- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.735
- Konu Sahibi elmalimonlu
Benim belimde 58 cm boy 156 kendi acimdan 225 uzeri taktirmam kucuk meme begeniyorm cunku. benim icin maksimum 275 cc. Ancak sitede genelde 300 uzeri ve guzel sonuclar var yani omuz yapin vs genisse gogusu yutuyo ve abarti gorunum olmuyo diye dusunuyorum. Bana sekli guzel olan kucuk ve dogal memeler olsun yeter fazlasinda gozum yok:) doktor karar veriyor tabi genelde bunlara ama sonuc olarak gogsunun alabilecegi maksimum boyut var minimum boyut var yani tamamen doktora birakmayida dogru bulmuyorum. Sutyen deneyerek 70a yim suanda a cup tan b cup a yukselmek istiyorum c ve d cuplar bana uzak acikcasi , iyice kisa dururum boyumu kisar diye dusunuyorum. Sende b , c ve d cup boyutlarinda sutyen deneyerek bence doktoruna tarif edebilirsin. Ben direk sutyen getirmeyi dusunuyorum tekrar gorustugumde , yani ameliyat oncesi. Bu arada 175/200 cc arasi 1 cup buyultuyor gogusunuzu asagi yukari... c cup a cikmak istediginde de eger gogsun yoksa 300 lerde hafif hafif doldurmaya basliyorsun anladigim kadariyla ... Birde kas alti olucam ameliyatimi 25 cc kadar dusuk gosterebiliyormus kas baskisindan oturude..
canım ameliyattan sonra 75b istediğine emin misin? benim 75 b şuanda, ameliyat olmayı düşünüyorum. 75b çok ufak, seni mutlu edeceğini sanmıyorum. boylarımızda aynı çünkü. hiç olmazsa c bari yaptır. çok büyük, abartı göğüsü yapan bir doktor görmedim ben, onlar genelde yurtdışında oluyor.