Meme küçültme

Bende ankarada yaşıyorum geçen gazi universitesi hastanesine gittim 2000 tl istediler ama baş asistan yapacakmış ameliyatı. Profesörlere nasıl ulaşım saglayacagimi söylemediler özeller desen çok pahalı bilemedim ya
Ayrica ameliyattan 10 gün sonrada mersine yolculuk yaptim 12 saatlik bir yolculuktu eger imkanlarınız varsa baska sehirlerde universite hastanelerinde gidip orda yaptırabiliriz doktorunuzu iyi arastirin ama

Yazin olmanizi tavsiye etmem dikislerin medikal sutyende terler ayrica sicak acayip etkiliyor dikislerin enfeksiyon kapma riski bana göre daha fazla
Ben öğretmenim o yüzden yaz tatilinde olmak istiyorum sonrası daha zor olur benim için..doktora karar veremedim zaten henüz

Pardon daha olmadım demiştin demi..ben Orhan erbaş a düşünüyorum..hem istediğim tarihte olabilirim hem de bir çok kişi tavsiye etmiş işinde usta diye..fiyat biraz uçuk ama 😞
Ben samsunda 19 mayıs universitesinde oldum 2500 hastaneye para yatırdım 400 küsür de medikal sütyen , agri pompası ve variz corabina verdim

Pardon daha olmadım demiştin demi..ben Orhan erbaş a düşünüyorum..hem istediğim tarihte olabilirim hem de bir çok kişi tavsiye etmiş işinde usta diye..fiyat biraz uçuk ama 😞
Evet doktor çok önemli iyi arastirma yapmak lazim ben ucuk fiyat vermek yerine gayet makul fiyatla oldum. Benim devlet hastanesinde bile ucretsiz yapilmasi gerekiyordu da bakmayin devlet hastanesi biraz bastan atiyor insanları. Benim göğüsüm birinden 1400 gr digerinden de 1300 gr alındı

Evet doktor çok önemli iyi arastirma yapmak lazim ben ucuk fiyat vermek yerine gayet makul fiyatla oldum. Benim devlet hastanesinde bile ucretsiz yapilmasi gerekiyordu da bakmayin devlet hastanesi biraz bastan atiyor insanları. Benim göğüsüm birinden 1400 gr digerinden de 1300 gr alındı
Baya alınmış çok rahatlamışsındır..peki çocuğun var mı emzirme düşünüyor musun ileriye dönük?

Evet cok memnunum cok küçükler giydigim hersey cok guzel oluyor yasam standartlarim artı cidden mutluyum dik yürüyorum inanim yaptiktan snr kendime olan saygım özgüvenim geldi.

Umarım benimkilerde güzelce küçülür de memnun kalırım acaba fotograf atabilir misin sakıncası yoksa öncesi ve sonrası olarak

Cidden doktor cok önemli . Burda samsunda profesorlerden ayrı randevu alip o sekilde islemimi yaptırdım ben asistanlari hic devreye koymadım. Asistan doktora yaptirmayin bence profersorden randevu alin özel randevu.

Benim normalde ölçülerim uyuyordu ücretsiz bir şekilde olmak için ama görüştüğüm doktor göndermem dedi imzayı atmam dedi. Sanırım prof güvenmek daha iyi sanırım böyle dediğine göre

Rapor alabilirsiniz cok endise etmenize gerek yok 10 gün biraz zorlaniyorsunuz daha sonrasi daha iyi oluyor

Üniye daha yeni başlayacağım tabi tercihim çıkarsada o yüzden rapor gibi bir durum zannetmiyorum sadece ilk hafta zaten çok gidilme olmadığı için sorun olacağını zannetmiyorum sanırım o hafta regl olacağım için Eylül başı olur herhalde

X