- Konu Sahibi damlabebek
-
Slm, 16mayıs cuma günü yani 2gün önce meme küçültme ameliyatı oldum, aynı zamanda lazer lipo ile karın bel kol ve sırt bölgemdeki yağlarıda aldırdım. 2.günde olmama rağmen çok rahatım. Ameliyat 6saat sürmüş ve 2lt yağ alınmış, göğüslerim büyük ve eşit değildi. Sol göğsüm sağa oranla 3cm büyüktü ve çok sarkmışlardı. Ödemlerim olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar. Yıllarca araştırdım ama hep kararsız kalıp korktum. Inanın operasyon sonrası ağrılarım yok denicek kadar az. Kimsenin yardımı olmadan hareket edebiliyorum, yatıp kalkabiliyorum. Tek zorlandığım şey sırt üstü uyumaya alışmak. Zaman geçtikce son durumları yazarım.
arkadaslar ben persembe ameliyat oldum.ameliyatimi adana da ersal kaya yapti 4000 tl ye.cok memnun kaldim.ameliyatim 4 saat surdu.olculerim 38E idi yani 85E simdi ameliyat sutyeni takiyorum 38B.agrim fazla olmadi bugun pansumana gidicem.yillardir cektigim sikintilarin yaninda bu hicbirsey.zaten ilk 1 haftadan sonra rahat gececekmis.kendimi yormadan ayakta is bile yapiyorum.simdi heyecanla yeni sutyen bikini ve kiyafet alacagim gunleri bekliyorum.bu arada sutyeni markayi tam yazmiyim ama siz anlarsiniz m&spnser dan ameliyat sutyeni diyip aldim
Slm, 16mayıs cuma günü yani 2gün önce meme küçültme ameliyatı oldum, aynı zamanda lazer lipo ile karın bel kol ve sırt bölgemdeki yağlarıda aldırdım. 2.günde olmama rağmen çok rahatım. Ameliyat 6saat sürmüş ve 2lt yağ alınmış, göğüslerim büyük ve eşit değildi. Sol göğsüm sağa oranla 3cm büyüktü ve çok sarkmışlardı. Ödemlerim olmasına rağmen çok güzel görünüyorlar. Yıllarca araştırdım ama hep kararsız kalıp korktum. Inanın operasyon sonrası ağrılarım yok denicek kadar az. Kimsenin yardımı olmadan hareket edebiliyorum, yatıp kalkabiliyorum. Tek zorlandığım şey sırt üstü uyumaya alışmak. Zaman geçtikce son durumları yazarım.
şuankı ölçüleriniz ne acaba ? bende yaptırcam C cup düşünüyorum çokmu küçük olur aranızda C cup yaptıran varsa eğer benimle bilgilerini paylaşabilirmi acaaba ? doktorum da C olsun dedı ama emin değilim nasıl durcağı hakkında bir fikrim yok
Merhaba,
Ben de 2 Haziranda ameliyat olmuştum, şimdi iyileştim bile. 28 gün olmuş bak ve yan yatabiliyorum son 1 haftadır.
38 E idi benim göğüslerim şimdi extra push up sütyenlerde 38 C bazen B giyiyorum.
Balenli sütyen giymek şimdilik yasak ama ben denedim mağazada :)
Sporcu sütyenleriyle idare ediyoruz şimdilik ama gerçkten büyük rahatlık.
Tecrübelerim için sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım :)
bende pazartesi ameliyat oldum ilk zamanlar cok ağrım vardı o direnler canımı yakıyordu ama persembe günü direnler çıkınca rahatladım gene de ara ara ağrılarım oluyor ama çok hoş oldu. c cup oldu benım de şuan şiş ama genede çok hoş duruuyor :)
38 derken neyi kastedıyorsunuz tam olarak anlayamadım :) benım f falandı
Gögüs küçültme ameliyatı olmuş ve gögüs ölçüleri degişmeyen biri olarak çok üzgün oldugumu söyleyebilirim benimki yanlış doktor seçimiydi sanırım
Merhaba, sana yazmadan edemedim.. benimde ameliyattan snr 12.gunum ve aynen 38E'den 38B'ye indim bende.. muthia bi dygu bu degilmi :)
Yaralari nasil, hemen iyilesti mi? Benim daha var yaaralarim ve hergun pansuman yapioru... ne zaman yan yaticaz :)
Slm vermiş olduğun tavsiye ile dr gittim dr.Mustafa bey çok tatlı biri ama hala kararsızım ağrıların genel durumun nedir? iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?