Ayrica ameliyattan 10 gün sonrada mersine yolculuk yaptim 12 saatlik bir yolculuktu eger imkanlarınız varsa baska sehirlerde universite hastanelerinde gidip orda yaptırabiliriz doktorunuzu iyi arastirin amaBende ankarada yaşıyorum geçen gazi universitesi hastanesine gittim 2000 tl istediler ama baş asistan yapacakmış ameliyatı. Profesörlere nasıl ulaşım saglayacagimi söylemediler özeller desen çok pahalı bilemedim ya
Ben öğretmenim o yüzden yaz tatilinde olmak istiyorum sonrası daha zor olur benim için..doktora karar veremedim zaten henüzYazin olmanizi tavsiye etmem dikislerin medikal sutyende terler ayrica sicak acayip etkiliyor dikislerin enfeksiyon kapma riski bana göre daha fazla
4 haftaya kadar rapor veriyor doktorlarBen öğretmenim o yüzden yaz tatilinde olmak istiyorum sonrası daha zor olur benim için..doktora karar veremedim zaten henüz
Teşekkür ederim tavsiye için..sen nerde oldun ameliyat hangi doktor?4 haftaya kadar rapor veriyor doktorlar
Pardon daha olmadım demiştin demi..ben Orhan erbaş a düşünüyorum..hem istediğim tarihte olabilirim hem de bir çok kişi tavsiye etmiş işinde usta diye..fiyat biraz uçuk ama4 haftaya kadar rapor veriyor doktorlar
Ben oldum 10 nisan 2019 daTeşekkür ederim tavsiye için..sen nerde oldun ameliyat hangi doktor?
Ben samsunda 19 mayıs universitesinde oldum 2500 hastaneye para yatırdım 400 küsür de medikal sütyen , agri pompası ve variz corabina verdimPardon daha olmadım demiştin demi..ben Orhan erbaş a düşünüyorum..hem istediğim tarihte olabilirim hem de bir çok kişi tavsiye etmiş işinde usta diye..fiyat biraz uçuk ama
Evet doktor çok önemli iyi arastirma yapmak lazim ben ucuk fiyat vermek yerine gayet makul fiyatla oldum. Benim devlet hastanesinde bile ucretsiz yapilmasi gerekiyordu da bakmayin devlet hastanesi biraz bastan atiyor insanları. Benim göğüsüm birinden 1400 gr digerinden de 1300 gr alındıPardon daha olmadım demiştin demi..ben Orhan erbaş a düşünüyorum..hem istediğim tarihte olabilirim hem de bir çok kişi tavsiye etmiş işinde usta diye..fiyat biraz uçuk ama
Baya alınmış çok rahatlamışsındır..peki çocuğun var mı emzirme düşünüyor musun ileriye dönük?Evet doktor çok önemli iyi arastirma yapmak lazim ben ucuk fiyat vermek yerine gayet makul fiyatla oldum. Benim devlet hastanesinde bile ucretsiz yapilmasi gerekiyordu da bakmayin devlet hastanesi biraz bastan atiyor insanları. Benim göğüsüm birinden 1400 gr digerinden de 1300 gr alındı
Evet cok memnunum cok küçükler giydigim hersey cok guzel oluyor yasam standartlarim artı cidden mutluyum dik yürüyorum inanim yaptiktan snr kendime olan saygım özgüvenim geldi.
Cidden doktor cok önemli . Burda samsunda profesorlerden ayrı randevu alip o sekilde islemimi yaptırdım ben asistanlari hic devreye koymadım. Asistan doktora yaptirmayin bence profersorden randevu alin özel randevu.
Yazin olmanizi tavsiye etmem dikislerin medikal sutyende terler ayrica sicak acayip etkiliyor dikislerin enfeksiyon kapma riski bana göre daha fazla
1 kızım var 4 yasinda dahasını düşünmüyorum açıkçası ve doktorum direk emziremezsin bir daha dediBaya alınmış çok rahatlamışsındır..peki çocuğun var mı emzirme düşünüyor musun ileriye dönük?
Öncesi yokta simdiki halini atabilrimUmarım benimkilerde güzelce küçülür de memnun kalırım acaba fotograf atabilir misin sakıncası yoksa öncesi ve sonrası olarak
Rapor alabilirsiniz cok endise etmenize gerek yok 10 gün biraz zorlaniyorsunuz daha sonrasi daha iyi oluyorBenim de Agustosta olacak şu an endişeye kapıldım ama bir de okul var ne yapacağımı bilemedim
Rapor alabilirsiniz cok endise etmenize gerek yok 10 gün biraz zorlaniyorsunuz daha sonrasi daha iyi oluyor
Evet o da olur eğer sorun olmayacaksa özeldenÖncesi yokta simdiki halini atabilrim
Allah bağışlasın benim de bir kızım var..sonrası halini atabilir misin sorun olmazsa1 kızım var 4 yasinda dahasını düşünmüyorum açıkçası ve doktorum direk emziremezsin bir daha dedi