaylı yazdım.
Fiyat verebilirim de 17. Bin😊sunuda belirteyim Leyla hn.su an muayene ücreti almıyor ama ay sonundan sonra alacağız demişti asistanı.
Elif hn.atasehirde çok daha mütevazi bir muayenehanesi var.nisantasi çok daha sasaliydi😄

Hayirli olsun, agri sizi var mi? Nasilsiniz simdi?
Ağrı yok yani bence ağrı değil sizi ve yanma oluyor ki zor bir durum ama zaman geçtikçe iyileştiği mi hissediyorum.bu kişiden kişiye değişir bence. Önceden de 3 sezaryen olmuştum.onu etkisi de vardır belki.suan sonucu merak ediyorum aslında.

merhaba ben 20 yaşındayım, bununla ilgili bir konu açmıştım. acaba tavsiye eder misiniz? benim için erken mi olur? hamilelikte emzirmede silikonlar bir engel mi? ve en önemlisi 10 yıl sonra değişmesi gerekiyor yazıyor bazı forumlarda ancak doktorlar bunu söylemiyor, size söylendi mi?

merhaba ben 20 yaşındayım, bununla ilgili bir konu açmıştım. acaba tavsiye eder misiniz? benim için erken mi olur? hamilelikte emzirmede silikonlar bir engel mi? ve en önemlisi 10 yıl sonra değişmesi gerekiyor yazıyor bazı forumlarda ancak doktorlar bunu söylemiyor, size söylendi mi?
Bana söylenmedi bana cipli protez takılmış ve sorun olup olmadığı bu şekilde anlaşılacak o yüzden 10 yıl sorunu var mı bilmiyorum ama garanti belgesinde10 yil yaziyordu baktığımda20 yaş gelisimi tamamlamış bir vücut olabilir diyor uzmanlar.
Eğer psikoloji ni etkiliyorsa mutsuzsan ve çok küçüklerde olabilir bence.benimkiler evlenmeden önceki halinden de kuculduler ve birden karar verdim.
Kas altı yapılırsa süt bezlerine dokunulmadigi için emzirme problemin olmayacaktır.

350 CC motiva ergonomiks takılmış.325 konuşmuştuk aslında.1 58 boy 52 kilohisar Continental Ümraniye de oldum.dr elif eren Aydın'a.
Her şey birden oldu hadtane ve personelden de Dr. Hn dan da memnunum ama şu ana kadarbiraz yukarıdaki ve henüz görmedim sonucu umarım mutlu olurum.
3 bayan doktora gittim.birisi Leyla ervas Nişantaşı.biri Ataşehir eser hn. Leyla hn. Çok tatlı çok güzel muayene etti ve elif hn ile aynı ürünü aynı ölçüyü söyled.
Gözlemlerim:
İçinize sinen doktor olmalı.2. Dr Eser hn.bana göğüs ucu ve kas üstü demişti ve belli olabilir yağ dökünüz az dedi.diger 2 Side öyle dedi ve bu sebepten kas altı dual yaparız diye açıkladı. Bu arda muayene ücreti sadece eser hn aldı ve sorularıma da o kadar net cevap alamadım.oysa nette çok yorum okudum onla ilgili ama belki bana öyle denk geldi.ben kendi tecrubemi aktarıyorum.
En son karar ameliyat ta alınıyor kesilince kas sertliği,doku durumu o zaman net görülüyor.
Ben 3 doğum yapmış emzirmesini 6 ay önce tamamlamış annneyim.gosterdigim görsellerde ban benzediğini düşündüğüm göğüsler büyüklük olarak aynıydı ama duruş meme başı yönü göğüs ayrikligi farklıydı Dr söyleyince fark ettim.
Ne istediğinizi anlatabilmek çok önemli😊elinizde gorselle gidebilirsiniz.sunu kesin istemiyorum şunu çok beğendim ...gibiben ifade edebildiğini düşündüm.sknucu görünce anlayacağım bunu
Fiyat verebilirim de 17. Bin😊sunuda belirteyim Leyla hn.su an muayene ücreti almıyor ama ay sonundan sonra alacağız demişti asistanı.
Elif hn.atasehirde çok daha mütevazi bir muayenehanesi var.nisantasi çok daha sasaliydi😄
Şunu da eklemeliyim.bu fiyat Leyla hn. da 21 bin di.bunlar yapılacak ameliyatın kolaylığı ve zorluğuna göre değişir mi bilmiyorum.elif hn. Da muayene ücreti almıyor ve fiyatı zamlanmamis haliydi. Ayrıca Elif hn.odemeyi ameliyattan sonra laliyor ki ben hala vermedim🤭 çünkü iletişime geçileceğini belirtti.ve bu bence kendine güven duyan doktor davranisi

Gözlemlerim:
Merhaba, oncelikle gecmis olsun ve hayirli olsun. Ben de benzer surece girdim, operasyon sonrasi doktor kontrolleri nasildi?
su an nasilsiniz? Goruntu ve his ve yumusaklik-sertlik durumu nasil? Hem doktorunuzdan hem de silikondan memnun musunuz? Size ozelden de bir kac soru yazdim, tesekkurler

X