- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 30
-
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Ben de 5 Temmuz’da olacağım ama benim anladığım kadarıyla çok etmene bağlı. Sigara, meme büyüklüğü sarkıklığı vs. Çok memnun kalan da var. Genelde sorun yaşayanları görüyoruz, çok iyi olanlar ya yazmayı tercih ediyor ya da kısa bir notla bitiriyor. Özelden yazıştığım çok memnun olan insanlar da varlarGoguslerim buyuk olduğu icin ve omuzlarimda agirlarim oldugu icin kucultmeye karar vermistim lakin burada gorduklerimden sonra vazgectim. Kimisinin meme ucu çürümüş kimisinin dikisleri acilmisameliyati gectim artik ama sonrasi beni cok korkutuyor. Bukadar kötü mü
Estetik şans işi. En iyi doktorada gitseniz kötü çıkabiliyor, en kötü doktora gitsenizde iyi sonuçlar çıkabiliyor. Olacaksanız da iyi düşünün iyi olsun.Goguslerim buyuk olduğu icin ve omuzlarimda agirlarim oldugu icin kucultmeye karar vermistim lakin burada gorduklerimden sonra vazgectim. Kimisinin meme ucu çürümüş kimisinin dikisleri acilmisameliyati gectim artik ama sonrasi beni cok korkutuyor. Bukadar kötü mü
Su meme ucu curumesi var ya beni benden alıyor hani herkeste olmuyor evet ama ya bana denk gelirse. Resmen sans isi gbi birseyBen de 5 Temmuz’da olacağım ama benim anladığım kadarıyla çok etmene bağlı. Sigara, meme büyüklüğü sarkıklığı vs. Çok memnun kalan da var. Genelde sorun yaşayanları görüyoruz, çok iyi olanlar ya yazmayı tercih ediyor ya da kısa bir notla bitiriyor. Özelden yazıştığım çok memnun olan insanlar da varlar
Meme ucu çürümesinin dönüşü olamayabiliyor ama o dikiş açılmaları kendiliğinden iyileşiyor. Bi de dikkat et bu şikayetler hep kısa vadeli. Bu operasyonu 1 yıl önce geçirip 1 yıl sonra çok pişmanım diyeni hiç görmedim
Benimde 3 yasinda bi oğlum var sizce borazdaha buyumesini bekleyeyim mi. Bu arada ayni hatayi dogumdan sonra yaptim hmen ev isine giristim akılsız gibi güya kimseye yük olmayacagim. Sonrasında rahim düşüklugum oldu. Oradan biliyorum ki boyle durumlarda ilk kendini dusunceksin.Bende dikiş açılma problemi oldu ama benim küçük çocuğum vardı ve meme dokum hassas olduğu için hemen açıldı enfeksiyonda kaptırdım malesef ama şuan o sıkıntılar geçti dikişim kapandı ve çok mutluyum o yüzden bu ameliyat sonrası 10 günde işimi gördüm evimi toparladım diyenlere bakma onun cilt yapınla senin ki bir değil bende ona aldandım ama cildim hassasmış doktorumda bunu ameliyat olup sonraki süreçte anlıyoruz dedi o yüzden ilk 20 gün dikkat edersen yanında biri olursa sigara içmezsen toparlarsın birde terletmemeye dikkat edeceksin
Teşekkür ederimEstetik şans işi. En iyi doktorada gitseniz kötü çıkabiliyor, en kötü doktora gitsenizde iyi sonuçlar çıkabiliyor. Olacaksanız da iyi düşünün iyi olsun.
Eğer kucak istiyosa bekleyin ama kucak işi bittiyse yanınızda destek olacak varsa olun benim kızım 2 yaşındaydıBenimde 3 yasinda bi oğlum var sizce borazdaha buyumesini bekleyeyim mi. Bu arada ayni hatayi dogumdan sonra yaptim hmen ev isine giristim akılsız gibi güya kimseye yük olmayacagim. Sonrasında rahim düşüklugum oldu. Oradan biliyorum ki boyle durumlarda ilk kendini dusunceksin.
Bu tam olarak şans değil, üç doktora göründüm. Meme yapısı ve sarkıklık miktarı çok etkili. Özelden bir arkadaşa ne konuştuğumuzu paylaşmıştım bulursam size de yollayayım. Özetle iki tip yöntem var. Meme ucu işlevini korumak isterse risk ne kadar küçültüldüğü ile orantılı artıyor gibi bir durum var.Su meme ucu curumesi var ya beni benden alıyor hani herkeste olmuyor evet ama ya bana denk gelirse. Resmen sans isi gbi birsey
Cok gecmis olsun size susn evladımı klozete dahi ben kaldiriyorum o yuzden beklemem lazim sanırım.Ben olali 1 ay oldu cok şükür ameliyattan sonra hic ameliyat olmamis gibiydim her isi mi kendim yaptim ama bu iyi bisey degil iyileşmeyi biraz yavaslattim ama bende meme basi curumesinden cok korkmustum hatta ameliyattan sonra biraz kendime gelince ilk baktigim yer orasi oldu korka korka bakmistim bi baktim aynı eskisi gibi cok mutlu olmuştum. Cocugunuz size bagimliysa evet biraz zor olur çünkü kendinizden baska mecbur ilgileneceginiz biri olmasi ama degilse bence hic dusunmeyin olun. tabi ameliyat sonucta sonucu herkese gore farklı olur. Genel olarak kendi açımdan soyliyim korkacak hic bisey yok sonrasinda istediginizi giymenizin mutlulugu bi başka
Izmirdeyseniz ve 23 cm uzeriyse çiğli devlet hastanesi oneririm plastik cerraha randevu alın gerisini ona bırakın doc dr yavuz tuluyGoguslerim buyuk olduğu icin ve omuzlarimda agirlarim oldugu icin kucultmeye karar vermistim lakin burada gorduklerimden sonra vazgectim. Kimisinin meme ucu çürümüş kimisinin dikisleri acilmisameliyati gectim artik ama sonrasi beni cok korkutuyor. Bukadar kötü mü
Özelde mi oldunuz ne kadar ücret ödediniz acaba?Ben olalı 2 ay oldu çok memnunum iyi ki yaptirmisim. Bir göğsüm geç iyileşti dikiş açıldı ama kendiliğinden iyileşti kapanmasa tekrar dikiş atacaktı. Ben o kadar araştırdım ki. Bence en önemlisi ilk başta çok dikkat etmek yanında mutlaka biri olmalı. Bazı bünyeler hassas o yüzden kendini koruman şart.
Ne kadar ödediniz acaba bi de özelde mi oldunuz?Ben olali 1 ay oldu cok şükür ameliyattan sonra hic ameliyat olmamis gibiydim her isi mi kendim yaptim ama bu iyi bisey degil iyileşmeyi biraz yavaslattim ama bende meme basi curumesinden cok korkmustum hatta ameliyattan sonra biraz kendime gelince ilk baktigim yer orasi oldu korka korka bakmistim bi baktim aynı eskisi gibi cok mutlu olmuştum. Cocugunuz size bagimliysa evet biraz zor olur çünkü kendinizden baska mecbur ilgileneceginiz biri olmasi ama degilse bence hic dusunmeyin olun. tabi ameliyat sonucta sonucu herkese gore farklı olur. Genel olarak kendi açımdan soyliyim korkacak hic bisey yok sonrasinda istediginizi giymenizin mutlulugu bi başka
Evet özelde oldum 70bin odedimÖzelde mi oldunuz ne kadar ücret ödediniz acaba?
Ne kadar küçülttüler peki bi de hangi ilde oldunuzEvet özelde oldum 70bin odedim
Hangi ilde oldunuz acaba?Evet ozelde oldum 58 bin