Meme Küçültme ve Dikleştirme

dokınduğumda içi sızlıyor benim yarın dikişleri alıcak sizlerdede sızlama oldumu ?
Ya benim bünyemlemi alakası var bilmiyorum birtane merhem vardı onu kullandım birtek hiçbir ağrı sızım olmadı zaten korse okadar sıkı ki bişey hissedemiyordum amleliyattan hemen sonra onu giydirdiler sadece birkez kontrole gittim oda hastaneden aradılar görünmeniz gerek diye o şekilde umarım tüm ağrılarınız hemen geçer

krem ve korsenizi merak ettim paylaşmanız mümkün lur ise sevinirim.

İz için krem varmiş kontrole gitmediğim için bilmiyordum ama ameliyattan sonra düzenli olarak korse baya sıkı bişeydi markasını öğrenirim yarın yazarım ama doktor sürekli göğüslerimi korse taktıktan sonra yukarı ortaya çekmemi ve sürekli sırt üstü yatmamı sölemişti ne dediyse yaptım sigara kesinlikle içme çok etkiliyor dedi içmedim

Eklentiler

• image.jpg
    139,8 KB · Görüntüleme: 197
sigara zaten kullanmıyorum ama korsenizi uygun oldugunda yazarsanız gercekten sevinirim :))

Foto ekledinizmi rica etsem beni izlermisiniz bende doktor arayinsdayim

Rica etsem beni uzlermisiniz bilgehanhanima bende muayene düşünüyorum adını burdan duydum

Merhabalar bende forumu uzun süredir takip ediyorum daha yeni üye olabildim bilgehan hanıma ne kadara oldunuz bilgi verebilirmsiniz ücret nedir birde beni izlermisiniz foto gorebilmem mumkunmudur ozeller çok pahalı bende develette iyi bir doktor bulma cabasindayim

Merhabalar o kadar güzel ve açıklayıcı yamzissiniz ki sukış maddi imkanım olsa kosa kosa gideceğim bende devlette olabilcegim bir doktor arayışı içindeyim inşallah bulabilirim

Ne şanslıymışsınız . Benim dr um da alanında iyiydi ama öyle kötü yaptı ki büzük büzük bir tarafımın dikişleri . Diğer meme daha düzgün . Hemde üstünden yılaaaar geçti ..Zaten şansıma hep iyi dr lar seçiyorum ama kötü iş çıkarıyolar benim üzerimde

Merhaba ben 17 yaşındayım ve normal yaşıtlarıma göre göğüslerim baya büyük ben 3. Sınıfta iken büyümeye başladılar ve 4. Sınıfta şuanki halı gibi oldu bukadar büyük yani. Arkadaşlarım içerisinde hep utanıyordum bu yüzden hep geniş kıyafetler giymek zorunda kalıyordum ve 3. Sınıftan beri bu ağırlılar ile yaşıyorum o ayır dert kendime uygun kıyafet bulamıyorum oda ayır dert. Kız arkadaşlarım ile sütyen alış verişine çıkınca onlar şirin tatlı sütyenler alırken ben bana olması için mağaza mağaza geziyordum bu yüzden çok fazla sıkıntı çekiyorum bu yaşıma rağmen . Ben şuan ameliyet olmak istiyorum ama yaparlar mı bilmiyorum devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum. Sırtım git gide kambur oluyor iç çamaşırı izi kolumu içe doğru resmen itiyor ve ben bu sene deha dayanamam bu acıya ve zaten bı sene sonra üniveriste sınavım var ona çalışırken böyle bişey yapamam. Sizce doktora gidersem kabul eder mi ameliyat yapmayı. Bu arda çok korkuyorum çok fazla araştırdım çok fazla video izledim

Merhabalar ben de meme dikkeştirmr ve küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum sonuçtan memnun musunuz acaba ?Değer mi ?tekrar sarkma oluyor mu ?Slikon koydu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…