• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme

Slm, 16mayıs cuma günü yani 2gün önce meme küçültme ameliyatı oldum, aynı zamanda lazer lipo ile karın bel kol ve sırt bölgemdeki yağlarıda aldırdım. 2.günde olmama rağmen çok rahatım. Ameliyat 6saat sürmüş ve 2lt yağ alınmış, göğüslerim büyük ve eşit değildi. Sol göğsüm sağa oranla 3cm büyüktü ve çok sarkmışlardı. Ödemlerim olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar. Yıllarca araştırdım ama hep kararsız kalıp korktum. Inanın operasyon sonrası ağrılarım yok denicek kadar az. Kimsenin yardımı olmadan hareket edebiliyorum, yatıp kalkabiliyorum. Tek zorlandığım şey sırt üstü uyumaya alışmak. Zaman geçtikce son durumları yazarım.

merhaba ben şu an 40 kil0 fazlası olan bir bayanım göğüs çevrem 122 cm 105 numara kullanıyorum meme küçültme için zayıflamak şartmı? boy:155 kilo :92 maliyeti nedir iyileşme süresi nedir? gebelikte tekrar deforme olurmu? izmir de bildiğiniz bir doktor var mı?cevap veren olursa çook sevinirim tşk...:52:

Slm, 16mayıs cuma günü yani 2gün önce meme küçültme ameliyatı oldum, aynı zamanda lazer lipo ile karın bel kol ve sırt bölgemdeki yağlarıda aldırdım. 2.günde olmama rağmen çok rahatım. Ameliyat 6saat sürmüş ve 2lt yağ alınmış, göğüslerim büyük ve eşit değildi. Sol göğsüm sağa oranla 3cm büyüktü ve çok sarkmışlardı. Ödemlerim olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar. Yıllarca araştırdım ama hep kararsız kalıp korktum. Inanın operasyon sonrası ağrılarım yok denicek kadar az. Kimsenin yardımı olmadan hareket edebiliyorum, yatıp kalkabiliyorum. Tek zorlandığım şey sırt üstü uyumaya alışmak. Zaman geçtikce son durumları yazarım.

şuankı ölçüleriniz ne acaba ? bende yaptırcam C cup düşünüyorum çokmu küçük olur aranızda C cup yaptıran varsa eğer benimle bilgilerini paylaşabilirmi acaaba ? doktorum da C olsun dedı ama emin değilim nasıl durcağı hakkında bir fikrim yok:50:

arkadaslar ben persembe ameliyat oldum.ameliyatimi adana da ersal kaya yapti 4000 tl ye.cok memnun kaldim.ameliyatim 4 saat surdu.olculerim 38E idi yani 85E simdi ameliyat sutyeni takiyorum 38B.agrim fazla olmadi bugun pansumana gidicem.yillardir cektigim sikintilarin yaninda bu hicbirsey.zaten ilk 1 haftadan sonra rahat gececekmis.kendimi yormadan ayakta is bile yapiyorum.simdi heyecanla yeni sutyen bikini ve kiyafet alacagim gunleri bekliyorum.bu arada sutyeni markayi tam yazmiyim ama siz anlarsiniz m&spnser dan ameliyat sutyeni diyip aldim

Merhaba, sana yazmadan edemedim.. benimde ameliyattan snr 12.gunum ve aynen 38E'den 38B'ye indim bende.. muthia bi dygu bu degilmi :)

Yaralari nasil, hemen iyilesti mi? Benim daha var yaaralarim ve hergun pansuman yapioru... ne zaman yan yaticaz :)

Merhabalar. Izmir de kime ameliyat oldunuz acaba tavsiye eder misiniz? Su an nasilsiniz?

şuankı ölçüleriniz ne acaba ? bende yaptırcam C cup düşünüyorum çokmu küçük olur aranızda C cup yaptıran varsa eğer benimle bilgilerini paylaşabilirmi acaaba ? doktorum da C olsun dedı ama emin değilim nasıl durcağı hakkında bir fikrim yok:50:

Merhaba,
Ben de 2 Haziranda ameliyat olmuştum, şimdi iyileştim bile. 28 gün olmuş bak ve yan yatabiliyorum son 1 haftadır.
38 E idi benim göğüslerim şimdi extra push up sütyenlerde 38 C bazen B giyiyorum.
Balenli sütyen giymek şimdilik yasak ama ben denedim mağazada :)
Sporcu sütyenleriyle idare ediyoruz şimdilik ama gerçkten büyük rahatlık.
Tecrübelerim için sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım :)

Merhaba,
Ben de 2 Haziranda ameliyat olmuştum, şimdi iyileştim bile. 28 gün olmuş bak ve yan yatabiliyorum son 1 haftadır.
38 E idi benim göğüslerim şimdi extra push up sütyenlerde 38 C bazen B giyiyorum.
Balenli sütyen giymek şimdilik yasak ama ben denedim mağazada :)
Sporcu sütyenleriyle idare ediyoruz şimdilik ama gerçkten büyük rahatlık.
Tecrübelerim için sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım :)

bende pazartesi ameliyat oldum ilk zamanlar cok ağrım vardı o direnler canımı yakıyordu ama persembe günü direnler çıkınca rahatladım gene de ara ara ağrılarım oluyor ama çok hoş oldu. c cup oldu benım de şuan şiş ama genede çok hoş duruuyor :)

bende pazartesi ameliyat oldum ilk zamanlar cok ağrım vardı o direnler canımı yakıyordu ama persembe günü direnler çıkınca rahatladım gene de ara ara ağrılarım oluyor ama çok hoş oldu. c cup oldu benım de şuan şiş ama genede çok hoş duruuyor :)

38 derken neyi kastedıyorsunuz tam olarak anlayamadım :) benım f falandı

38 derken neyi kastedıyorsunuz tam olarak anlayamadım :) benım f falandı

Şöyleki, bazı markalar 38 bazı markalar 80-85 diyor. Bu rakam bel çevresi ölçün..
A,B,C gibi harflerde Göğsün şişkinliği demek..
Yani kilolu olup göğsü küçcük olan insanlar var. Bel çevresi geniş ama göğüsleri küçücük. Dolayısıyla BEl çevresi ile Göğüs şişkinliği ayrı bedenlerle ifade edilip hazırlanıo sütyenler.. =)

Gögüs küçültme ameliyatı olmuş ve gögüs ölçüleri degişmeyen biri olarak çok üzgün oldugumu söyleyebilirim benimki yanlış doktor seçimiydi sanırım :(

Niye öyle oldu , hicmi hic kuculmedi? Belki sislikdendir diyecem ama sis olsa bile kuculmesi lazimdi. Diklesdimi bari sekli guzel oldumu? Doktorun kimdi? Benim doktorum Hayati Akbasdi, cok seviyorum ben doktorumu yaaaa, bitane :) 10 gundur ameliyyat oldum goguslerim kuculdu, diklesdi cok guzeller. Gerci ben daha daha kucuk olsun istiyorum ama simdi sis var sisler gecince daha kucuk olur. Amma simdide cok guzel alis verise ciktim cok mutlu oldum ne giydim sorun cikmadi yakisdi :) onceleri giyemedgim elbiseleri simdi aldim giyecem :) 550 qr almis birinden ve toplam 1 kilo 100 qr. Cok ferahladim sirt agrilarim gecti , ne bileyim böyle iste mutlulugumu anlatamiyorum :)

[SUB][/SUB]niye öyle oldu bende bilmiyorum eskisinden hiç bir farkı yok buyukluk olarak sadece biraz toparlandılar ama benim istegim küçülmesi yönündeydi tabi yine sutyen askılarım omuzlarima iz yapmaya devam ediyor çok mu çok uzgunum :50:

Kac ay oldu canim ameliyyat olali? doktoruna dedinmi ne cevap verdi sana? Yara izlerin falan nasil peki, cok belli oluyormu? Ben eskiden memem sarkikdi yukari kalksin diye sutyenin iplerini o kadar yukari cekerdimki o da iz yapardi, kizartirdi derimi. Simdi senin memen toparlanmissa, dik bir goruntusu varsa sutyenin ipini kaldirma o kesmesin bari. Kecmis olsun sana ya uzuldüm bende :( parana da yazik olmus, kendine de. Simdi ayni doktora nasil revizyon olasin yapan birincide de yapardi, baska doktora gitsen birde ayri masraf. Tekrar ameliyyata katlanmak falan insanin sinirleri bozulur, ah ah :,(

Bir yıl oldu ameliyat olalı doktoruma birşey söylemedim ilk kontrollerde belkı şişlik olabilir diye ama ne yazikkı ne diyim artık tek gerçek paraymış öyle dûşünüyorum şimdi

kızlar acilen cevaba ihtiyacım var.boyum 164 kilom ise 65.göğüs ölçüm 95 ve biraz sarkıklık var.bunu kilo vererek toparlayabilir miyim sizce?yoksa ameliyat olmam şart mı???

Hayir canim toparlayamazsin, kilon gitdiyinde o da az gider amma kuculmez ve biraz daha sarkik olur. Ama sen önce bir kilonu ver 53-54 kilo ol ondan sonra ameliyyati dusun. 164 boyunda 65 kilo fazladir.

Selamlar dr. kimdi ne kadara mal oldu birde şuan nasılsınız bende olacağım da olan herkesten bilgi alıyorum Teşekkürler

Merhaba, sana yazmadan edemedim.. benimde ameliyattan snr 12.gunum ve aynen 38E'den 38B'ye indim bende.. muthia bi dygu bu degilmi :)

Yaralari nasil, hemen iyilesti mi? Benim daha var yaaralarim ve hergun pansuman yapioru... ne zaman yan yaticaz :)

Slm vermiş olduğun tavsiye ile dr gittim dr.Mustafa bey çok tatlı biri ama hala kararsızım ağrıların genel durumun nedir? iyi misin :)

Slm vermiş olduğun tavsiye ile dr gittim dr.Mustafa bey çok tatlı biri ama hala kararsızım ağrıların genel durumun nedir? iyi misin :KK66:

Yaa gitton mo cok sevindim.. benim durumum muhtesem... minik , dik ve agrisiz bi ameliyat soncuu :) merak ettiklerin neler sen sor ben cevapliyim.. surekli yaziyorum foruma cnk.. feyz olsun herkese.. bu ameliyat insana ozguven katiyorr

Back