Merhaba, Ben de 6 agustos ta ameliyat oluyorum. Doktorum Barış Keklik. benimde goguslerim 85 E cup.. Doktorum beni gordugunde ilk basta kilo vermemi soylemıstı fakat gögüslerimi incelediginde ve kilo gecmısıme baktıgında goguslerımın dokudan ibaret oldugunu, o nedenle kilo alıp vermelerimin gögus olcumu etkilemedıgını gormus oldu.
Ha keza oylede.. evlenmeden önce 80C yada D cup takıyordum.. ve surekli cıddı kilolar alıp, ciddi sekilde veriyordum.. Goguslerımde kiloyla alakalı bir degişim olmuyordu. Emzirirken sadece 95 FF takmaya basladım.. 2 yıl emzirdım. Emzikten kesip kilo vermeye basladıgımda ve suan hala 85 E cup takıyorum..hani 54 kiloyu da gordum 100 kiloyu da .. suan 75 kiloyum..
Gögüs yapın yaglı ve sarkmaya musaıtse kilo cok etkıler.. Ben 5 yıldır doktor gorusmelerı yapan ki istanbulda adını duymus olabilecegin her doktorla gorusme yapmıs biri olarak soyluyorum bunu.. Eger dokun fazla ise çok etkilemıyor.
ben ameliyattan sonra kilo vermeye devam edicem mesela.. Özellikle her doktora kilo verip mi geleyim diyorum (ki bu aralar artık cok kolay veremiyorum) gerek yok diyorlar. senin dokundan sana yeni gogus yapıcaz !
Mesela benim gögüslerimi cok küçültemiyorlar sırf doku diye.. yine bekarken ki hallerime donucem .. Süt bezlerini almalarını ıstemıyorum kı bu sadece cocuk ıcın degil, hissiyat için de onemli. o yuzden 80 C olucam ..Ama inanın ona bile razıyım.. :))