- 6 Kasım 2022
- 143
- 42
- 26
-
- Konu Sahibi yagmurundamlasi
Cok gecmıs olsun oncelıkle, bende 12 gun once amelıyatımı oldum. Henuz daha mutlumyum deglmym bılmıorm sanırım gozume hala kucuk gelıor, gercı onceden dumduzdu buna şükür dıorm ama:) belkı normal sutyenlere gecmıs yapınca birazda olsa rahatlarmSelamlar kızlar
3 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum hep düşündüğüm zor karar verip kolayca ameliyat olduğum bir süreç geçirdim.Benden sonra 4 arkadaşım daha oldu onlar de memnun.Protez kalitesi ve doktor deneyimi kesinle ben bunu anladım.
Oturmaya basladılar çok mutluyum yaza hazırlık baslasınnnn
Boyunuz kilonuz nedir kaç cc yaptırdınızCok gecmıs olsun oncelıkle, bende 12 gun once amelıyatımı oldum. Henuz daha mutlumyum deglmym bılmıorm sanırım gozume hala kucuk gelıor, gercı onceden dumduzdu buna şükür dıorm ama:) belkı normal sutyenlere gecmıs yapınca birazda olsa rahatlarmsuanda seyı merak edıorm, arada bir bikac saatte olsa medıkal korseyı cıkartıp sporcu sutyeni yıne onden fermuarlı olanlardan takmam da sakınca olurmu acaba????
162 63 falan boyum vardır emın deglm, 55 kiloydum taaa ki amelyt olup 56 57 kiloya ckana kadar ödemlerden:) sola 405 saga 425 takıldıBoyunuz kilonuz nedir kaç cc yaptırdınız
Fotoğraf ekleme yada ölçünüzü söyleme şansınız var mı162 63 falan boyum vardır emın deglm, 55 kiloydum taaa ki amelyt olup 56 57 kiloya ckana kadar ödemlerden:) sola 405 saga 425 takıldı
Ölçü olarak bılemıorm henuz bir turlu mezura alıp ölcemedım:) fotografı da özelden eve gectıgımde yollıyımFotoğraf ekleme yada ölçünüzü söyleme şansınız var mı
Ölçü olarak bılemıorm henuz bir turlu mezura alıp ölcemedım:) fotografı da özelden eve gectıgımde yollıyım
[/QUOT
Müsait olduğunuzda bekliyorum teşekkürlerÖlçü olarak bılemıorm henuz bir turlu mezura alıp ölcemedım:) fotografı da özelden eve gectıgımde yollıyım
Slm kuzum öncelikle geçmiş olsun hepimize 1.5 ay oldu bugünler de koltuk altımdaniğne gibi batma hissi ve ağrı oldu...Sizinde öyle şikayet oldumu acaba cevap veren olursa sevinirimSelamlar kızlar
3 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum hep düşündüğüm zor karar verip kolayca ameliyat olduğum bir süreç geçirdim.Benden sonra 4 arkadaşım daha oldu onlar de memnun.Protez kalitesi ve doktor deneyimi kesinle ben bunu anladım.
Egerki o kadar küçük değilse ele avuca geliyorsa bence hiç o topa girme derim 1.5 ay ebem s...resmenBen de önümüzdeki ay olmak istiyorum. Ameliyat sonrası çok ağrınız oldu mu?
Yuh o boya nasıl 400 takıldı kas altı birde nasıl toparladın benim 300 ccFotoğraf ekleme yada ölçünüzü söyleme şansınız var mı
1 ay korseyi düzenli bandajları ile tak bence üst dekolte kısmın güzel dursun bunlar çok onemliCok gecmıs olsun oncelıkle, bende 12 gun once amelıyatımı oldum. Henuz daha mutlumyum deglmym bılmıorm sanırım gozume hala kucuk gelıor, gercı onceden dumduzdu buna şükür dıorm ama:) belkı normal sutyenlere gecmıs yapınca birazda olsa rahatlarmsuanda seyı merak edıorm, arada bir bikac saatte olsa medıkal korseyı cıkartıp sporcu sutyeni yıne onden fermuarlı olanlardan takmam da sakınca olurmu acaba????
Koltuk alti ağrısı yasayan varmı acaba meme buyutme surecinceSelamlar kızlar
Benimde tam 2. AySelamlar kızlar
Diş çektirince bile 1 hafta ağrısı olduğunu düşünürsek tabi dikişle yapılan bi işlem ve olmayan bir şeyi oldurmak… Hiç ağrım olmadı diyen bariz yalan söylüyordur ilk 1 hafta baskı kas ağrısı oluyor ama sonra azalıyorBen de önümüzdeki ay olmak istiyorum. Ameliyat sonrası çok ağrınız oldu mu?
Kesinlikle!!! İyi ki doktorumu bulmuşum güvenmisim olmuşumBenimde tam 2. Ayve koca bir iyikiiiiiii! Süreç harikaydı , ve sonrası da harika . Yaptırmak isteyen hiç düşünmesin :))
Sanırım bana sordun:) ole anladım. Valla 26 gunum cokta kolay toparlamadım. Benm hayalimde 3 4 gune normal hayata donerim dıe vardı. Sanırım hıc gercek yorumları okumamısım, hep 3 gun gezıp tozanları okumısum. Yatmak kalkmak, ıs yapmak zordu 15 gune kadar. Daha yenı yenı kendıme gelıorm, ama 400 cc bıle kucuk gelıo. Bu eziyete 500 falan ısterdım:)Yuh o boya nasıl 400 takıldı kas altı birde nasıl toparladın benim 300 cc
Ödemler gidince küçülüyor ve küçülmese bile şekli oturduğu için vücudunuza uygun duracaktırKızlar 9.günüm ödemi gecince kuculurmu biraz 350 takıldı ama cok buyuk sanki bana göre:/