Meme küçültme meme ucu dikişleri erimedi

Kac kg cikti ? Doktora bağlı inan ama kuculmustur kuculecekkk

Ameliyat raporun yok mu. Bactroban unutma bide kaç ay medikal sutyen sonra ne kadar sporcu sutyen ?
Ay baktım şimdi yazmıyo şöyle 6 hafta boyunca full korse sadece banyo yaparken çıkarıcam 6 hafta sonra gündüzleri serbest ne istersen gece 6 ay boyunca korse ile devam edicem

Ay baktım şimdi yazmıyo şöyle 6 hafta boyunca full korse sadece banyo yaparken çıkarıcam 6 hafta sonra gündüzleri serbest ne istersen gece 6 ay boyunca korse ile devam edicem
Ben 8 hafta korse. Sonra sporcu sutyenine gectim . Arada sutyen bulamayınca giyiyorum şuan daha 2 tane var

Yaa ne demek rica ederim :) zor bir süreç meme küçültme insan kime ne soracağını bilemiyor o yüzden faydam olduysa ne mutlu :) 3. seneden bildiriyorum tartışmasız bugüne kadar verdiğim en iyi karar
Mrb tekrar büyüme falan oldu mu acaba ben de salı olacağım İnsaAllah Dr hamilelik düşünüyorsan eski haline döner dedi

Mrb tekrar büyüme falan oldu mu acaba ben de salı olacağım İnsaAllah Dr hamilelik düşünüyorsan eski haline döner dedi
Selamlar, yok benim hala ilk günkü gibi sadece bir tık yumuşadığı için daha aşağıda duruyor ameliyat sonrası haline göre o kadar. Henüz hamile kalmadım ama artık ona da kalınca bakarız :)

Aynı durumdayım aynısı şuan benşm de meme ucum yüzeye çoktı doktor erimemiş sorun yok erir dedi ama ermiyor 1 buçuk ay olcak

Bende mi çeksem gelmiyor ama çeksem de yaa aynı durumdayım meme ucu çıkıyor eriyen dikişler erimemiş yüzeyde sert çekşyorım gelmiyor da biri halka gibi kessem içten açılır mı bilmiyorum of

Aynı durumdayım aynısı şuan benşm de meme ucum yüzeye çoktı doktor erimemiş sorun yok erir dedi ama ermiyor 1 buçuk ay olcak
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun aynı zamanda Kandiliniz mübarek olsun. Allah kısmet ederse bende Ank Gazi ünv hastanesinde ameliyat olacağım geçenlerde aradılar sizi yarın alabiliriz diye sonra gece acil ameliyat olmuş ekip sabah hala ameliyatta idi iptal edildi listede ilk baştasınız arayacağız dediler bakalım ne zaman ararlarsa bilemedim bana süreçten biraz bahsedermisin acaba koca ameliyattan korkmuyorum sadece şu diren çekilirken ne yaşayacağım bilmediğim için tedirginim bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…