Meme Meme Meme ve Yeni Paylaşım 2014

Bna bakacak kimse yok cnm kimse bilsin istemiorm cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hastane asamasinda esteworld de hemsireler inanilmaz ilgiliymis refakat konusunda ancak sonraki 1 haftada en azndan bir arkadasindan da olsa destek alman da fayda var

Hadi hayırlı olsun ne kadar erken ameliyat günü almissin bana Nisan sonuna kadar doluyuz demislerdi hangi doktordan randevu aldın

ben 1 haftada karar verdim 1 hafta içindede ameliyat olucam sanırım hayırlısı böyle :)) aslında doktor mayıs ortasına kadar dolu hatta son hafta bostu önümüzxdeki hafta yurt dısına cıkacak zaten beni de tahlilinde sorun cıkan bi hastanın yerine aldı yoksa bende mayıs ortasına kalacaktım.mesela olmak isteseydim bugünde bi tane bosluk vardı.hacettepe için söylüyorum eger gercekten kararlıysan haldun beyle konusabilrsin erken olmak istediğini söylüyebilirsin ozamn seni iptal olan bi ameliyatınn yerine alabilir.

Hayırlı olsun tekrar
Güldürdün beni Allah iyiligini versin ben ameliyatimi oldum 3 hafta önce özelden sorular sormustun doktorun nosunu falan vermiştim unuttun heralde

ayy ne güzelll hayırlı ugurlu olsun kararın. hızlısın da :) benden sonra gittin hastahaneye benden önce gün almışssın hadi bakalım süreçlerini okuruz buradan çok sevindimm adına ... umarım sorunsuz atlatırsın

saol canım ya darısı sen ve bizim gibi cok isteyenlerin basına :)) senin günün belli değil sanırım değilmi?

saol canım ya darısı sen ve bizim gibi cok isteyenlerin basına :)) senin günün belli değil sanırım değilmi?
evet bu nisan ayı içinde boş oldugu bigün ... bir gün önceden çağırcak.. hangi gün çağıracak bende çok merak ediyorum ... çok heyecanlıyım ... yanlız doktor bana sigarayı bırak dedi hala içiyorum valla :18:

Haldun bey cok iyi bi doktor mutlaka en iyisini en uygununu kullanacaktir O zaman protezin damla orta profil heralde

onun hastaları haldun beyden cok memnun buda iyi bi doktor oldugunun kanıtı bence umarım bneimki de cok basarılı olur cok tedirginim cünkü bazen iyi dokktr olsa bile basarısız olabilyorlar :18: ne kullancagını profil sormamısım ben sadece büyük istedgimi söledim oda ölçüne göre en büyügünü deniycem ama eger olmazsa bi küçüğünü kullanırım dedi avolonod arkadasımızn da damla ve orta profil 45 günlük fotolarnı gördüm cok begendim eger öle görünecekse ortada yeter bana

bütün ameliyatlarda narkoz atımında özellikle sigara cok sorun oluyor ben apendisit ameliyatı oldum 1 gün sonra eve geldim ablam sigara içiyor oda oldu benden sonra ve 10 gün hastanede kaldı toparlaması cok uzun sürdü cilt dokusu kendini onaramıyor narkozu cok zor atıyorsun ben hiç narkozdan kusmadım sadece boğulcakmısım gibi öksürdüm oda sadece 4 saat sürdü buharla nefes aldım o arada kolay atlattım bence sen bian önce sigarayı bırak hem saglıklı yasam için önemli ve senden bitane daha yok bunu ailene yapma bi küçük cocugun var sonucta onlar bizim için herseyden önemli bunu aklında bulundr herzamn

haklısın canım.. bende sezaryen amelıyatımmda zor uyandım bi an önce bırakmam lazım en azından amelıyata gırmeden bı hafta onceden elımı surmemem lazım ...

Hayırlı olsun tekrar
Güldürdün beni Allah iyiligini versin ben ameliyatimi oldum 3 hafta önce özelden sorular sormustun doktorun nosunu falan vermiştim unuttun heralde

02-04-2014, 16:48 Konu Sahibi :
bikullanici kullanıcısına ait kullanıcı resmi (Avatar)
bikullanici
bikullanici isimli üye çevrimiçidir (Online) Papatya

Giriş tarihi
Nov 2011

slm

slm canım :))
gecmiş olsun ve güle güle kullan cicişlerini. nbende damla isityorum ama burdaki coğgu kişi dönme riskinden dolayı hep yuvarlak taktrmıs ben doğal ve yumusacaık olsun istiyorum albüm yaptınmı acaba damlayı görmedim kimsede yaptysan görebilirimiyim.bide ne kadara mal oldu sana rakam hangi hastanede oldun memnunmusun bilgi verirsen cok mutlu olurum

mesajlarıma baktım şimdi 3 hafta önce sana yazmamısım 2 nisanda yazmısım canım ya

Bende 3 hafda önce yazdın demedimki 3 hafta önce ameliyat oldum dedim bana ozelden bikaç mesaj attin bende yanitlamistim
Bu mesaj ne anlamadim şimdi

Son düzenleme:
kizlar ben marta central hospital da tugrul marala oldum 225 cc mentor,cok memnunum .gercekten rahatlikla herseyi de yapabiliyorum.ayriyetten cokta pahali degildi.

Bende 3 hafda önce yazdın demedimki 3 hafta önce ameliyat oldum dedim bana ozelden bikaç mesaj attin bende yanitlamistim
Bu mesaj ne anlamadim şimdi

ben yanlış anlamısım :)) o kadar cok kişiye mesaj attım ki hepsi sen gibi saolsun cevapladı sorularmı belki hatrlamakta güçlük cekmiş olabilirm :))

17 mayıs günü Cem payaslı'ya olacağım. :) Sonunda rüyam gerçek olacak. Bi okadarda heyecanlıyım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…