• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme

Yaa gitton mo cok sevindim.. benim durumum muhtesem... minik , dik ve agrisiz bi ameliyat soncuu :KK66: merak ettiklerin neler sen sor ben cevapliyim.. surekli yaziyorum foruma cnk.. feyz olsun herkese.. bu ameliyat insana ozguven katiyorr

bana riskleri anlattı meme başını kaybetmek falan deyince tırsıyorum açılardan korkuyorum arada karın gerdirmeyi de düşünüyorum ikisinin ağrısını kaldırabilir miyim birde gögsünde kanama falan oldu mu bazen kanama oluyormuş morarıp geçiyor falan dedi tabi olmama durumu da var da :) birde izler ne durumda ayyy utanmasam yakında resim isteyeceğim :oops:

Kızlarr bende yakında bu ameliyatı olucam..
Ameliyatı olupta tecrübe edinmiş hanımlar beni ekleyebilir mi?

çok büyük göğüslere sahip olarak soruyorum meme küçültme operasyonu geçiren var mı?? tavsiye ederler mi??
Meme küçültme ameliyatından çok korkan ben artık korkularımı yenmek zorundaydım.Düşündüğünüz veya duyduğunuz kadar kötü bi operasyon değil.Bu tabiki doktorunuz başarısı ve ilgisi ile alakalı.Ben 1 yıl önce ameliyat oldum.Doç.Dr.Serkan Yıldırım MÜTHİŞ bi doktor.Biraz agrasif yaklaşabilir ama bu işine olan hakimiyetinden ve mükemmelliyetçiliğinden kaynaklı :) Seni seviyorum Doktorcuum

Yaa gitton mo cok sevindim.. benim durumum muhtesem... minik , dik ve agrisiz bi ameliyat soncuu :) merak ettiklerin neler sen sor ben cevapliyim.. surekli yaziyorum foruma cnk.. feyz olsun herkese.. bu ameliyat insana ozguven katiyorr

Yaa gitton mo cok sevindim.. benim durumum muhtesem... minik , dik ve agrisiz bi ameliyat soncuu :) merak ettiklerin neler sen sor ben cevapliyim.. surekli yaziyorum foruma cnk.. feyz olsun herkese.. bu ameliyat insana ozguven katiyorr

Merhaba

ayy yazdım ama gelmedi :) bi çözemedim siteyi genel durumun nasıl izler vs Mayıs ta olmuştun galiba bende Mustafa beyde karar verdim ama korkuyorum kendisini araştırıyorum bazı yorumları okuyorum istediğim kadar küçülmedi yamuk oldu vs .:)

Kizlar Merhaba
Bende 1 ekimde ameliyat oldum
Dikligi falan çok güzel küçülme de var ama hala sislikte var tabi meme cok sert suan
Benim merak ettiğim ne kadsr daha küçülme olucak sporcu sütyen imin bedeni 80b . Bugün sargilari açıldı ilk defa gördüm ama ne kadar küçülur çok merak ediyorum

arkadaşlar ben Aylin Karanlıka gittim randevuya ölçülerim 90dd çıktı bu ölçülerde olan arkadşlar var mı ne kadar küçülüo yani bi de Aylin Karanlıka ameliyat olan var mı ya da tanıdığı biri var mı kafam çok karışık karar veremedim daha:/

Selam
Sonunda ameliyat oldum iyi ki dinledim inandım sana şuan ağrılarım var bugün 3 günüm umarım hızlı iyileşirim korkusuz hareket etmek için sabırsızlanıyorum sen Mayıs ta olmuştun galiba şuan nasılsın?dr inanılmaz tatlı iyi anlayışlı biri :)

arkadaşlar ben Aylin Karanlıka gittim randevuya ölçülerim 90dd çıktı bu ölçülerde olan arkadşlar var mı ne kadar küçülüo yani bi de Aylin Karanlıka ameliyat olan var mı ya da tanıdığı biri var mı kafam çok karışık karar veremedim daha:/

Selam Aylin hn tanımıyorum nerdesin bilmiyorum ama imkanın varsa koşuyolu medipol Mustafa Keskin e gitmeni tavsiye ederim bende bloktan bir bayanın tavsiyesiyle gittim inan pişman değilim Cuma ameliyat oldum çok iyi geçti şuan iyileşme evresindeyim dr ilgili fiyat olarak ta gayet iyi piyasayı dr çok araştırdım inanılmaz uçuyorlar bazı dr işte gerçekten iyi ama fiyat konusunda abartıyorlar piyasası belli :) bilgi almak istersen yazarsın

Back